Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Kuriózna nehoda: 64 m dlhý skok do kostola s 2,8 promile!

Hlavná postava príbehu si to do najbližšieho poľského kostola namierila skutočne rýchlym tempom. Asi ťažko by sa dal podobný scenár na kruhovom objazde predpovedať. Kuriózna nehoda, ktorá pri pohľade na šialené zábery berie dych! Nič podobné si nevidel, pri pohľade na extrémny skok ostáva rozum stáť! 64 m dlhý skok vo výške 7 m, hlavný aktér nehody nafúfal po nehode 2,8 promile! Suzuki Swift na kruháči vyletelo do kostola!Sleduj video. 

rufus v Video sekcia
18.04.2020
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Paródia - reklama...

Video sekcia

Dosiahol rekord v prelete nad kruhovým objazdom. Bez dopingu sa to však neobišlo. Vodič lietajúceho Suzuki Swift nafúkal 2,8 promile!

Kuriózna nehoda: 64 m dlhý skok do kostola s 2,8 promile Zdroj: youtube.com/smekter

Nehoda pri vysokej rýchlosti

Podľa vyjadrenia hasičov vozidlo muselo letieť ulicou veľmi vysokou rýchlosťou. Vo vysokej rýchlosti sa dostalo do kruhového objazdu, ktorý vozidlo vymrštil do výšky. Výsledkom je odvážna náhoda, ktorá mohla stáť samotného vodiča život. Aké je to zalietať si v meste nad kruhovým objazdom tak, že pristaneš v kostole? O tom by nám mohla rozprávať hlavná postava, nebyť alkoholu.

Kuriózna nehoda: 64 m dlhý skok do kostola s 2,8 promile!

Žena za volantom?

Okrem pádu na plot miestnej farnosti, Vozidlo spôsobilo nemalé škody na majetku. Hasiči vytiahli uviaznutého muža z auta. Zranený 41-ročný muž bol hospitalizovaný. Na internete sa šírili stávky ohľadne toho, že za volantom sedela žena. Vznikla aj vtipná paródia reklamy na Suzuki Swift.

Hit internetu

Vážna nehoda sa stala na štátnej ceste č. 71 v poľskom mestečku Rąbień. Nehoda, ktorá sa stala blízko ulíc Pańska a Aleksandrowska, sa okamžite stala hitom internetu. Správa o šialenom vyčíňaní na ceste obletela svet. Viac pochopíš, až si pozrieš zábery z nehody na vlastné oči. Hlavný aktér na večer okolo 18:15 dňa 12.4.2020 nikdy nezabudne.  Posúď sám. Presvedči sa na vlastné oči. Sleduj video.

64 m dlhý skok vo výške 7 m: Suzuki Swift na kruháči vyletelo do kostola!Zdroj: youtube.com/smekter

64 m dlhý skok vo výške 7 metrov!

Po skoku do kostola sa jeho spanilá jazda skončila krátko po tom, čo začala. 64 m dlhý skok vo výške 7 m sa hlavnej postave príbehu nevyplatil. Postih za ohrozujúce správanie, alkohol za volantom a nebezpečnú jazdu nezodpovedný vodič len tak rýchlo neprehryzie. Čoskoro sa rozhodne o jeho treste. Aký trest za podobné delikty navrhuješ? Podeľ sa s nami o svoj názor v komentároch.

 

Zdroj: YouTube kanál Smekter, auto-swiat.pl, https://nczas.com/

Video: Kuriózna nehoda poľského vodiča na Suzuki Swift

Video: Poliak na Suzuki Swift po skoku do kostola nafúkal 2,8 promile

Video: Paródia - reklama na Suzuki Swift

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01430-koňová rarita: Nezničiteľný Mercedes s motorom 6,0 l V12!Nezničiteľný Mercedes-Benz 190 dostal V12 motor s objemom 6,0 l! Mercedes 190 V12 projekt...8. Apríl, 2020
02Akcelerácia 0 na 200 km/h za 0,8 s.? Len 43 cm motor s výkonom 1 340 koní! Unikátny pohonný agregát. Malé unikátne motorové jednotky možno k sebe spájať. 4 kusy...12. Apríl, 2020
03Video: Nikdy neskúšaj vybrzďovať kamión!Snažíš sa na cestách "dať príučku" vodičom, ktorí nerešpektujú zákony a nariadenia? Bez...10. Apríl, 2020