Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

75-ročný dôchodca vs. ostré BMW 1M Coupe!

Celoživotná láska k motorovým vozidlám si určite nezaslúži prežiť dôchodok na starom malom Fiate. Aký najlepší darček si môže priať automobilový fanatik k svojím 75. narodeninám? BMW 1M Coupe okorení život na dôchodku lepšie ako čokoľvek iné! Ako si poradí 75-ročný dôchodca so stajňou koní pod kapotou ostrého BMW?

rufus v Video sekcia
26.01.2019
Diskusia:
Sledujte nás na:

75-ročný dôchodca vs....

Video sekcia

Ostré mašiny sú výsadou mladých a odvážnych vodičov. Viac ako odvaha však zavážia skúsenosti a schopnosti za volantom. To je dôvod prečo netreba vždy presadať z miesta vodiča na miesto spolujazdca. Presvedčí ťa o tom nasledujúci príbeh.

75-ročný dôchodca vs. ostré BMW 1M CoupeZdroj: autojunk.nl

Dôchodca vs. ostrá mašina

75-ročný dôchodca si zaumienil, že sa s osudom staršieho človeka pobije a nebude sa vzdávať milovaného jazdenia kvôli vysokému veku. Urobil nesmierne dobre! Pozeráš sa na skúseného, ostrieľaného vodiča s povesťou nekompromisného pokoriteľa výziev. Trúfol si na kone, ktoré nezvládajú omnoho mladší vodiči!

75-ročný dôchodca vs. ostré BMW 1M CoupeZdroj: autojunk.nl

Vek je len číslo

Vek je len číslo. Vie to aj dnešný hlavný aktér, ktorý si na dôchodku stále za volantom dovolí manévre, ktoré jeho rovesníci už dávno zavesili "na klinec." Jeho odkaz je jasný. Zabudni na predsudky, svoje BMW vie poriadne "okúpať" v bahne.

Ideálna mašina na dôchodok?

Predsa taká, ktorá dokáže pokryť viac vecí súčasne a pritom majiteľa zabaví tak, že zabudne na svoj vek aj aktuálne schopnosti pohybu a obmedzenia. Ako si predstavuješ ideálny automobil na dôchodok? BMW 1M Coupe okorení život na dôchodku lepšie ako čokoľvek iné! Ako si poradí 75-ročný dôchodca so stajňou koní pod kapotou ostrého BMW?

75-ročný dôchodca vs. ostré BMW 1M CoupeZdroj: autojunk.nl

Automobil do mestských uličiek

Väčšina dôchodcov uprednostňuje malé vozidlo, ktoré perfektne vyhovuje požiadavke malých presunov v uliciach mesta. Čo keď sa však hľadanie ideálneho vozidla vymkne z kontroly? Pravdepodobne skončíš ako dôchodca s neuveriteľným strojom v garáži!

75-ročný dôchodca vs. ostré BMW 1M CoupeZdroj: autojunk.nl

V Holandsku sa tešia na dôchodok

To je prípad dnešného dôchodcu z Holandska. Jeho garáž skrášľuje silné BMW 1M Coupe.  Okrem toho, že vyniká famóznou agilnosťou, ponúka zaujímavé parametre. Tie sa prejavia v dokonalej forme zábavy pre výnimočnú jeseň života!

Darček k 75. narodeninám

Celoživotná láska k motorovým vozidlám si určite nezaslúži prežiť dôchodok na starom malom Fiate. Aký najlepší darček si môže priať automobilový fanatik k svojím 75. narodeninám? Jednoznačne stroj, ktorý prinesie do života ďalší príval životnej energie!

75-ročný dôchodca vs. ostré BMW 1M CoupeZdroj: autojunk.nl

Vozidlo roka podľa Clarksona = Parametre kráľa ciest

V roku 2011 vyhlásil Jeremy Clarkson BMW 1M Coupé za auto roku. To bol tiež dôvod, prečo chceš vlastniť práve tento automobil. Nenašiel si len dobré auto, ale hneď výnimočný stroj hodný obdivu. Zaujímavá je aj bilancia predaja BMW 1M Coupe. V Holandsku sa predalo niekoľko tisíc kusov, celkom bolo predaných 6309 exemplárov na celom svete. Holanďan v rokoch neváhal svojho 4-kolesového krásavca poriadne "vyváľať" v blate. Neostáva nič iné, len ticho závidieť. Klobúk dolu za odvahu, kone tohto silného BMW dokáže "ukočírovať" aj vo vysokom veku!

Láska na prvý pohľad - BMW 1M Coupe

Ak si dôchodca v Holandsku, v hlavných otázkach výberu vhodného automobilu, máš jasno. Nový automobil pre jeseň života musí byť rýchly, výnimočný a neskutočne krásny! Protagonista na najštýlovejšieho vodiča na dôchodku mal ako favorita výberu slávne Porsche 911.

75-ročný dôchodca vs. ostré BMW 1M CoupeZdroj: autojunk.nl

Láska na prvý pohľad - BMW 1M Coupe

V prospektoch predajcov však narazil na ostré BMW 1M Coupe, ktoré si okamžite získalo jeho srdce. Temná čierna sa perfektne hodila do garáže namiesto starého Renaultu. Pod kapotou ostrý výkon až 340 koní! Manuál v kombinácii s extra výkonom je pravá voľba, ak chceš pre seba ako dôchodca len to najlepšie. Holanďan v rokoch neváhal svojho 4-kolesového krásavca poriadne "vyváľať" v blate. Neostáva nič iné, len ticho závidieť. Klobúk dolu za odvahu, kone tohto silného BMW dokáže "ukočírovať" aj vo vysokom veku!

75-ročný dôchodca vs. ostré BMW 1M CoupeZdroj: autojunk.nl

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Lacnejšie cesty na Slovensku: Firma zo Zvolena vyrába cesty z plastu!Spoločnosť Via­korp zo Zvo­lena si získala svetovú pozornosť. Slovenská firma vymyslela...12. Január, 2019
02Mercedes G 63 AMG 6x6 lacno? Lada Niva rarita za 6 645 eur!Zaujímavá varianta hriešne vzrušujúceho sna z našich snov za zlomok ceny? Zbystri...14. Január, 2019
03Rarita na predaj v ČR: Tatra limuzína, top stav za 99 500€!Pozor - Zaujímavý automobil u našich susedov! Predáva ho žena z ČR. Tento stroj si pamätá...22. Január, 2019