Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

6x6 Jeep Wrangler s parným pohonom: Beštia pre náročných!

Hauk Jeep Wrangler chrlí paru, odvezie nádrž s objemom 100 litrov! Čo dokáže šialený off-road zločinec s extrémnym vzhľadom a parametrami?? Beštiu s nezvyčajným pohonom musíš vidieť na vlastné oči. Sleduj video zo zapnutým zvukom!

rufus v Auto-moto zaujímavosti
20.01.2019
Diskusia:
Sledujte nás na:

Cestná beštia Hauk Steam...

Auto-moto zaujímavosti

Každý deň vznikajú na svete šialené úpravy, ktoré si získavajú naše srdcia, privierajú naše oči a my robíme všetko, aby sme naše vysnívané skvosty raz vlastnili alebo aspoň raz v živote šoférovali.

Beštíálny Jeep Wrangler s parným pohonom: Monštrum chrlí paru + odvezie 100 l nádrž!Zdroj: facebook.com/Haük Designs

Svetový unikát

Nikto presne nevie, čo sa dialo v hlave tvorcu tejto beštie. Parou poháňaný 6x6 Jeep Wrangler JK je jediný na svete! Podobný stroj pri súčasných možnostiach úprav nemá konkurenciu. To tvrdí výrobca. Poďme sa pozrieť, čo vozidlo ponúka a či má autor diela pravdu.

Beštíálny Jeep Wrangler s parným pohonom: Monštrum chrlí paru + odvezie 100 l nádrž!Zdroj: facebook.com/Haük Designs

Jeep Wrangler 6×6 beštia - Loco Hauk

Jeep JK od Kennyho Hauka dostal prezývku "Loco Hauk." Šialený Hauk vystihuje týmto pomenovaním všetko, čo ponúka a to do bodky. Kenny Hauk, vedúci dizajnér a staviteľ zo štúdia Hauk Designs, si dal na projekte poriadne záležať.

Beštíálny Jeep Wrangler s parným pohonom: Monštrum chrlí paru + odvezie 100 l nádrž!Zdroj: hiconsumption.com

Interiér

Na prvý pohľad  ťa zaujme dizajn pripomínajúci parný vlak. Nenechaj si ujsť pôsobivé detaily z  interiéru vozidla a množstvo zaujímavých "prvkov krásy," ktoré robia z vozidla ešte väčší skvost!

Beštíálny Jeep Wrangler s parným pohonom: Monštrum chrlí paru + odvezie 100 l nádrž!Zdroj: facebook.com/Hauk Designs

Dokonalá príprava + efekty bez gýču

Snaha zostrojiť Jeep Wrangler Unlimited 6×6, môže byť pri malom pošmyknutí nepekným príbehom neúspechu gýčového nápadu. To sa však nekonalo. Vozidlo dostalo pevné tvarové línie ešte predtým, ako prešlo monumentálnou transformáciou. Výsledok zaručene očarí, čo povieš?

Beštíálny Jeep Wrangler s parným pohonom: Monštrum chrlí paru + odvezie 100 l nádrž!Zdroj: hiconsumption.com

Šialené úpravy

Kľúčovou zmenou bola výmena motora za parný pohon V4 s výkonom len 130-140 koní a absolútne absurdným krútiaci momentom 2 500 Nm! K tomu 4-palcové BDS odpruženie a tlmiče značky Fox. Celkový efekt parného vlaku a pôsobivej beštie dodáva špeciálny náklad na konci "súpravy." Masívna nádrž na vodu s objemom 100 litrov si priam pýta pozornosť.

Zvukový prejav + pôsobivý vzhľad od Haük Designs

Schopnosť zdvihnúť všetkých zo stoličiek, to je tajná zbraň unikátu, ktorý, ak ťa nezdvihne zo stoličky výzorom, určite ťa postaví na nohy zvukovým prejavom! To najlepšie posúdiš sám na základe vlastnej skúsenosti.

Beštíálny Jeep Wrangler s parným pohonom: Monštrum chrlí paru + odvezie 100 l nádrž!Zdroj: carbuzz.com

Chrlí paru + odvezie 100 l nádrž s vodou

Hauk Jeep Wrangler chrlí paru a odvezie nádrž plnú vody s objemom 100 litrov! Čo dokáže šialený off-road zločinec s extrémnym vzhľadom a parametrami? Beštiu s nezvyčajným pohonom musíš vidieť na vlastné oči. Sleduj video zo zapnutým zvukom!

Zdroj: Haük Designs@Facebook, fourwheeler.com

Jeep Wrangler Hauk 6x6 Loco

Cestná beštia Hauk Steam Jeep s parným pohonom

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Lacnejšie cesty na Slovensku: Firma zo Zvolena vyrába cesty z plastu!Spoločnosť Via­korp zo Zvo­lena si získala svetovú pozornosť. Slovenská firma vymyslela...12. Január, 2019
02Lupiči ukradli 2 300 000 €: Pancierovú dodávku rozsekli bagrom! Ako ukradnúť 2 300 000 eur z pancierovej dodávky na prevoz peňazí? Talianske mafiánske...18. Január, 2019
03Ťahač s nájazdom 994 887 km: Štart po 18 rokoch bez prevádzky!Vzácny ťahač Peterbilt 359 dostal 2. šancu na život. Prekvapil nečakanou odolnosťou. Stroj...4. Január, 2019