Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Výpadok dostupnosti stránky Autobazar.EU (aktualizované o vyjadrenie spoločnosti skHosting.eu)

Vo včerajších večerných hodinách sme zaznamenali výpadok dostupnosti našej stránky www.autobazar.eu, stránka nebolo dostupná približne od 20:00 do približne 22:00. Stránka bola nedostupná vzhľadom na problémy spoločností skHosting.eu a  VNET, ktoré nám zabezpečuje internetovú konektivitu a tento výpadok bol mimo našu kontrolu. Bližšie informácie zisťujeme...

admin v Oznámenia Autobazar.EU
26.03.2015
Diskusia:
Sledujte nás na:

Výpadok dostupnosti...

Oznámenia Autobazar.EU

Vo včerajších večerných hodinách sme zaznamenali výpadok dostupnosti našej stránky www.autobazar.eu, stránka nebolo dostupná približne od 20:00 do približne 22:00. Stránka bola nedostupná vzhľadom na problémy spoločností skHosting.eu a  VNET, ktoré nám zabezpečuje internetovú konektivitu a tento výpadok bol mimo našu kontrolu. Bližšie informácie zisťujeme a budeme o nich neskôr informovať v tomto článku. Takýto dlhý výpadok sme doteraz nezaznamenali od vzniku našej stránky. Za nedostupnosť stránky sa naším návštevníkom ospravedlňujeme! 

 

 Vyjadrenie spoločnosti skHosting.eu:

Vážený zakazník!

v mene spoločnosti skHosting.eu sa Vám ospravedlňujeme za prerušenie služby dňa 25.3.2015. V čase 19:41 došlo k zlyhaniu jedného z distribučných switchov na strane nášho dodávateľa konektivity. Následne prišlo k zlyhaniu kompletnej sieťovej topológie v dátovom centre. Uvedený problém sa podarilo odstrániť približne o 22:40.

Vzniknutú situáciu detailne analyzujeme a do budúcna príjmeme potrebné opatrnenia, aby sme v maximálnej možnej miere podobnej situácii zabránili.

Prosíme Vás o ospravedlnenie spôsobených nepríjemnosti. Ďakujeme za pochopenie.
V prípade dodatočných otázok nás neváhajte kontaktovať.

-- 

Oddelenie technickej podpory
skHosting.eu s.r.o.

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA