Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Adrenalínový test odvahy: Rus jazdil prilepený na aute v rýchlosti 140 km/h!

Ruský kaskadér si našiel skutočne nezvyčajný spôsob ako otestovať vlastnú odvahu a zároveň auto pri rýchlosti 140 km/h? Nenechaj si ujsť bláznivý test odolnosti! V Rusku je všetko možné. Nebudeš veriť vlastným očiam. Sleduj video. 

rufus v Video sekcia
12.03.2020
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Najlepšie kúsky...

Video sekcia

Ruský kaskadér si našiel skutočne nezvyčajnú zábavu. Ako možno najlepšie otestovať vlastnú odvahu a zároveň auto pri rýchlosti 140 km/h?

Ruský kaskadér jazdil prilepený na aute v rýchlosti 140 km/hZdroj: instagram.com/chebotarev_evgeny

Všetko je možné v Rusku

Najväčšie šialenosti automobilového sveta najčastejšie prichádzajú z Ruska. Aj v tomto prípade sa amatér, venujúci sa kaskadérskym kúskom, rozhodol, že potvrdí tento typ štatistiky. Ak ti príde ruská ruleta príliš nudná, existuje niekoľko spôsobov ako môžeš vyskúšať vlastné limity. Dnešný hlavný aktér videa miluje cvičenie na hrazde medzi idúcimi nákladiaky, kaskadérske kúsky nad priepasťou alebo pády s horiacim autom do jazera.

Za hranicou adrenalínu

Samozrejme, normálny človek bude len ťažko hľadať odvahu na niečo podobné. Možno hovoriť aj o chýbajúcom zdravom rozume. To, čo sa rozhodol zrealizovať mladý kaskadér z Ruska, rozhodne nepatrí do repertoára človeka, ktorý má pud sebazáchovy a uvedomuje si možné riziko. Ako hovorí najväčšou inšpiráciou a zdrojom novým nápadov sú pre neho najmä jeho fanúšikovia.

Ruský kaskadér jazdil prilepený na aute v rýchlosti 140 km/hZdroj: instagram.com/chebotarev_evgeny

Rus jazdil prilepený k autu pri 140 km/h

Nie všetci však máme rešpekt z nebezpečných situácii. Mladý Rus ich vyslovene vyhľadáva a pravidelne sa púšťa do kúskov, ktoré vyžadujú povahové črty šialenca. Odvaha, zdravý rozum a adrenalín naberajú pri nápadoch tohto šialenca úplne nový rozmer. Posúď sám.

Slávny kaskadér

Jeho meno je Jevgenij Čebotarev, operuje prevažne v Rostove na Done a v okolí. Šialené čísla sa tešia veľkej popularite nielen v Rusku. Jeho špecialitou sú smrteľne nebezpečné triky. Výnimočne známy sa stal vďaka tomu, že svoje umenie predvádza bez akéhokoľvek istenia.

Ruský kaskadér jazdil prilepený na aute v rýchlosti 140 km/hZdroj: instagram.com/chebotarev_evgeny

Filmové triky

Treba spomenúť aj jeho výzvu, že tieto triky v žiadnom prípade netreba skúšať. Ruský kaskadér si dokonca vyskúšal „otočku“zo slávnej „bondovky“ Muž so zlatou zbraňou. Pokus o dokonalé „hodiny“ nevyšiel podľa plánu. Rusa to však motivovalo ísť s kaskadérskymi kúskami ešte ďalej.

Najznámejšie čísla

Medzi jeho známe počiny patrí nápad, pri ktorom sa nechal stlačiť medzi 2 autá. Ďalším šialeným nápadom patril najnebezpečnejší klik, aký si mohol vybrať. Keď už klik, tak jedine nad rezným kotúčom. To zďaleka nie je všetko, čo pri riskantných kúskoch nadaný amatér predvádza. Nič podobné neskúšaj!

Ruský kaskadér Jevgenij ČebotZdroj: imgflip.com

140 km/h + Ford Mustang + muž prilepený na aute 

Ako táto scéna vznikla? Muž sa nechal prilepiť pevnou lepiacou páskou k pravej strane Fordu Mustang. Vodič dostal jasné inštrukcie vytočiť motor do vysokých otáčok. Pri rýchlosti 140 km/h v tejto pozícii už skutočne možno hovoriť o výnimočne nebezpečnom čísle.

Sleduj video

Alebo si vieš predstaviť, že by si jazdil pripútaný k automobilu vo vysokej rýchlosti? Keď je reč o vysokej rýchlosti, skús si predstaviť niečo podobné pri rýchlosti  140 km/h. Divý Ford Mustang sa mohol stať posledným účinkujúcim v jeho príbehu. Ako to dopadlo? Nenechaj si ujsť bláznivý test odolnosti! Sleduj video. Nebudeš veriť vlastným očiam. Sleduj video TU!

Najlepšie triky ruského kaskadéra TU!

Zdroj: https://www.instagram.com/, sputniknews.com

Ruský kaskadér jazdil prilepený na aute v rýchlosti 140 km/h

Video: Najlepšie kúsky kaskadéra z Ruska

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Koniec monopolu EČV v SR: Ako môže nový ŠPZ-kový tender ušetriť milióny eur? Na Slovensku dodávala EČV 1 firma 20 rokov. Zmluva vypršala koncom minulého roka. Nič...6. Marec, 2020
02Nový trik zlodejov: Majiteľ dal 800-koňové Ferrari priamo do rúk podvodníkovKuriózna krádež vzácneho Ferrari 812 Superfast. Zlodejom ho priamo do rúk odovzdal sám...2. Marec, 2020
03Koľko stojí 1 rok prevádzky drahého superšportu? 60 % strata hodnoty + reálne náklady FerrariGTC4 Lusso - luxusná nie je nielen cena, ale aj ročné náklady na prevádzku. Kiež by...10. Marec, 2020