Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Blázni v automobilovom priemysle!

Blázni sa nájdu aj v automobilovom priemysle. Vďačíme im za stovky, často nepochopených, vynálezov a modelov. Mnohé dokonca zaznamenali úspech. Nemôžu chýbať ani domáce prerábky a napodobeniny drahých značiek. Ani dnes nebude núdza o zaujímavosti. Zaručene sa vám zlepší nálada!

rufus v Auto-moto zaujímavosti
09.04.2014
Diskusia:
Sledujte nás na:

Blázni v automobilovom...

Auto-moto zaujímavosti

Uletené nápady! Nemôžu chýbať ani prerábky a z nich vznikajúce zaujímavé mašiny. Lamborghini chŕliace oheň, auto so skutočným konským pohonom či napríklad tienidlo z traktora. O zaujímavosti ani dnes nebude núdza. Vybrané fotografie a videá vám určite spravia dobrú náladu! 

#1 Auto so skutočným konským pohonom

Blázni v automobilovom priemysle!

#2 Originálne tienidlo z traktora

Celý deň na slnku, tak sa predsa nedá pracovať. Len čo príde čas siesty, rozprestrie sa traktor a môže sa oddychovať pekne v tieni pod traktorom!

Blázni v automobilovom priemysle!

#3 Video: Pečený moriak alla Aventador

Ako zdroj ohňa a tepla môžte použiť aj nezvyčajnú prípravu. Namiesto moriaka na víne si v Amerike pripravia moriaka alla "superšport". Zdrojom tepla bude v tomto prípade Aventador LP760 od Oakley dizajn, ktorý je vybavený titánovým výfukovým systémom a svojím plameňom dokáže upiecť mäso! Dobrú chuť!

#4 Zvláštny bicykel tešiaci sa popularite  

Nejedná sa síce o motorové vozidlo, ako pohon slúžia chudáci turisti, aj tak stojí za zmienku. Až 7 turisti môžu zdieľať jeden z týchto spoločne spojených bicyklov pri potulkách (Velovisit) okolo Paríža. Má 7 sedadiel osadených proti sebe, takže jazdci sa môžu počas jazdy rozprávať, len jeden z nich je zodpovedný za riadenie. Teší sa veľkej obľube, vyskúšal si ho vraj aj náš nemenovaný politik.

Blázni v automobilovom priemysle!

#5 Video: Zlepšovák pre lenivých robotníkov

Práca s fúrikom dokáže poriadne vyčerpať. Trpia pri nej kríže, nohy aj ruky. V tomto prípade tomu tak nie je. Borec z videa si to zariadil po svojom. Rozhodne si pozrite jeho zlepšovák!

#6 Lamborghini Countach vo verzii obojživelník

Mike Ryan premenil tony vozidiel na obojživelníky, od motocyklov až po džípy, ale Lamborghini Countach patrí jednoznačne medzi jeho najlepšie a najdrahšie projekty. Bez problémov s ním môžete prechádzať vodné prekážky.

Blázni v automobilovom priemysle!

#7 Po domácky vyrobená motorka 

Niet čo dodať. Toto je skutočne originálny motorový "útvar". Zároveň je to tiež asi najhorší pokus o domácu rekonštrukciu, podľa všetkého, nabúranej motorky.  Majiteľ jednoducho drevom a nitmy pospájal čo dom dal.

Blázni v automobilovom priemysle!

#8 Dokonale nevyvážený odvoz nákladu

Bez komentára. Popiera všetky zákony logiky, a predsa drži. Jedine, že by sa jednalo o blok z polystyrénu...

Blázni v automobilovom priemysle!

 #9 Bazén máme so sebou - dovolenka môže začať!

Američania nedajú dopustiť na svoj životný štýl. Držia sa ho zubami-nechtami, všetko si vozia so sebou. Keď nie karavan, tak aspoň bazén!

Blázni v automobilovom priemysle!

#10 Majstri v kopírovaní

Keď sa Číňanovi páči niečo drahé a nemá na to prostriedky, tak si jednoducho vytvorí napodobeninu. Vyrobiť z vraku napodobeninu superšportu, to je také Made in China. Pri tomto vraku to možno nebol práve šťastný pokus, ale nič to nemení na fakte, že patria medzi majstov kopírovania!  

Blázni v automobilovom priemysle!

#11 Messerchmitt KR200

Toto miniauto Messerschmitt KR200, môžte vidieť na Havane. Jeho história siaha až do čias kubánskej revolúcie. Neuveriteľný "ufo" výtvor!

Blázni v automobilovom priemysle!

#12 Kto nemôže chýbať na záver?

Mr. Bean je proste najväčšia hviezda! Jeho vynálezy a automobil sú neprekonateľné, nemyslíte?

Blázni v automobilovom priemysle!

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Virtuálna prehliadka: Poďte si vyskúšať Pagani!Chcete si pozrieť priestory z ktorých odchádza zákazník o najmenej 1 425 tisíc dolárov...8. Apríl, 2014
02Diaľnice z polystyrénu Polystyrén si väčšina z nás spája so zatepľovaním budov, využitie si však pritom našiel v...7. Apríl, 2014
03BMW M4 Cabrio: Ostrá novinka obľúbenej rady M!Novinka BMW M4 Convertible ponúka vietor vo vlasoch! Ako jazdec budete očarený touto...8. Apríl, 2014