Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Extrémne vozidlá: Heavy duty monštrum pre veľkých chlapov!

Ak vážiš 156 kilogramov a meriaš takmer 2,2 metra, vieš, že výber vozidla vhodného pre teba je poriadny problém! Na trhu, našťastie, existujú aj mašiny, ktoré myslia aj na teba! Pozri si toto obrovské "heavy duty" vozidlo, v ktorom nebude žiaden urastený chlap "natlačený" ako sardinka! Silný chlap to chce silný motor a k tomu 2 silné motory! Toto vozidlo je ako stvorené pre veľkých chlapov! 

rufus v Auto-moto zaujímavosti
14.05.2017
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Shagiho zbierka áut

Auto-moto zaujímavosti

Úspešný basketbalový hráč Shaquille O'Neal miluje autá. O tom, že je obrovským fanúšikom poriadnych mašín ťa presvedčí jeho zbierka automobilov! Video si určite pozri, nájdeš ho pod článkom. Aké vozidlo sa hodí pre urastených chlapov? Veľký vodič môže byť za volantom skutočný problém!

Shaquille O'Neal vo vozidle Buick LaCrosse

Shag natlačený v Buicku

Automobil pre extrémne vysokých a ťažších ľudí

Jeho výška a nadpriemerný vzrast je v jeho profesionálnom živote veľkou výhodou. V automobilovom svete však môže byť poriadnou prekážkou! Dôkazom toho je množstvo populárnych basketbalistov, ktorých výber vhodného automobilu poriadne potrápil. Áno, nie je ľahké nájsť vhodnú mašinu, keď vážiš viac ako 150 kilogramov a meriaš takmer 2,2 metra!

Shagova zbierka áut

Bežné vozidlá sú pre ľudí väčšieho vzrastu príliš malé...

Nadrozmerný automobil pre urasteného basketbalistu

Shag sa rozhodol, že pre svoju výšku 2,16 metra a váhu 156 kilogramov nájde automobil, ktorý bude zodpovedať jeho požiadavkám a nebude v ňom natlačený ako sardinka! Väčšina bežných automobilov vedľa neho pôsobí skutočne vtipne! Je ti jasné, že pri výbere najviac pokukoval po kategórii obrovských pick-upov. Aj tu sa však do niektorých „natlačil“ len s ťažkosťami. Keď si kúpiš rozmernejší pick-up a si menšieho vzrastu, budeš prekvapený, ak ťa spoza volantu vôbec niekto uvidí! To však nie je tvoj prípad, ak máš výšku a váhu basketbalistu! 

Vozidlo ako stvorené pre veľkých chlapov

Heavy duty mašina pre poriadnych chlapov!

Nájsť veľké vozidlo určené rovnako pre veľkých chlapov nie je ľahké. Samotný Shag sa dokonca oficiálne prostredníctvom sociálnej siete poďakoval výrobcovi, že myslí aj na vozidlá pre chlapov ako on. Výber známeho basketbalistu sa zastavil v oddelení „heavy duty“ vozidiel jedného z najznámejších výrobcov obrovských áut na svete! V jeho vozovom parku pribudol skutočne unikátny kúsok značky Ford!

Shagov Ford F-650Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Pod kapotou Fordu F-650   

Silný chlap to chce silný motor a k tomu 2 silné motory! Výkon F-650-tky zabezpečujú 2 naftové alebo benzínové motory. Na výber je 6-valec s objemom 6,7 litra a krútiacim momentom 1084 Nm alebo benzínový V10 motor s objemom 6,2 litra a krútiacim momentom 620 Nm! Ten ponúka aj plyn. A čo cena? Známy basketbalista kúpil tento stroj za 66-tisíc amerických dolárov a prerobil ho podľa svojich predstáv a potrieb. Za prerábku 2017 Fordu F-650 zaplatil celkom slušnú cenu. Jeho "heavy duty" pick-up má teraz celkovú hodnotu 124-tisíc dolárov! 

Shagov Ford F-650Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Tip na „chlap ako hora“ vozidlo na Slovensko?

Ako jeho výber dopadol? Zdá sa, že našiel skutočne vhodný automobil, čo povieš? Minimálne je toto vozidlo, ako jedno z mála, vyššie ako on a vyhovuje jeho požiadavkám priestoru za volantom! Máš tip na vhodný automobil pre skutočne „urastených“ chlapov za volantom do našich zemepisných šírok? Podeľ sa s nami o tvoje tipy v komentároch!  

Shag a jeho masívny Ford F-650Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Zdroj: hypun.com, thedrive.com

Video: Shagov Ford F-650

Video: Shagiho zbierka áut

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01840 koní a diabol pod kapotou: Nový Dodge Demon dá stovku za 2,3 s! V tele každého Challengera drieme démon! 2018 Dodge Challenger SRT Demon ich zobudí...12. Máj, 2017
027-miestna konkurencia Kodiaqu: Maxi kufor a cena 21 790 eur! Netradičný výzor a veľký batožinový priestor. 7-miestne SUV plne naložené zaujímavými...10. Máj, 2017
03Škoda Kodiaq Coupé: Agresívny vzhľad a dostupná cena!Mladoboleslavská Škoda plánuje v najbližších mesiacoch rozšíriť portfólio predstavených SUV...8. Máj, 2017