Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

CAR AT TUNING PARTY XII 19. – 20. Jún 2015 letisko Piešťany

Najväčší tuningový zraz CAR AT TUNING PARTY otvára tradične letnú festivalovú sezónu aj v roku 2015. CAR AT TUNING PARTY je spojenie motorizmu, športu, hudby, tanca, fashion a nekonečnej zábavy. Voľné šprinty, drift taxi, množsvo motoristických atrakcií, profesionálnych pretekov na medzinárodnej úrovni, najlepšie a najvytunovanejšie autá a najkrajšie ženy- to sú hlavné znaky CAR AT TUNING PARTY!

admin v Akcie
17.06.2015
Diskusia:
Sledujte nás na:

CAR AT TUNING PARTY XII...

Akcie

Najväčší tuningový zraz CAR AT TUNING PARTY otvára tradične letnú festivalovú sezónu aj v roku 2015.

CAR AT TUNING PARTY je spojenie motorizmu, športu, hudby, tanca, fashion a nekonečnej zábavy. Voľné šprinty, drift taxi, množsvo motoristických atrakcií, profesionálnych pretekov na medzinárodnej úrovni, najlepšie a najvytunovanejšie autá a najkrajšie ženy- to sú hlavné znaky CAR AT TUNING PARTY!

Večerný festivalový program bude opäť plný zvučných mien hip-hopovej scény na čele s fenomenálnym KONTRAFAKTOM. Chýbať nebude ani raper MOMO a nové pecky i overené hity predstaví Majk Spirit a H16.

Organizátori po prvýkrát vyhlásili aj súťaž pre nádejných raperov a hip-hopové skupiny – START UP volume 1, takže sa s veľkou pravdepodobnosťou stanete svedkami objavenia nového talentu na slovenskej hudobnej scéne. Celý program moderátorsky zastrešia najväčšie hviezdy rádia EUROPA 2, čo je záruka štýlovej zábavy, množstva súťaží a interaktívnych vstupov.  

Sexy finalistky Miss Carat Tuning zabojujú o prestížny titul najkrajšej reprezentantky motošportu na Slovensku. Finále populárnej súťaže krásy obohatí svojím vystúpením aj sexy speváčka Mamba (Dáša Šarkózyová), ktorá slávnostne odpremiéruje svoj nový singel a videoklip a Miss Martina DJ (Martina Štetiarová), ktorá žne fantastické úspechy aj v zahraničí ako modelka a tiež aj ako perspektívna herečka – obe krásky sú hrdé nositeľky titulu Miss Carat Tuning, no tentokrát sa predstavia ako skvelé umelkyne.

Zábavychtiví tuneri sa môžu až do rána bieleho zabávať na tanečnej párty s renomovanými DJ-mi aj pri IN DA CLUB   stage-i.

Sobotný deň bude patriť predovšetkým fanúšikom motorizmu. Priamo na zraze prebehne niekoľko pretekov a zaujímavých súťaží. Medzi najväčšie atrakcie patrí určite šampionát driférov a šprintérov. Akčné preteky a exibície tých najlepších z radov profesionálov sú zážitkom, ktorý sa oplatí vidieť na vlastné oči. Pre tých, ktorí preferujú audio tuning, je pripravená súťaž dB Drag, v ktorej sa meria hlasitosť stereo systémov v autách. Kategória Tuning Battle, v ktorej sa hodnotia tie najlepšie vytunované autá, patrí k najatraktívnejším súťažiam na CaTP.

Toto všetko a ešte oveľa viac na akcii roka!!!...vidíme sa…

viac info! 

CAR AT TUNING PARTY XII 19. – 20. Jún 2015 letisko Piešťany

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA