Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

650-koňový Ripsaw EV2: Luxusný obrnený super tank!

Vozidlá na tankových pásoch milujeme! Pre ich prejazdnosť a schopnosť zdodať nezdolateľný terén sa stali veľmi populárne v honbe za extrémnymi strojmi. Ripsaw EV-2 je extrémne bojové vozidlo, ktoré ťa dostane tam, kam žiadne iné vozidlo! Sleduj, čo dokáže vo videu! 

rufus v Auto-moto zaujímavosti
28.03.2017
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Ripsaw EV-2 v dunách

Auto-moto zaujímavosti

Vozidlá na tankových pásoch milujeme! Pre ich prejazdnosť a schopnosť zdodať nezdolateľný terén sa stali veľmi populárne v honbe za brutálnymi strojmi. Ripsaw EV-2 je extrémne bojové vozidlo, ktoré ťa dostane tam, kam žiadne iné vozidlo!

Ripsaw EV-2Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Bojové vozdilo Ripsaw EV-2

Nezastaviteľný bojovník Ripsaw EV-2 vyniká rýchlosťou a extrémnou priechodnosťou terénu. Pri pohľade na výzor Ripsaw si určite spomenieš na Mad Maxa a tankové vozidlo Peacemaker, ktoré figurovalo vo Fury Road. Peacemaker bol postavený práve na základe upraveného terénneho vozidla Ripsaw.

Ripsaw EV-2Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Mimoriadna pevnosť a odolnosť 

Ripsaw EV-2 (Extreme Vehicle 2) je obrnené vozidlo s pásovým pohonom, ktoré vyrobila spoločnosť Howe and Howe Technologies. Pri vývoji využila svoje bohaté skúsenosti s výrobou vojenských strojov a robotov pre špeciálne jednotky. Vrchná konštrukcia je uzavretá a vypevnená odolnými rámami. Ripsaw EV-2 vďaka tomu vyniká mimoriadnou pevnosťou, ktorú posádka ocení aj v tom najťahšom teréne. Stroj je svojimi vlastnosťami predurčený na špeciálne misie a extrémne podmienky! 

Ripsaw EV-2Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

650 koní 

Ripsaw EV-2 je poháňaný dieselovým motorom a disponuje výkonom až 441 kW, 650 koní! Veľa možností výberu agregátu necháva výrobca na konkrétnom majiteľovi. Inak ako na zákazku, nemôže byť podobná mašina ani postavená. Čo sa týka pohonu, ide skôr o unikátneho kríženca vozidla rýchleho presunu a tanku! 

Ripsaw EV-2Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Najrýchlejšie pásové vozidlo na svete

Starší predchodca Ripsaw bol označovaný za najrýchlejšie pásové vozidlo na svete. Ripsaw EV-2 sa dokáže pohybovať rýchlosťou 70 kilometrov za hodinu! Sleduj, čo dokáže vo videu na konci článku! 

Ripsaw EV-2Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Odpruženie

Výnimočnou vlastnosťou Rispsawa je až 30 centimetrové odpruženie. Ďalšími prvkami výbavy sú výklopné dvere, svetelný pás s vysokou intenzitou svetla a pevný navijak. Interiér nie je veľmi zaujímavý, čo sa týka dizajnu. Pripomína zjednodušený kokpit. Toto vozidlo jednoducho nie je stvorené "na parádu." 

Interiér Ripsaw EV-2Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Cena

Čo treba urobiť v prípade záujmu o tento, už dávnejšie, predstavený automobil? Treba sa vyzbrojiť veľkou dávkou peňazí a trpezlivosti. Nový majiteľ si na svoj stroj počká prilbližne 6 mesiacov. Ide o výrobu na zákazku, pričom všetky vozidlá sú vyrábané ručne, nie na výrobnej linke. Vlastniť toto vozidlo vyrábané v obmedzenom množstve sa nepodarí každému. Dôvodom je aj jeho cena. Podľa úrovne vybavenia, výkonnostnej kategórie a zvolených komponentov môže suma ľahko prekročiť 90-tisíc eur!

Ripsaw EV-2Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Zdroj: digitaltrends.com

Video: Luxusný tank Ripsaw EV-2

Video: Ripsaw EV-2 v dunách

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Nový Harley-Davidson tvoj za 6 324 eur! Chce to nový Harley-Davidson? Teraz na Harleya nemusíš čakať a šetriť pol života! Vďaka...22. Marec, 2017
02Hybridné delo Mercedes-Benz AMG GT: Výkon 805 koní, stovka za 3 sekundy!AMG GT Concept. Štúdia Mercedesu-Benz, ktorá sa chystá konkurovať najlepším značkám na...16. Marec, 2017
03Nástupca CC-čka a Phaetonu: VW Arteon útočí na Superb! V modelovej ponuke Volkswagenu najvýraznejšie svieti Passat. Obľúbené „cécečko“ udáva smer...18. Marec, 2017