Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Atramentová modrá Brabus Mercedesu AMG G63 dvíha zo stoličky!

Výrazný vzhľad, ktorý upúta na prvý pohľad, alcantra a poriadne stádo koní pod kapotou. Tomu sa povie šialená úprava. Toto prináša odvaha na splnenie sna zákazníka. Atramentová farba interiéru brutálneho Mercedesu AMG G63 dvíha zo stoličky! Modrá je dobrá - Posúď sám.

rufus v Auto-moto zaujímavosti
28.09.2018
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Mercedes-AMG G63...

Auto-moto zaujímavosti

Výrazný vzhľad, alcantra a poriadne stádo koní pod kapotou. Tomu sa povie šialená úprava luxusnej mašiny. Ako sa dá ešte viac vylepšiť tuningom? Atramentová farba interiéru brutálneho Mercedesu AMG G63 ťa dvihne zo stoličky!

Brabus úprava Mercedesu AMG G63, ktorá zaujme na prvý pohľad. Zdroj: carscoops.com

Šialené parametre nestačia

Silný motor, skvelé jazdné parametre, luxusný interiér, výnimočné schopnosti v teréne. To všetko sú prednosti kráľa terénu, Mercedesu AMG G63. Šialené parametre nestačia. Čo potrebuje šialená úprava?

Brabus úprava Mercedesu AMG G63, ktorá zaujme na prvý pohľad. Zdroj: carscoops.com

 

Najzaujímavejší luxusný automobil

Čo potrebuje luxusný automobil na to, aby zaujal? Mal by spĺňať niekoľko aspektov. Musí vedieť na seba strhnúť pozornosť okolia. Byť výrazný nielen vzhľadom - zaujať inak ako dizajnom. Byť znakom prestíže. Ideálne patriť k populárnemu segmentu a presadiť sa okrem výstav aj v teréne. Musí zaujať luxusným interiérom.

Atramentová farba brutálneho Mercedesu AMG G63 dvíha zo stoličky!Zdroj: carscoops.com

Brabus Mercedes-Benz AMG G63

To všetko spĺňa dnešný nevšedný kandidát. Najzaujímavejší luxusný automobil prešiel rukami známeho úpravcu. Brabus Mercedes-Benz AMG G63 ťa dostane práve interiérom. Nezvyčajná kombinácia materiálov a jasného farebného kontrastu poteší práve tvoje oko.

Brabus úprava Mercedesu AMG G63, ktorá zaujme na prvý pohľad. Zdroj: carscoops.com

Šialená úprava interiéru - splnený sen zákazníka

Úpravca Brabus je známy najmä extrémnymi úpravami techniky najvýkonnejších a najrýchlejších modelov Mercedesu-Benz na svete. Nový projekt bol viac o splnení sna zákazníka. Niekto bohatý si kúpil novú luxusnú mašinu, vzal "balík peňazí" a oslovil Brabus, aby "vyfarbil" interiér luxusného Mercedes-AMG G63. Požiadavka bola konkrétna. Interiér silného SUV opracovaný v jasnom odtieni modrej farby.

Brabus úprava Mercedesu AMG G63, ktorá zaujme na prvý pohľad. Zdroj: carscoops.com

Luxus v interiéri

Zábery zdieľané spoločnosťou Brabus v sociálnych médiách ukazujú, že takmer každý centimeter štvorcový v kabíne G63 dostal "modrú." Sedadlá sú napríklad kombináciou modrej Alcantry, modrej kože a jasného modrého prešívania. Výsledok? Úlet, ktorý rozhodne neprehliadneš.  

Brabus úprava Mercedesu AMG G63, ktorá zaujme na prvý pohľad. Zdroj: carscoops.com  

Parametre

Ak by si predsa len mal pocit, že modrá v interiéri G63 nestačí. Nezabudni, že SUV poháňa 4,0-litrový V8 motor s turbodúchadlom nahradzujúcim 5,5-litrovú jednotku predchádzajúcej generácie. Nový motor zabezpečuje výkon 577 koní a krútiaci moment 850 Nm. Výkon na kolesá prenáša 9-stupňová automatická prevodovka. Akcelerácia z 0 na 100 km/h za 4,5 sekundy. Maximálna rýchlosť 220 km/h, prípadne 240 km/h s voliteľným "balíkom" AMG.

Brabus úprava Mercedesu AMG G63, ktorá zaujme na prvý pohľad. Zdroj: carscoops.com

Modrá je dobrá

Brabus úprava Mercedesu AMG G63 zaujme na prvý pohľad. Takto vyzerá interiér ladený v duchu lapača pohľadov. Modrá je dobrá - Posúď sám. Ako sa ti atramentová modrá v interiéri páči?

Brabus Mercedes AMG G63 atramentová farba interiéru nie je prvá ultra modrá úprava Zdroj: motor1.com

Mercedes-Benz G 63 AMG 6x6 atramentová modrá Zdroj: supercars.agent4stars.com

Zdroj: carscoops.com, autoguide.com

Video: Mercedes-AMG G63 (2019) BLUE od Brabusu

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Mobilná jadrová elekráreň z Ruska: 310-tonový kolos s reaktormi! Mobilná jadrová elektráreň TES-3 patrí k šialeným objavom, ktoré na svete nikto iný...20. September, 2018
02Exkluzívne Audi A8: Zamatová Velvet Purple valcuje internet!Najkrajšie Audi sa predviedlo vo farbe, ktorú vídať takmer výlučne na rýchlych...24. September, 2018
03Najextrémnejšia Lada Vesta: Výkon 600 koní + technika Toyoty! Lada Vesta Clubturbo - Pod kapotou silný 6-valcový motor Toyota 2JZ-GTE! Prevodovka Getrag...22. September, 2018