Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

612-koní, 2 tony + 5 pasažierov: Combi delo Mercedesu trhá betón!

Mercedes E 63 S - 612 koní a 850 Nm krútiaceho momentu šrotuje, čo mu príde do cesty! Neveríš? Nebudeš veriť svojim očiam - naložené combi porazí, čo mu príde do cesty! Sleduj neskutočný výkon tejto combi beštie vo videu! 

rufus v Video sekcia
02.06.2018
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Mercedes-AMG E 63 S...

Video sekcia

Mercedes E 63 S - 612 koní a 850 Nm krútiaceho momentu šrotuje, čo mu príde do cesty! Neveríš? Sleduj výkon šialeného combi, ktoré je nezastaviteľné aj s nákladom!

Mercedes E63 AMG estate 2017Zdroj: cgstudio.co

Ťažká váha – Kráľ na trati

Kto by tipoval ťažké combi ako kráľa na trati? 2-tonové delo sa predviedlo v šprinte s ostrou konkurenciou. Ktoré combi s 5 pasažiermi na palube prekvapí v šprinte a zahanbí ostrých rivalov?

Šprintérsky súboj s combi

„Sériovka“ si nekládla „servítku“ pred ústa. Podala si silnú konkurenciu takým spôsobom, že mnohí z nás začnú opäť veriť na zázraky. Rodinné combi môže dokázať omnoho viac ako zber detí z krúžkov, víkendové jazdy a vozenie nákupov. To, čo predviedla táto 2-tonová beštia, stojí za pozornosť.

Mercedes E63 AMGZdroj: autoexpress.co.uk" data-delta="7

Mercedes E 63 S AMG combi

Mercedes trieda E s označením 63 S AMG combi je ikona všestranného využitia. Zábery, na ktorých sa dá vidieť, že v aute skutočne sedí 5 osôb, sú dôkazom, že sa pozeráš na nepokoriteľného športovca v combi koži.

Mercedes combi E63 AMG Zdroj: autoexpress.co.uk" data-delta="1

Zaujímavé parametre výkonu + hmotnosť 2 tony 

Pohon zabezpečuje preplňovaný 4-litrový 8-valec. Výkon neuveriteľných 612 koní a 850 Nm krútiaceho momentu. Tieto parametre ponúka sedan „v balíku“ s hmotnosťou vozidla 1 880 kg. Combi zdieľa brutálne parametre s váhou takmer 2 tony, presne 1 995 kg.

Mercedes E63 AMG interiérZdroj: autoexpress.co.uk" data-delta="2

Čerešnička na torte – Ako bonus 400 kg živej váhy

Ak si myslíš, že tu obdiv končí, si na omyle. K hmotnostnému prírastku pridaj 400 kg živej váhy v podobe 5 pasažierov na palube! Výsledok? Obdivuhodný výkon na mašinu s objemných kufrom a miestom pre 5 pasažierov!

Mercedes E63 AMG Zdroj: autoexpress.co.uk" data-delta="4

Top rýchlostné parametre

Ak už neveriacky krútiš hlavou. Porovnaj ešte sedan s 3,4 s zrýchlením a kombi s len o 0,2 sekundami naviac! Dostatočne šialené na to, aby to bola pravda. Mercedes-Benz E 63 S zakýval poriadne ostrým rivalom, pripraveným dotrhať si šľachy kvôli výhre v šprinte. Nepodarilo sa. Mocné combi pokazilo všetkým zúčastneným preteky aj náladu.

Mercedes combi E63 AMG Zdroj: autoexpress.co.uk" data-delta="0

Audi RS6 Avant, Mercedes-AMG GT S a BMW M5 F10 pokorené

Výsledná bilancia? Pokorené sériové Audi RS6 Avant v silnejšej Performance. Zadok combi beštie videl aj Mercedes-AMG GT S a BMW M5 F10 s pohonom zadných kolies. Sklamané stroje dopĺňa Lexus IS F s atmosférickou pohonnou jednotkou. Jazdilo sa na 400 metrovej trati. Čo hovoríš na zaujímavú bilanciu pokorených modelov? Ako hodnotíš výkon tejto ostrej combi beštie?

Mercedes combi E63 AMG Zdroj: facebook.com/Jvdsupercars

Sleduj video

Čo dokáže na trati AMG s 5 pasažiermi na palube? Nebudeš veriť svojim očiam - naložené combi porazí, čo mu príde do cesty! Sleduj neskutočný výkon tejto combi beštie vo videu!

Zdroj: rufilms.net, autoblog.rs, facebook.com/Jvdsupercars

Video: Mercedes-AMG E 63 S Kombi - S 5 ľuďmi na palube trhá rekordy!

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Nová Škoda Polar: 4x4 (ne)bude, cena od 13 000 €! Škoda Polar koncept Vision X - Základná motorová výbava ponúkne pod kapotou agregát 1.5 TSI...14. Jún, 2018
02Najdrahšia Škoda Superb: Extrémna odolnosť, cena 140 000 €!Brutálna úprava ponúka extrémnu odolnosť. Vysoká cena zohľadňuje hodnotu vozidla. Výnimočný...8. Jún, 2018
03Škoda Fabia Combi: Prekvapivý technický stav po 100 000 km!Škoda Auto podrobila obľúbený model neobvyklému testu. Škodu Fabia Combi rozobrala do...4. Jún, 2018