Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Bašternákové autá sú na predaj! Jedno z nich sme dokonca našli v našej ponuke!

Vačšinou auto na prvý pohľad poznáte podľa značky. Toto auto však všetci poznajú podľa jeho majiteľa. Vlastní ho podnikateľ Ladislav Bašternák a zdá sa, že sa rozhodol svojho miláčika predať. Našli sme ho totiž v našej ponuke inzerovaných vozidiel

Atlas v Auto-moto zaujímavosti
10.05.2017
Diskusia:
Sledujte nás na:

Bašternákové autá sú na...

Auto-moto zaujímavosti

Vačšinou auto spoznáte podľa značky už na prvý pohľad. Toto auto však všetci poznajú podľa jeho majiteľa. Vlastní ho podnikateľ Ladislav Bašternák a zdá sa, že sa rozhodol svojho miláčika predať. Toto luxusné Bentley Continental sme totiž našli v našej ponuke inzerovaných vozidiel.

Bašternákové autá sú na predaj! Jedno z nich sme dokonca našli v našej ponuke!

Ako napísalo sme.sk, k jeho identifikácii a spojeniu s osobou podnikateľa Bašternáka dopomohlo zobrazenie VIN čísla vozidla na jednej z fotiek v inzeráte. Na jeho základe sa podľa verejne dostupného registra poistných zmlúv dopátrate, že vozidlo s týmto VIN číslom je poistené na rovnakú zmluvu už od roku 2013. 

Bentley na predaj

V júni 2016 však došlo k zmene EČV poisteného vozidla, ktoré dovtedy nieslo poznávaciu značku BL-202KK. A pre autá s týmto poznávacím znakom je známy práve Ladislav Bašternák. Naviac podľa fotografií portálu pluska.sk patrí Bentley Continental v rovnakej farbe práve menovanému podnikateľovi.

Bašternákové autá sú na predaj! Jedno z nich sme dokonca našli v našej ponuke!

K zmene EČV môže dôjsť iba v prípade ich poškodenia či straty. Asi sa pôvodnému majiteľovi začala na päty lepiť smola a tak sa rozhodol svoj vozový park posunúť novému majiteľovi. Prípadne sa ho chystá obmeniť a my sa tak môžme v uliciach nášho malebného Slovenska tešiť na ďalšie drahé a často limitované kúsky luxusných značiek.

Bašternákové autá sú na predaj! Jedno z nich sme dokonca našli v našej ponuke!

Na predaj aj Bugatti Veyron

Určite ste zachytili, že okrem spomínaného Bentley sa Bašternák zbavuje aj svojho hnedo-béžového Bugatti Veyron, ktoré bolo vyrobené v limitovanom počte 450 kusov. To sme však v súčasnoti už v ponuke mobile.de, kde bolo vozidlo pôvodne inzerované nenašli. Čo by mohlo naznačovať, že si už možno našlo svojho nového majiteľa. To však s cenovkou 1 198 800 eur s DPH bolo v poradí druhým najlacnejším modelom tejto značky na portáli mobile.de, čo mohlo značne dopomôcť jeho predaju.

Bašternákové autá sú na predaj! Jedno z nich sme dokonca našli v našej ponuke!

Neostáva inak ako veriť, že stále aktuálna ponuka inzerovaného Bentley Continental si rýchlo nájde svojho nového majiteľa.

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Autobazar.EU obľúbená stránka aj na FacebookuĎakujeme za priazeň všetkým našim fanúšikom !28. Marec, 2014
02TOP 5 vlastností nového BMW G30 5 Series Nový model série 5 je tu. Jeho ladné tvary strhli celosvetovú pozornosť a bude dostupný už...19. Október, 2016
03Pozor na podvody s VIN číslami!Asi každý z nás už počul v automobilovom slangu o "dvojičkách." Ide o dve autá rovnakého...19. Január, 2016