Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Confederate Combat Fighter: Ohromujúci nie je len názov!

Vďaka použitiu špeciálnej hliníkovej zliatiny váži celý motocykel len neuveriteľných 226 kilogramov! Pritom si stroj stráži tvrdý výzor a už na prvý pohľad budí dojem "vysokej váhovej kategórie." Ak obľubuješ čisté línie a si ochotný si poriadne priplatiť, poponáhľaj sa. Dostať sa medzi hrdých majiteľov nových strojov nebude ľahké. To šťastie bude mať len 61 majiteľov na celom svete! 

rufus v Auto-moto zaujímavosti
27.08.2015
Diskusia:
Sledujte nás na:

Confederate Combat...

Auto-moto zaujímavosti

Confederate G2P51 Combat Fighter

Druhá generácia výzorovo zaujímavej rady sa vyznačuje viacerými inováciami. Konštrukciu tvorí špeciálna hliníková zliatina 6061-T6. Vďaka použitiu tohoto materiálu stroj dosiahol až neuveriteľne nízku hmotnosť. Celý motocykel váži len 226 kilogramov, pričom si stráži tvrdý výzor a budí dojem "vysokej váhovej kategórie."

Confederate G2P51 Combat FighterZdroj: forbes.com

Confederate G2P51 Combat FighterZdroj: forbes.com

Ohromujúci nie je len názov 

Pohon zabezpečuje výkonný dvojvalec V-Twin s objemom 2163 ccm. Trúfnete si odhadnúť celkový výkon tohoto stroja? Niekoho výkon okrúhlych 200 koní možno prekvapí, pripojenej päťstupňovej závodej prevodovke však naozaj nie je čo vytknúť. Je to ideálny stroj pre bohatého obdivovateľa luxusu, ohromí hneď viackrát! A nie je reč len o zvuku motora!

Confederate G2P51 Combat FighterZdroj: forbes.com

Black and white

Keď je reč o dizajne, ten je typický pre stroje, ktoré potešia zaparkované len v určitom počte garáží na celom svete. Motocykel, ktorý patrí v súčasnosti medzi najviac diskutované novinky, pôsobí majestátnym až ohromujúcim dojmom. Počet týchto unikátnych strojov je obmedený. Čo sa týka farebného prevedenia, výrobca vsadil na klasiku. 30 strojov v čiernej farbe a 31 strojov sa bude pýšiť eloxovaným hliníkom.

Confederate G2P51 Combat FighterZdroj: forbes.com

Na cestách neprehliadnuteľný P51 Combat Fighter 

Už od prvého pohľadu naň je oku jasné, že podobný dizajn prešiel rukami skutočného génia. Strohé línie dotvárajú drsný imiďž "kráľa pieskových dún." Tam kam pôjdete s týmto strojom budete jednoducho pod neustálym dohľadom okolia. Áno, presne tento štýl motocyklu priťahuje pohľady aj so "zhasnutým" motorom.

Confederate G2P51 Combat FighterZdroj: forbes.com

Cena

Ak si myslíš, že ide o motocykel, ktorý zrujnuje tvoj rozpočet, nemýliš sa! Neoficiálne ohlásená cena sa pohybuje okolo 111-tisíc eur! Ak si milovníkom "purizmu," obľubuješ čisté línie a si ochotný si poriadne priplatiť, poponáhľaj sa. Dostať sa medzi hrdých majiteľov nových strojov nebude ľahké. Vyrobených je len 61 kusov!

Confederate G2P51 Combat FighterZdroj: forbes.com

zdroj: confederate.com, broadsheet.ie. forbes.com

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01R.I.P Batman: Batmana zabil vlastný batmobil!Možno si pri pohľade na tohoto muža poviete, o čo mu ide. 51-ročný Leonard Robinson...20. August, 2015
02Drsné video: Nikdy nejazdi nepriputáný!Autohavária vymrštila ženu z vozidla. Tá kvôli tomu, že nepoužila bezpečnostné pásy,...21. August, 2015
03Tip pre vás: Vieme ako účinne odstrániť hmyz z karosérie!Ak sa rozhodnete pre dlhšiu cestu "na kolesách" a všetko pôjde podľa plánu, je tu predsa...26. August, 2015