Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Z predvádzania nebolo nič: Lamborghini skončilo v plameňoch!

Dubaj je jednou z najbohatších krajín na Blízkom východe. Dubaj je tiež spleným snom obdivovateľov luxusných mašín z celého sveta. Môžete tu vidieť tie najluxusnejšie kúsky. Ak ste majiteľom jedného z nich, je veľmi ťažké zaujať. Do očí okoloidúcich sa preto drahé vozidlá tlačia všetkými možnými spôsobmi. Majiteľ drahého superšportu na to doplatill tým najbolestivejším spôsobom! Jeho Lamborghini z limitovanej edície skončilo v plameňoch! Sledujte video!

rufus v Auto-moto zaujímavosti
13.10.2015
Diskusia:
Sledujte nás na:

Z predvádzania nebolo nič:...

Auto-moto zaujímavosti

Raj superšportov

Dubaj je jednou z najbohatších krajín na Blízkom východe. Dubaj je tiež spleným snom obdivovateľov luxusných mašín z celého sveta. Môžete tu vidieť tie najluxusnejšie kúsky. Ak ste majiteľom jedného z nich, je veľmi ťažké zaujať. Do očí okoloidúcich sa preto drahé vozidlá tlačia všetkými možnými spôsobmi. Majiteľ drahého superšportu za to zaplatil tým najbolestivejším spôsobom! 

Superšporty v DubajiZdroj: thepicta.com

Ohňová šou na semaforoch

Bežnou scénou je tu napríklad obľubená "ohňová šou" pri ktorej zo superšportov za neuveriteľne dramatického zvukového prejavu šľahajú obrovské plamene! Ak si ešte nič také nevidel, mal by si si naplánovať cestu do Dubaja! Vďaka podobným momentom mnoho vášnivých milovníkov rýchlych superšportov jazdí s fotoaparátom alebo jazdí,  s dnes už bežným, kamerovým zariadením snímajúcim nečakané spestrenia jazdy. 

Majiteľ vôbec netušil, že jeho Lamborghini začína horieť!Zdroj: thepicta.com

Dramatický koniec drahého superšportu

Inak tomu nebolo ani v dnešnom dramatickom príbehu. Všetko začalo ako bežná "predvádzacia akcia" pri ktorej majiteľ so svojím skvostom zamachruje a spokojný, za hlučného zvuku motora, odchádza. zo scény. Veci sa však vyvinuli tak, že si hlavný aktér ešte dlhšiu dobu nič podobné nedovolí!

Lamborghini začalo horieť!Zdroj: thepicta.com

Limitovaná séria Lamborghini Aventador 50 Anniversario

Nešlo o žiaden bežný model. Išlo o jednu z najprestížnejšie hodnotených edícií luxusnej značky. Limitovaná edícia sa môže pochváliť výkonom 720 koní a poriadne vysokou obstarávacou cenou. Za vlastníctvo takejto automobilovej chuťovky sú zákazníci ochotní utratiž takmer 700-tisíc eur! Reč je o Lamborghini  Aventador 50 Anniversario. Bol vyrobený len obmedzený počet týchto vozidiel. Známa automobilka má na trhu len 200 exemplárov z limitovanej edície. Omyl! Už ich je ich na cestách len 199 kusov! Čo sa stalo so vzácnym Lamborghini?

Lamborghini Aventador 50 AnniversarioZdroj: thepicta.com

Do vozidiel ako Lamborghini, známych pre "ohňové efekty" by mali začať inštalovať senzory pre detekciu ohňa a vo výbave by nemal chýbať hasiaci prístroj. Koniec vzácneho Lamborghini sa podarilo natočiť vodičovi idúcemu za Lamborghini. Sledujte video.

Video: Lamborghini zhorelo do tla!

Lamborghini skončilo v plameňoch!

Keď vodič Aventadoru čakal na zelenú, opakovane vytočil motor na vysoké otáčky, vďaka čomu začali z výfuku šľahať plamene, ktoré zapríčinili, že zadná časť začala horieť! Z ostatných áut na vodiča všetci trúbili a horúčkovito kričali "oheň!" Vodič to šak nepočul. Lamborghini je stavané na rýchlu jazdu, vtedy prúdiaci vzduch chladí motor. Vozidlo stojace na semafore nemá motor dostatočne ochladzovaný, čiže podobné predvádzanie môže mať tragické následky. Predstavte si, že pred vami zastaví nádherné žlté Lamborghini a miesto úžasného zvuku a zážitku zo šľahania plameňov sa vznieti! Zúčastnení neverili vlastným očiam! Zapríčinilo vznietenie extrémne vytáčanie motora alebo bola príčinou chybná modifikácia motora? 

Lamborghini zhorelo do tlaZdroj: thepicta.com

zdroj: autosaur.com, Auto Gespot, thepicta.com

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Aktuálne: Samoriadiaci kamión po 1-krát v európskej premávke!Okrem výborných jazdných vlastností a vysokej spoľahlivosti, vynikajú kamióny tejto značky...7. Október, 2015
02Range Rover Evoque Convertible: Frajerina na 4 ročné obdobia!Range Rover Evoque je skvele vyzerajúce vozidlo. Land Rover oficiálne oznámil príchod novej...5. Október, 2015
03Video: Čínsky samoriadiaci autobusYutong patrí k špičke medzi výrobcami autobusov. Dôraz kladie na zachovanie maximálnej...6. Október, 2015