Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Dostupný karavan: Pojazdný hotel na kolesách za 44 990€!

Karmann Danny 530 ponúka všetko, čo na cestách potrebuješ. Za cenu, akú by si zaplatil za moderný model dodávky, dostaneš zaujímavé vybavenie a vlastnosti, ktoré oceníš nielen na cestách. Dostupná cena je príjemným bonusom. Pojazdný hotel na kolesách je tvoj za 44 990 eur! 

rufus v Auto-moto zaujímavosti
22.10.2018
Diskusia:
Sledujte nás na:

Dostupný karavan: Pojazdný...

Auto-moto zaujímavosti

Karmann Danny ponúka všetko, čo na cestách potrebuješ. Vyniká viacerými vlastnosťami, ktoré prekvapia. Poteší nielen majetných cestovateľov!

Dostupný karavan: Pojazdný hotel na kolesách za 44 990€!Zdroj: karmann-mobil.de

Drahé cestovanie

Ak sa rozhodneš, že sa vydáš na dobrodružnú výpravu, priprav si poriadny "balík" peňazí. Cestovanie nie je lacné. Už vôbec nie, ak chceš cestovať pohodlne. Ak plánuješ pobyt v lokalitách, ktoré nepatria medzi turistické destinácie, budeš potrebovať špeciálne vozidlo a vybavenie.

Cestovanie pre bežných ľudí

Zdá sa, že táto "zábava" nemusí byť vôbec extrémne drahá. Na trhu nájdeš vozidlo, ktoré ťa zaujme ponúkaným priestorom, dizajnom, vychytávkami aj cenou! Zaujímavý Karmann Danny ponúka všetko, čo budeš pri potulkách potrebovať.

Dostupný karavan: Pojazdný hotel na kolesách za 44 990€!Zdroj: akromobil.cz

Hotel na kolesách

Čo všetko by malo ponúkať obytné auto, aby zabezpečilo základné potreby posádky? Väčšina cestujúcich bude potrebovať výhody hotela na kolesách. Práve unikátny pojazdný hotel ponúka potrebný komfort. Priestorová vybavenosť spĺňa nároky domu na kolesách.

Interiér

Karmann Danny je vybavený pohodlnou posteľou, kuchyňou a toaletou. Ponúka priestor a komfortné cestovanie až pre 4 dospelých pasažierov. Interiér ponúka dostatočné úložné priestory, skrinky na potraviny, kuchynku s drezom a chladničkou. Nechýba ani mäkká pohovka situovaná v prednej časti.

Dostupný karavan: Pojazdný hotel na kolesách za 44 990€!Zdroj: karmann-mobil.de

Špeciálne vybavenie + kúrenie

Súčasťou výbavy je 6 kilogramová plynová bomba, 98 AH batérie a nabíjačka 15 A. Kúrenie a teplo "na palube" zabezpečuje nezávislé naftové vykurovanie. To ocení posádka pri ohreve vody aj pri pobyte v chladnejšom období.

Dostupný karavan - Karmann Danny (interiér)Zdroj: karmann-mobil.de

Ideálne využitie

Tento karavan dokáže najlepšie pohodlie zabezpečiť posádke, ktorá obľubuje kempingové ubytovanie. Pre tento účel sa hodí aj lôžko na vysúvací streche s látkovými stenami, vonkajší sprchovací kút a malá toaleta.

Zásobník vody

Rozšírením výbavy je zásobník pitnej vody, ktorý disponuje kapacitou 68 litrov vody. Odpad zachytáva nádoba s objemom 59 litrov.

Dostupný karavan: Pojazdný hotel na kolesách za 44 990€!Zdroj: karmann-mobil.de

Rozmery

Dĺžka vozidla je 5 399 milimetrov. Šírka 1 960 mm. Výška vozidla je 2 060 milimetrov. Kolesá nápravy sú od seba vzdialené 3 098 milimetrov. Majú obuté pneumatiky 205/65 R16.

Parametre výkonu

Výrobca pripravil 2 verzie. V základe prichádza Danny vo verzii s turbodieselom s objemom 1,6 litra. Tento motor ponúka výkon 89 kW, 122 koní. Zaujímavá je nosnosť a možnosť zaťaženia až 3 tony.

Dostupný karavan: Pojazdný hotel na kolesách za 44 990€!Zdroj: karmann-mobil.de

Vodičské oprávnenie

Nadrozmerné obytné vozidlá často vyžadujú vlastníctvo špeciálneho vodičského oprávnenia. To nie je prípad tohto unikátneho hotela na kolesách.

Dostupný karavan: Pojazdný hotel na kolesách za 44 990€!Zdroj: karmann-mobil.de

Flexibilné možnosti konfigurácie a úprav

Hotel na kolesách stojí na základe Fiatu Talento. Flexibilné možnosti konfigurácie ponúkajú rôzne možnosti úprav a využitia. Dá sa upraviť na prístrešok, priestor pre hry, lyžiarsku chatu alebo iný pojazdný karavan s využitím podľa osobitých predstáv majiteľa. Práve flexibilné riešenie môže presvedčiť potenciálneho zákazníka o výbere a nákupe Karmanna Dannyho.

Dostupný karavan: Pojazdný hotel na kolesách za 44 990€!Zdroj: karmann-mobil.de

Dostupná cena

Za cenu, akú by si zaplatil za moderný model dodávky, dostaneš zaujímavé vybavenie a vlastnosti, ktoré oceníš nielen na cestách. Bonusom je dostupná cena! Tento luxus kolesách s komfortom hotela je tvoj za 44 990 Eur! Vzhľadom na vybavenie je jeho cena lákavá, čo povieš?

Dostupný karavan: Pojazdný hotel na kolesách za 44 990€!Zdroj: karmann-mobil.de

Názov modelu: Karmann Danny 530

Základná motorová výbava:  1,6 DCI 120 HP

Základ:           Fiat Talento

Maximálna nosnosť:   3,000 kg

Celková dĺžka(mm):   5399

Typ postelí:     2-postele

Počet lôžok:    4

Sedadlá:          4 (5)

Kapacita nádrže pitnej vody:             68 l

Kapacita nádrže odpadovej vody:     59 l

 

Dostupný karavan: Pojazdný hotel na kolesách za 44 990€!Zdroj: karmann-mobil.de

Zdroj: karmann-mobil.de

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Rekord z ČR: 402,5 km/h s Bugatti Veyron na diaľnici Čech prekonal svetový rekord! Neoficiálne prvenstvo nezískal na pretekárskej dráhe....20. Október, 2018
02Rekord spotreby: 1 300 litrov nafty na 100 km! BelAZ 75710 je najväčší stavebný sklápač na svete. Mega obrovské monštrum, dlhé 20,6 metra,...18. Október, 2018
03Škoda Octavia III RS: Nájazd 143 230 km, na predaj za 12 400€!Pozor! Na predaj vzácna Škoda Octavia RS! Dobrý technický stav, parametre + cena = nečakane...14. Október, 2018