Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

EXKLUZÍVNE VIDEO od tvorcov klipu pre Need for Speed: Slováci, čo robia karbón pre Ferrari, Bentley...

Slováci sú v celom svete preslávení svojou zručnosťou, dobrým srdcom a láskou k práci, ktorá ich baví. Svoje o tom vedia aj páni zo spoločnosti c2i, ktorá má sídlo v Dunajskej Strede. Robia karbón a všetko okolo neho pre tie najslávnejšie automobilky sveta. Naša krajina je aj vďaka nim svetová!

Dávid v Auto-moto zaujímavosti
15.05.2014
Diskusia:
Sledujte nás na:

EXKLUZÍVNE VIDEO od...

Auto-moto zaujímavosti

Slováci sú v celom svete preslávení svojou zručnosťou, dobrým srdcom a láskou k práci, ktorá ich baví. Svoje o tom vedia aj páni zo spoločnosti c2i, ktorá má sídlo v Dunajskej Strede. Robia karbón a všetko okolo neho pre tie najslávnejšie automobilky sveta. Naša krajina je aj vďaka nim svetová!

Nemecké hlavičky, slovenské ručičky

Spoločnosť založili Nemci. Vložili do nej poriadok, precíznosť a dômyselnosť. Potrebovali však niečo, čo by dodalo ich výrobkom dušu. Hľadali ľudí, ktorí by nerobili ako stroje, ale práve ako ľudia. A koho lepšieho, ako nás, srdečných Slovákov si mohli vybrať? A urobili len a len dobre. Dnes môžeme spoločnosť c2i považovať za našu, slovenskú.

Nemyslite si, že chlapci v nej majú malé ciele. Vďaka mimoriadnej kvalite a inovatívnym nápadom dennodenne pracujú pre velikánov svetového automobilového priemyslu. Vyrábajú karbónové dielce pre Ferrari, McLaren, Bentley, Jaguar, Mercedes AMG, Range Rover, na svedomí majú monokok česko-slovenského superšportu Praga R1. A nemyslite si, že ide len o obyčajnú výrobu ľahkého a mimoriadne pevného karbónu. V c2i majú na svedomí kompletné služby, dizajn, technické návrhy aj samotnú montáž.

Je len málo spoločností, ktoré našej krajine robia dobré meno a prerazili do sveta. Páni z c2i svojou dlhou a skvelou prácou si zasluhujú určite viac pozornosti, vo svojom obore sú totiž naozaj špičkou. Ich prácu vám priblíži aj video, ktoré vám ukáže ich každodennú prácu, vďaka ktorej si mnohí splnia svoje sny o rýchlosti.

Nielen pre potešenie oka

Hneď ako si pozriete video o výrobe v spoločnosti c2i, napadne vás, že ho nemohli robiť amatéri. Budete mať pravdu. Za pútavým videom stoja páni z Be On Mind. Myslíte si, že ste o nich nepočuli? Možno nie, s ich parádnou prácou ste sa už ale asi stretli. Pracovali pre veľkú slovenskú televíziu, spravili pôsobivé propagačné video perly na Dunaji, Bratislavy a hlavne, na svedomí majú aj slovenský trailer k filmu Need for Speed, ktorý má už takmer štvrť milióna zhliadnutí!

A pre c2i spravili to najlepšie, čo mohli. Okrem vizuálne pôsobivého videa sa vďaka nemu nebudete len kochať, ale niečo sa aj naučíte o práci pri výrobe karbónu. Toto video si môžete pozrieť ako jedni z prvých na Slovensku. Pokiaľ ste ešte nevideli ani trailer k filmu Need for Speed, napraviť to môžete tiež.

Ešte raz vzdávame hold chlapcom z c2i aj Be On Mind za to, že aj keď o ich práci mnohí nevedia, dobrú povesť o Slovákoch šíria v celom svete.

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA