Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Killer Tesly Roadster: 1341 koní, z 0 na 100 km/h za 1,8 s.!

XING Mobility Miss R sľubuje raketové zrýchlenie, nadzvukovú rýchlosť a možnosť meniť kapacitu batérie podľa potreby! 1341-koňová drsná konkurencia Tesly tvrdí, že je rýchlejšia ako Chiron a pokorí aj Teslu Roadster! Na premyslenom procese výroby sa podieľala uznávaná spoločnosť 3M! Čo dokáže mašina s cenovkou 1 milión amerických dolárov? 

rufus v Auto-moto zaujímavosti
06.12.2017
Diskusia:
Sledujte nás na:

XING Mobility Miss R

Auto-moto zaujímavosti

XING Mobility Miss R sľubuje raketové zrýchlenie, nadzvukovú rýchlosť a možnosť meniť kapacitu batérie podľa potreby! 

XING Mobility Miss RZdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Tesla killer, ktorý pokorí Teslu Roadster

1341-koňová drsná konkurencia Tesly tvrdí, že je rýchlejšia ako Chiron a pokorí aj Teslu Roadster! Podľa súčasných plánov výrobcu, to s ovládnutím prvenstva na poli elektromobilov myslí smrteľne vážne!

XNIG Mobility Miss R - pokorí Bugatti Chiron aj Teslu Roadster? Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

XING Mobility Miss RZdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Brutálne parametre

Pri pohľade na technické špecifikácie sa ti môže zatočiť hlava. Mašina sa chce etablovať nielen ako drsný hráč. Limity posiela ešte o level vyššie. Aké parametre ponúka? Zrýchlenie z 0 na 100 km/h za 1,8 sekundy! Maximálna rýchlosť 270 km/h!

Dojazd

Aby toho nebolo málo, výrobca ponúka aj „zlatý klinec programu.“ Aký? Sľubuje, že dojazd na jedno nabitie bude flexibilný, čiže si ho vodič dokáže prispôsobovať podľa potreby. Start-up z Taiwanu má našliapnuté na poriadny fail a zlyhanie odvážnych plánov alebo najväčšie prekvapenie sveta elektromobilov.

XING Mobility Miss RZdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Modulárny systém batérie

Ako chce svoje plány uskutočniť? Odpoveďou a srdcom techniky má byť špeciálny modulárny systém ukladania elektrickej energie. Patentovaný systém umožní meniť kapacitu batérie podľa tvojej konkrétnej potreby a nárokov. Chceš lepšiu výdrž? Pridaj dodatočné moduly, ktoré pripomínajú stavebnicový systém Lego. Sú zložené zo 42 "li-ionových" buniek chladených špeciálnou tekutinou. Na jej vývoji sa podieľala renomovaná spoločnosť 3M. Je sa na čo tešiť!

XING Mobility Miss RZdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Cena

Elektromobil bude vyrobený v obmedzenom počte kusov. Plán výroby počíta s 20 exemplármi. Svetlo sveta majú uzrieť najneskôr v roku 2019. A čo cena? Určite otvorí ústa, minimálne tak ako zverejnené parametre. Výrobca hovorí o poriadne okrúhlej čiastke, cena bude na rozhraní 1 milióna. Čo dokáže mašina s cenovkou 1 milión amerických dolárov? Bude rýchlejší ako raketa Tesla Roadster? Sleduj zoznamovacie video!  

XING Mobility Miss RZdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Zdroj: paultan.org, electrek.co, motorward.com, carsdaily.de

XING Mobility Miss R

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Výnimka: Nezastavenie na značke STOP bez pokuty!Ako je to v prípade nezastavenia na značke „STOP?“ Polícia spresnila, kedy možno na...4. December, 2017
02Nový Volkswagen Touareg: Unikli fotografie bez maskovania!Pozor, unikli prvé zábery populárneho modelu! Nový VW Touareg zachytený bez maskovania!...20. December, 2017
03Putinova obrnená limuzína: Jediná svojho druhu na predaj!Prezidentská limuzína ZIL 4112R - jediná svojho druhu na predaj! Prešpikovaná luxusom a...18. December, 2017