Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Drsná nehoda na Bôriku: BMW na totálku, vodič vyletel z cesty, narazil do tunela!

Drsná nehoda Slováka z pred pár dní si okamžite získala pozornosť. Vodič vyletel z cesty a narazil do tunela! Výsledok - BMW na totálku! Stav vodiča BMW po nehode = veľké prekvapenie. Dychová skúška alkohol v krvi nezistila. Ako nehoda dopadla? Sleduj zábery, z ktorých mrazí, vo videu Polície SR!

rufus v Auto-moto zaujímavosti
06.01.2019
Diskusia:
Sledujte nás na:

Drsná nehoda na Bôriku:...

Auto-moto zaujímavosti

Neuveriteľný príbeh slovenského vodiča sa stal hitom internetu posledných dní. Video má na konte neuveriteľné 3 041 672 zhliadnutí. Nebezpečná jazda Slováka skončila extrémne drsnou nehodou.

Kolízia bez alkoholu

Príčinou nehody nebol v tomto prípade alkohol. Akokoľvek desivo celá situácia vyzerá, požitie alkoholu u vodiča nebolo potvrdené. Tieto zábery patria k najdesivejším momentom, ktoré Polícia SR zverejnila, v podobe skutočných záberov z nehody, na svojom profile na sociálnej sieti.

Drsná nehoda na Bôriku - Vodič zázrakom prežilZdroj: facebook.com/Polícia Slovenskej republiky

Príčina nehody - Spánok za volantom?

Dychová skúška na alkohol bola negatívna. Možnou príčinou nehody môže byť mikrospánok. Vodič BMW až do kolízie nebrzdil. To by vysvetľovala práve strata pozornosti z dôvodu spánku za volantom.

Tunel Bôrik

Tunel Bôrik je vedený pod vrchom Bôrika, 992 m n. m. a je dlhý takmer 1 km. Presne 999 m dlhý diaľničný tunel sa nachádza na diaľnici D1 neďaleko Popradu medzi obcami Mengusovce a Jánovce. Bol prerazený 11. decembra 2007. Oficiálne ho vodiči využívajú od 5. decembra 2009.

 

Drsná nehoda

Dej dopravnej nehody sa odohral pri vstupe do tunela Bôrik 20.12.2018. Tesne pred Vianocami, krátko pred 05:00 h ráno, zažil vodič BMW 2 poriadne rušné chvíle. Auto vyletelo do vzduchu a skončilo v opornom múre tunela. Tvrdý náraz roztrieštil konštrukciu BMW ako orechovú škrupinku.

BMW na totálku

Osobný automobil 44 ročného muža z Bardejova utrpel pri nehode "devastačné zranenia" a vážne poškodenie. Ešte nečakanejší je výsledok nehody. BMW takmer na totálku však prekvapuje opäť. Stavom vodiča po nehode.

Prekvapenie - Ako dopadol vodič?

Po nehode, ktorá vymrštila automobil do vzduchu, BMW narazilo do tunela. Naozaj dramatické zábery končia prekvapením. Vodič ako zázrakom prežil. Dokonca sa mu, okrem zranení vyžadujúcich jednorazové ošetrenie, nič vážne nestalo.

GTA na slovenský spôsob

Po zhliadnutí desivých záberov asi nikto nečakal, že možno hovoriť o živom vodičovi vozidla. Trochu nepochopením sú žartovné komentáre ľudí pod videom Polície SR na sociálnej sieti. Pri záberoch z nehody doslova mrazí. Čo zavinilo podľa teba nehodu? Vodič celkom iste môže ďakovať za šťastie a svoj život. Posúď sám. Sleduj drsné zábery v autentickom videu Polície SR!

Zdroj: Polícia Slovenskej republiky@Facebooktheobserver.ca

Drsná nehoda na Bôriku: BMW na totálku, vodič zázrakom prežil

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Žena natankovala benzín do elektrickej Tesly! Čo sa stalo?Ako zničiť Teslu? Táto vodička pozná odpoveď. Výrobca by mal pre podobné prípady varovať...30. December, 2018
02Bankovka za stieračom: Pozor na nový trik zlodejov!Bankovky za stieračom by potešili viac ako bežné reklamné letáky. Pozor na nový trik -...28. December, 2018
03Opitý vodič Tesly spal za volantom: Policajti nevedeli zastaviť autopilota!Vodičovi sa darilo unikať policajnej hliadke celých 7 minút. Policajnú naháňačku opitý...14. December, 2018