Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

4x4 vs. Quattro: Pokorí Lada Niva 340 koní Audi S6?

Pohon všetkých kolies, ktorý robí z 340-koňovej mašiny od Audi legendu. stojí za pozornosť! Špeciálne, ak sa postaví do šialeného a nerovného súboja! Pokorí Lada silnejšieho protivníka? Bude toto nevyrovnané meranie síl znamenať debakel pre vychvaľované Quattro? Adrenalín zaručený! Súboj na snehu, ktorý chceš vidieť! Sleduj video!

rufus v Auto-moto zaujímavosti
22.01.2018
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Lada Niva vs. Audi...

Auto-moto zaujímavosti

Pokorí Lada silnejšieho protivníka? Bude toto nevyrovnané meranie síl znamenať debakel pre "neSUV-čko" od Audi? 

Niva vs. Audi S6 Quattro: Pokorí Lada 340-koňové Audi S6 Quattro? Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

„Audi power“ v podaní Audi S6 Quattro

"NeSUV-čko" od Audi v teréne prekvapí. S6-tka s Quattrom je hračka pre náročných. Audi S6 je tým vozidlom, na ktoré len tak nezabudneš. Za jeho volantom zažiješ také adrenalínové šialenstvo, aké by si očakával od ťažkého SUV-čka!

Quattro pohon vs. umenie Lady

Pohon všetkých kolies, ktorý robí zo statnej 340-koňovej mašiny od Audi legendu. stojí za pozornosť! Špeciálne ak sa postaví do šialeného súboja proti nerovnému protivníkovi!

Niva vs. Audi S6 Quattro: Pokorí Lada 340-koňové Audi S6 Quattro?Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Thug of war na snehu!

Niva je tu dosť dlho na to, aby vedela, ako jednať so silným a namysleným protivníkom. Ťažké "neSUV-čko", v každom prípade, dostane poriadnu príučku! So staršími sa ma jednať s úctou! Tak by sa dal opísať odkaz Lady pre Audi! Na snehu predviedli obe zúčastnené vozidlá pre oči príťažlivú „spartakiádu.“ Reálna šanca na víťazstvo kruhov v znaku sa nepohodla s úmyslom o čistú porážku súpera v obľúbenej kategórii silákov.

Ruský nerovný súboj

Preťahovanie lanom poriadne preverilo schopností  týchto mašín! Kto iný ako Jeremy Clarkson môže postaviť proti sebe tieto 2 vozidlá? Ruský nápad a tento súboj sú dôkazom, že my, automobiloví fanatici, máme nerovné zápolenie radi! Úprimná detská radosť väčšiny mužov pri pohľade na túto „bitku“ svedčí o tom, že to bol dobrý výber súperov, čo povieš?

Niva vs. Audi S6 Quattro: Pokorí Lada 340-koňové Audi S6 Quattro?Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

„Chlapský súboj“

Ako si v „preťahovaní“ viedlo staršie Audi S6 s 4,2litrovým atmosférickým osemvalcom s výkonom 340 koní a hmotnosťou až 1 825 kg proti o 600 kg ľahšiemu protivníkovi poháňaným 1,7litrový štvorvalcom a terénnymi pneumatíkami? Jednoznačne možno povedať, že Niva dokáže lepšie pracovať s nepredvídateľnými podmienkami. Bude zhrnutý sneh pod kolesami stačiť na prekonanie tvrdej Audi beštie?

Niva vs. Audi S6 Quattro: Pokorí Lada 340-koňové Audi S6 Quattro?Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Sleduj video!

Kto sa nepoteší pri pohľade na od zeme sa „odliepajúce“ kolesá beštie od Audi a hranatého hrdinu časov minulých značky Niva? Sleduj zaujímavý súboj na vlastné oči! Niva sa rozhodne nemá za čo hanbiť! Adrenalín zaručený. Súboj na snehu, ktorý určite chceš vidieť!

Zdroj: autoevolution.com, motor1.com

Video: Lada Niva vs. Audi S6 Quattro!

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Ruská pásová beštia: 520 koní, 35 ton + odolnosť voči nukleárnej katastrofe!Transportér 404 S disponuje neskutočnými parametrami. 12-valcový turbodiesel s výkonom 520...4. Január, 2018
02Rekordný nájazd: 735-tisíc km s Volkswagenom Touareg! Rekordný nájazd až 735-tisíc kilometrov! To dokáže VW Touareg 5,0 V10 TDI! Stroj, ktorý...12. Január, 2018
03Hyundai Kona: Dostupné 4x4 za 15 000 €! Kórejské SUV je oficiálne v predaji. Prekvapuje aj podstatným údajom, ktorý často rozhoduje...2. Január, 2018