Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Auto roka štartuje na Slovensku: 600 predobjednávok + navrhni si sám Kodiaq vizualizér!

600 Slovákov si objednalo Kodiaq bez toho, aby v ňom sedeli! Čo stojí za úspechom auta roka 2017? Dĺžka 4,7 metrov, 7 miest na sedenie a najväčší batožinový priestor vo svojej triede! Kodiaq je oficiálne 1. veľkým SUV značky Škoda! Za koľko sa bude predávať na Slovensku? 

rufus v Auto-moto zaujímavosti
04.03.2017
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Predstavenie Škody...

Auto-moto zaujímavosti

Nové SUV-čko má za sebou oficiálne predstavenie, uvedenie na slovenský trh a pomaly sa začne objavovať na našich cestách. Ponúka viac ako len zaujímavé parametre! Stal sa predajným hitom!

Škoda KodiaqZdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Svetovo prvé veľké SUV značky Škoda!

Dĺžka 4,7 metrov, 7 miest na sedenie a najväčší batožinový priestor vo svojej triede. Kodiaq je oficiálne 1. veľkým SUV značky Škoda! O ktoré konkrétne výbavy je najväčší záujem? Podľa vyjadrenia konateľa Škoda auto Slovensko Mareka Růžičky až 90% objednávok tvorí najvyššia rada ponuky.

Škoda Kodiaq Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Škoda KodiaqZdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

600 predobjednávok

Vozidlo z Mladej Boleslavy sa teší mimoriadnemu záujmu ešte predtým ako prišlo na trh! Na Slovensku si Škodu Kodiaq predobjednalo až 600 Slovákov! Bez toho, aby v Kodiaqu sedeli! Kodiaq je tvrdý konkurent v segmente väčších SUV medzi horúcimi menami ako Honda CR-V, Hyundai Santa Fe, Kia Sportage, Ford Kuga Nissan X-Trail, Volkswagen Tiguan a možno aj Q7.

Škoda Kodiaq vs Audi Q7Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Škoda Kodiaq Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Automobil roka 2017 

Čo stojí za úspechom Kodiaqu? Mnohí najväčšie SUV ponuky známej automobilky označujú za auto roka 2017! Opodstatnene! Za auto roka 2017 v Slovenskej republike ju vyhlásila aj 15-členná porota zložená z motoristických novinárov pri príležitosti 18. ročníka novinárskej ankety Auto roka 2017.  Kde sa objaví, strhne na na seba pozornosť verejnosti! Automobilke sa už pred samotným príchodon na trh hrnuli predobjednávky! Koľko modelov sa môže pochváliť tým, že sa model predáva v stovkách bez toho, aby v ňom potenciálni zákazníci sedeli?

Škoda KodiaqZdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Najúspešnejší model Škody?

To je len niekoľko zaujímavých ingrediencií, ktoré robia z nového SUV ozdobu našich ciest, ktorá má najlepšie vyhliadky na to stať sa najúspešnejším modelom Škody! Hodí sa aj do terénu a v kombinácii so sviežim dizajnom, miestom na sedenie pre 7 pasažierov a veľkým batožinovým priestorom  sa jedná o automobil, ktorý sa na naše cesty zároveň mimoriadne hodí! Veľké množstvo záujemcov ochotných objednať si ho bez testovania je dôkazom, že napĺňa potreby českého a slovenského zákazníka.

Škoda KodiaqZdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Cena

Je tu ešte jedna zaujímavá ingrediencia, ktorá robí z Kodiaqu reálnu voľbu mnohých vodičov! Cenová ponuka je mimoriadne zaujímavá! Áno, Kodiaq je vzhľadom na svoje parametre, mimoriadne dostupný automobil. Za akú cenu sa predáva? Nová Škoda Kodiaq štartuje na Slovensku s cenou od 21 690 eur! Cena sa pohybuje v cenovom rozmedzí od 25-tisíc do 45-tisíc eur, záujemcami sú spravidla muži a firmy. Budúci majitelia Kodiaqu preferujú drahšiu výbavu, najviac sa predávajú kožené poťahy a šedá metalíza.

Škoda KodiaqZdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Vyskúšaj konfigurátor a navrhni si Kodiaq podľa svojich predstáv!

Najdlhšie dodacie lehoty sú spojené práve s najlepšie vybaveným modelom Style. Na model Style sa čaká približne 33 týždňov. Určite vyskúšaj zaujímavý Škoda "Simply clever" vizaulizér a navrhni si Škodu podľa svojich preferencií! Škoda eviduje už viac ako 30-tisíc konfigurácií cez web. Ktorú farbu, aký interiér a kolesá? Klikni TU! Super vecička na pobavenie! 

Škoda Kodiaq Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Zdroj: www.skoda-auto.sk, carandbike.com

Video: Škoda Kodiaq - návrat k prírode

Video: Test ŠKODA KODIAQ 2,0TDi 4x4 STYLE 7M

Video: Predstavenie Škody Kodiaq na autosalóne v Paríži

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Terénny Maybach: Absurdný luxus, V12 motor a 630 koní bez strechy!Sú vodiči, ktorí sa neuspokoja s obyčajným automobilom. Sú vodiči, ktorí sa neuspokoja...28. Február, 2017
02Sedmičkové BMW, ktoré porazí Porsche: motor Rolls-Royce a stovka za 3,7 sekundy!Sedmičkové BMW, ktoré porazí aj Porsche 911! Disponuje výkonom 610 koní a maximálnym...24. Február, 2017
03Nový škandál: Odolný Nissan Navara sa láme! Keď sa ti zlomí zub je to nepríjemné. Keď sa ti zlomí pick-up je to naozaj zlé! Navara...18. Február, 2017