Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Extrémny test: Slovenky testujú Mercedesy AMG!

O ženách riadiacich luxusné automobily vzniká množstvo vtipov. Ako to však vyzerá, keď je reč o ich pretekárskom umení, ktoré im môže závidieť nejeden muž? Čo je ešte zaujímavé na tomto projekte? Je "Made in Slovakia!" Sleduj perfektný súboj krásy, luxusných Mercedesov a predsudkov! 

rufus v Testy
22.02.2016
Diskusia:
Sledujte nás na:

Extrémny test: Slovenky...

Testy

Ženy vs. luxusné automobily

O ženách riadiacich luxusné automobily vzniká množstvo vtipov. Ako to však vyzerá, keď je reč o ich pretekárskom umení, ktoré im môže závidieť nejeden muž? Sleduj perfektný súboj krásy, luxusným mašín a predsudkov!

O ženách riadiacich luxusné automobily vzniká množstvo vtipovZdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Na predsudky zabudni!

Povedzme si na rovinu, nájsť skúseného vodiča medzi ženami je predsa len ojedinelejšie ako nájsť ho medzi mužmi. Pri spojení rýchlych mašín a krásnych žien sa v hlave takmer každého z nás začne ihneď rozbiehať súboj predsudkov s uštipačnými poznámkami opisujúcimi, ako taký video test dvoch silných strojov so ženskými rukami na volantoch, môže vyzerať! Je na čase zabudnúť na predsudky!

Ženy za volantom vs. Mercedesy AMG!Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Made in Slovakia!

Každý deň na internete pribúdajú dokonalé video testy v HD kvalite z celého sveta. Natočiť dobré video to chce peniaze, skúsenosti s "youtubom“ a splnenie nespočetného množstva ďalších kritérií, ktoré zabezpečia úspech videa! Čo povieš na to, natočiť niečo podobné u nás na Slovensku? Fajn nápad, ale natočiť niečo svetového formátu je stále skôr výnimkou ako pravidlom? Hovoríš si, že niečo podobné chce v našich končinách, prinajmenšom, extrémne silné promovanie? Sleduj video, ktoré ťa nielen vyvedie z omylu, ale zaručene aj perfektné pobaví!

Video: Ženy za volantom vs. Mercedesy AMG!

Slovakia Ring sa zatriasol!

Začiatok videa nasvedčuje tomu, že sa súboj dvoch Mercedesov každú sekundu premení na súboj žien. Asi si očakával podobný scenár a na video klikol len z recesie, bez akéhokoľvek pomyslenia, že by mohlo ísť o niečo skutočne zaujímavé. Áno, práve táto naivná predstava, že ženy nemôžu testovať Mercedesy AMG, stála za zrodom videa. Ženy za volantom totiž Mercedesy vôbec nešetrili a Slovakia Ringom poriadne zatriasli! Napriek predsudkom sa podarilo natočiť atraktívne video, ktoré zaujme, pobaví a poriadne ponaťahuje tvoje predstavy o ženách za volantom!

Ženy za volantom vs. Mercedesy AMG!Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Skvelé hlášky

Určite si nenechaj uniknúť rozhovor na začiatku videa! Trefné "hlášky“ skutočne stoja za to! Ako sa ti netradičný video test Mercedesu AMG A 45 4Matic a Mercedesu C 63 S Edition páči? Ako hodnotíš výkon hlavných postáv testovania? Vo videu sa predviedla Kristína Kormúthová a Mirka Ryšková. Čo hovoríš na vtipné komentáre? Podeľ sa o tvoj názor v komentároch!   

Ženy za volantom vs. Mercedesy AMG!Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Zdroj foto: Rovnaký ako na konci článku 

Zdroj: youtube.com

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Najlepšia paródia na automobil: Reklama na Škodu Henlein! Od odvysielanie vtipnej reklamy, ktorá vznikla vďaka projektu Česká soda, uplynulo už mnoho...21. Február, 2016
02Video: Život majiteľa drahého auta v 90 sekundáchSnívaš, že raz budeš úspešný v podnikaní a splníš si všetky svoje automobilové sny? Chceš...20. Február, 2016
03Video: Fungujúci nezmysel z autodielovOd tej doby, čo sa rozbehli montážne linky Henryho Forda uplynulo veľa času. Smerovanie...20. Február, 2016