Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Vodička roka: Ako zaparkovať Smart level expert?

Žena z Francúzska má svoje vlastné pravidlá parkovania. Priestor medzi 2 autami vyplnila svojím Smartom až prekvapivo presne! Na začiatku to vyzeralo, že je to nemožné! Mladá vodička však s celkovým počtom 7 ťukancov skutočne zaparkovala v malej medzere medzi autami na rušnej ulici! Dokonalo. Sleduj video! Budeš neveriacky krútiť hlavou!

rufus v Auto-moto zaujímavosti
30.01.2018
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Ako zaparkovať...

Auto-moto zaujímavosti

Žena z Francúzska má svoje vlastné pravidlá parkovania. Priestor medzi 2 autami vyplnila svojím Smartom až prekvapivo presne!

Vodička roka: Ako zaparkovať Smart na rušnej ulici? Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Zaparkuje Smart všade?

Mladá vodička zrejme chcela potvrdiť to, čo sa o týchto „mini autíčkach“ hovorí. Zaparkuje Smart skutočne všade? Žena zaparkovala do malej medzery medzi 2 automobilmi. Video bolo natočené vo francúzskom meste Nice a rozhodne stojí za to si ho pozrieť.

Mladá žena predviedla ako sa (ne)parkuje

33-ročný turista, ktorý s manželkou video natočil v známej dovolenkovej destinácii, priznal, že sám ostal z výkonu hlavnej hrdinky v šoku! Vôbec neveril, že sa jej „natlačiť“ Smarta do medzery medzi autami podarí. To ešte netušil, že je vodičkou mladá žena!

Vodička roka: Ako zaparkovať Smart na rušnej ulici? Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Parkovanie „na tlačenku“

Podobné „natláčanie áut na tesno“ je bežné v mnohých kútoch sveta. Svoje o tom vedia povedať aj Slováci žijúci v zahraničí. Zažil, stretol si sa, s niečím podobným aj ty? Podeľ sa s nami o svoje skúsenosti v komentároch.

Lekcia parkovania so Smartom

Nad zručnosťou tejto ženy by sa dalo polemizovať, ale účel splnila. Na začiatku to vyzeralo, že je to nemožné. Mladá vodička však, s celkovým počtom 7 ťukancov, skutočne zaparkovala v malej medzere medzi autami na rušnej ulici! Sleduj video budeš  neveriacky krútiť hlavou! 

Zdroj: mirror.co.uk

Video: Ako zaparkovať Smart na rušnej ulici?

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Automechanici varujú: 10 nikdy nerob rád, ktoré musí poznať každý vodič! Dnes je majiteľom vodičského oprávnenia väčšina obyvateľstva. Väčšina vodičov tiež robí tie...14. Január, 2018
02Zaujímavé odhalenie majiteľa Tesly: Skutočná spotreba závisí od teploty a počasia!Majiteľ Tesly šokoval nielen nabehanými kilometrami, ale aj zaujímavým zistením. Spotreba...16. Január, 2018
03Rekordný nájazd: 735-tisíc km s Volkswagenom Touareg! Rekordný nájazd až 735-tisíc kilometrov! To dokáže VW Touareg 5,0 V10 TDI! Stroj, ktorý...12. Január, 2018