Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Bugatti Veyron a Lamborghini Aventador ako snežný pluh!

Keď vlastníš Bugatti Veyron prídu ti všetky výzvy ako dosiahnuteľné. Fanatik rýchlych strojov sa rozhodol, že preverí hranice brutálnej rakety. Ako si so snehom a extrémnymi podmienkami poradí mašina za 800 000 eur?Bugatti/Lamborghini snežnú šou musíš vidieť na vlastné oči! Sleduj video.

rufus v Video sekcia
12.02.2020
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Bugatti Veyron...

Video sekcia

Keď vlastníš Bugatti Veyron prídu ti všetky výzvy ako dosiahnuteľné. Fanatik rýchlych strojov sa rozhodol, že preverí hranice brutálnej rakety.

Bugatti Veyron a Lamborghini Aventador ako snežný pluh!Zdroj: uk.news.yahoo.com

Superšportové snežné pluhy

Pri predstave športového dela, ktoré sa rúti snehom vo vysokej rýchlosti tuhne krv v žilách. Adrenalín a skvelý zážitok sú viac ako isté. Presvedčia drahé luxusné superšporty o svojich kvalitách aj mimo svojho primárneho určenia?

Bugatti Veyron a Lamborghini Aventador ako snežný pluh!Zdroj: uk.news.yahoo.com

Bugatti Veyron a Lamborghini Aventador

Kým si koňmi nadupané Bugatti užívalo zábavu, dvakrát sa na túto špeciálnu príležitosť nenechalo presviedčať nemenej obdivované Lamborghini. Veyron s Aventadorom predviedli všetko, čo len mohli neprajníci vymyslieť ako nemožné.

Strach zo snehu

Ak existuje niečo, čoho sa majitelia luxusných mašín obávajú, tak sú to práve nehostinné zimné podmienky a vozovky plné snehu a posypovej soli. Dnes je tu však špeciálny okamih, kedy sa majitelia zimným cestným „radovánkam“ so superšportovými mašinami nevyhýbajú.

Bugatti Veyron, Lamborghini Aventador snežná šouZdroj: uk.news.yahoo.com" data-src="https://cdn.motor1.com/images/mgl/Wxb4g/s1/bugatti-veyron-lamborghini-aventador-snow-video.jpg

Zábava aj napriek hrozbe drahých opráv

Mnohých prekvapí ako veľmi sa 2 dravé mašiny v bielej zimnej idyle zabavia. Zabudnú na drahé prvky výbavy, karosériu s dokonalým leskom bez jediného škrabanca aj nepriaznivý vplyv vlhkého prostredia v kombinácii s ľadom. Výsledkom je priam apokalyptický zážitok, ktorý sa len tak nevidí. Vidieť tieto šelmy v úlohe snežného pluhu je jedinečné potešenie. Posúď sám, je to krása!

4x4 beštia

Viac ako 1 000 koní výkonu s označením Bugatti Veyron môže vlastniť len 450 smrteľníkov na celej planéte. Tomu sú prispôsobené parametre, odpych a najmä neskutočný dizajn s extra porciou nečakaných prvkov výbavy. 4x4 v kombinácii s medzinápravovou spojkou značky Haldex. Aj Aventador disponuje pohonom oboch náprav vďaka medzinápravovej spojke značke Haldex. Ak patríš medzi znalých automobilových fanatikov, vieš, že toto je označenie, ktoré ponúka efekt „sánka dolu“ ihneď po naštartovaní motora.

Bugatti Veyron a Lamborghini Aventador ako snežný pluh!Zdroj: uk.news.yahoo.com

Majitelia

Ak si ani raz nezaváhal, či si toto snehové divadlo skutočne dopraje niekto, kto za svoju mašinu zaplatil viac ako hodnotu majetku celej tvojej rozkonárenej rodiny, majiteľ Veyronu si svoj sen splnil ekonomickejším spôsobom. Bugatti kúpil za „zvýhodnenú“ cenu a vlastnoručne prerobil, takže môže ísť o najlacnejší skutočný Veyron vôbec. Majiteľom Lamborghini je známa postava automobilového sveta, známa pod menom The Stradman. Obaja sa k svojim 4-kolesovým krásavcom nesprávajú práve šetrne a sú známi práve tvrdým zaobchádzaním.

Snehová šou mašín za viac ako 500 000 eur

Keď postavíš na sneh 2 mašiny schopné prekonávať rekordy, bažiace po rýchlostnom limite 400 km/h, môžeš očakávať, že suma, ktorú za ne zaplatíš, ponúkne šialené predstavenie výkonu a šialenosti. Krásnemu červenému Veyronu to na snehu skutočne pristane.

Bugatti Veyron a Lamborghini Aventador ako snežný pluh!Zdroj: uk.news.yahoo.com

Sleduj video

Ako si so snehom a extrémnymi podmienkami poradí mašina za 800 000 eur? Bugatti/Lamborghini snežnú šou musíš vidieť na vlastné oči! Sleduj video. Ktorý je tvoj favorit? Podeľ sa o svoj tip na víťaza v komentároch.  

Zdroj: Royalty Exotic Carshttps://www.motor1.com/

Video: Bugatti Veyron snežná šou

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Torsus Praetorian Overlander: 35-miestna terénna beštia zo SR!1. terénny autobus na svete sa vyrába v SR. Ako sa ti zaujímavé dizajnové prevedenie a...10. Február, 2020
02Nová 150-koňová Škoda Octavia IV za 25 700 €/ 23 700 € liftbackŠkoda ponúka svoje vlajkové lode za ceny, ktoré požadujú prémiové značky. Môže sa český...4. Február, 2020
03Jazda taxíkom za 9 400 eur: Opitý Rus podcenil autorizácie platieb cez mobilKoľko môže stáť dvadsať minút trvajúca cesta taxíkom? Rus by po nepríjemnej skúsenosti...2. Február, 2020