Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Americké Ferrari lepšie ako originál: 300 km/h, akcelerácia 0-100 km/h za 3 s.!

Pri pohľade na túto mašinu len málokto zapochybuje, že sa jedná o Ferrari. Omyl, pozeráš sa na Corvettu! Nebýva zvykom, že sa podarí postaviť model, ktorý je lepší ako originál s koňom v znaku. Corvette C8 sa to podarilo. Americká kópia lepšia ako Ferrari? Sleduj parametre! 300 km/h, akcelerácia 0-100 km/h za 3 s.!

rufus v Auto-moto zaujímavosti
14.07.2020
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: 2020 Corvette C8...

Auto-moto zaujímavosti

Pri pohľade na túto mašinu len málokto zapochybuje, že sa jedná o Ferrari. Omyl, pozeráš sa na Corvettu!

Americké Ferrari lepšie ako originál: 300 km/h, akcelerácia 0-100 km/h za 3 s.!Zdroj: youtube.com/DailyDrivenExotics

Kópia lepšia ako originál

V automobilovom svete vznikajú každý deň nové šialené modely. Nebýva zvykom, že sa podarí postaviť model, ktorý je lepší ako originál renomovanej značky. Corvette C8 s koňom v znaku sa to podarilo. Americká kópia môže byť skutočne lepšia ako Ferrari. Sleduj parametre.

Akcelerácia a maximálka

Maximálna rýchlosť je stanovená na 300 km/h. Zaujímajú ťa parametre zrýchlenia? Akcelerácia je skutočne zaujímavá. Táto mašina zrýchli z 0-100 km/h za 3 sekundy!

Nepochopený vtip

Nech už sú dôvody autora nápadu akékoľvek. Treba uznať, že vzhľad oboch vozidiel priam vyzýva k prepojeniu vlastností. Že to však zájde až tak ďaleko, že automobil dostane kópiu loga, to prekvapilo aj samotné Ferrari. Vzhľadom k tomu, aké má toto auto proporcie a ako vyzerá, bolo len otázkou času, kedy niekomu táto myšlienka napadne.

2020 Corvette C8 beštia lepšia ako Ferrari!Zdroj: youtube.com/DailyDrivenExotics

Fejkové Ferrari za 56 000 eur

K bonusovým vlastnostiam pripočítaj štedrú výbavu. Po výmene značky s charakteristickými vlajkami za žltú s koňom možno povedať, že Damon Fryer z DailyDrivenExotics úpravcovskej spoločnosti načisto stratil rozum. Výsledkom je „fejkové Ferrari“ s veľkým snom o úspechu a odlišnou cenovkou. Toto dielo je tvoje, ak zaplatíš v prepočte približne 56 000 eur.  

LaCorvette

LaCorvette si uvedomuje možné riziko zo strany žaloby Ferrari. Priamo výrobcu vyzýva, aby si toto dielo pozrel a následne čaká na avizovaný list. Ferrari sa totiž necháva počuť, že otvorí súdny spor s každým, kto sa snaží priblížiť značke Ferrari.

Americká krása

Chevrolet Corvette C8 vyniká vzhľadom. Aj parametre vozidla sú impozantné. Po legendárnych strojoch s motorom vpredu a pohonom zadných kolies, výrobca vsadil na celkom novú koncepciu. Motor putoval pred zadnú nápravu a zadný pohon. Výsledok? Nová LaCorvette má ešte bližšie k najmodernejším superšportom. Aj to môže byť dôvod, ktorý odštartoval sen, vytvoriť Ferrri Corvettu s brutálnymi parametrami a povestným dizajnom. To najlepšie z oboch vozidiel nemohlo „vypáliť“ lepšie, čo povieš? Podeľ sa s nami o svoj názor v komentároch pod článkom.

Zdroj: DailyDrivenExotics@Youtube

LaCorvette - americké Ferrari (replika)

Video: 2020 Corvette C8 beštia = Americké Ferrari

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Rarita na predaj: Škoda 1000 MB za 15 900 €!Rarita, ktorá sa dnes na cestách nevidí oslávila 55. výročie narodenín. V ponuke áut na...4. Júl, 2020
02Ako vymazať osobné údaje z infotainmentu vozidla? Čoho straty sa obávame ako spotrebitelia najviac? Podľa prieskumu označujú spotrebitelia za...12. Júl, 2020
03Ruský kolos Uran: Všetko možné v Rusku!Robiť dizajn v Rusku znamená neriadiť sa bežnými konvenčnými trendmi. Znamená to vytvoriť...26. Jún, 2020