Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Vodič SUV jazdil v koryte rieky Rajčanka: Najväčší blázon roka 2019

Z najbláznivejších videií roka 2019 si treba pripomenuť vodiča, ktorý sa dobrovoľne rozhodol pre nepochopiteľnú zábavu. Väčšina vodičov testuje svoje mašiny na cestách, tí odvážnejší sa vydajú mimo ciest. Tí najodvážnejší idú testovať do vody. To je prípad z minulého roka, ktorým majiteľ prekvapil svoje Audi Q7. Šialený vodič SUV jazdil korytom rieky Rajčanka v Žiline. Ako to dopadlo? Sleduj video. 

rufus v Video sekcia
06.01.2020
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Vodič SUV jazdil v...

Video sekcia

Ako vodiči svoje obľúbené mašiny milujeme. Z času na čas sa na internete objaví vodič, ktorý sa rozhodne pristupovať k svojmu 4-kolesovému tátošovi necitlivo. Niekedy v mene ušetrenia času, zaujatia pozornosti alebo celkom bezdôvodne.

Vodič SUV jazdil v koryte rieky Rajčanka pri ŽilineZdroj: youtube.com/zilinak

Testovanie v reálnych podmienkach

Nech už bol dôvod nečakaného testovania brodenia v rieke akýkoľvek, treba podotknúť, že si vozidlo neviedlo najhoršie. Čo všetko sa môže s automobilom stať pri nedbalom zaobchádzaní v extrémnych podmienkach vodného toku?

Netradičný test

Podľa všetkého Audi Q7 preverilo svoje schopnosti v studenej februárovej vode potoka Rajčanka pri Žiline. Možno sa len snažil preveriť schopnosti a hranice svojho vozidla. Staré Audi bolo podrobené skúške, ktorá robí z tejto neplánovej akcie zaujímavý test odolnosti v reálnych podmienkach, ku ktorému sa odhodlá málokto.

Jazda korytom rieky

Väčšina vodičov testuje svoje mašiny na cestách, tí odvážnejší sa vydajú mimo ciest. Tí najodvážnejší idú testovať do vody. Video bolo nakrútené 5. Februára 2019. Pre účely zábavy ho zabezpečil čitateľ portálu zilinak.sk.  

Vodič SUV jazdil v koryte rieky Rajčanka pri ŽilineZdroj: youtube.com/zilinak

Nový spôsob obchádzania kolón?

Ako sa celá situácia mohla stať? Po dobrom obede sa hlavný aktér rozhodol, že pôjde „skratkou.“ Alebo sa rozhodol, že sa vyhne zdržaniu na cestách? Ako spôsob obchádzania neprejazdných kolón môže byť toto riešenie možným trendom, vzhľadom k aktuálnej situácii na slovenských cestách.

Čo dokáže „quattro“ vo vode?

Vodič vozidla sa vďaka jazde s Audi Q7 korytom rieky Rajčanka zapísal k najbláznivejším nápadom Slovákov za posledný rok. Celé video vzniklo vďaka kamere umiestnenej na kapote vozidla. Úroveň vodnej hladiny bola vďaka topiacemu sa snehu vyššia, možno aj to motivovalo vodiča k skúške limitov svojho Audi.

Sleduj video

Väčšina vodičov len neveriacky krúti hlavou. Áno, niečo podobné chce určitú dávku odvahy. Ako to s konkrétnym vozidlom dopadlo po technickej stránke, nie je známe. Čo vodiča k tejto spanilej jazde inšpirovalo? Ako celé testovanie dopadlo? Sleduj video.

Zdroj: zilinak.sk

Video: Vodič SUV jazdil v koryte rieky Rajčanka

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Zárobok 25 000 $: 14-ročné dievča vyriešilo nebezpečný mŕtvy uhol!14-ročné dievča efektívne vyriešilo nebezpečný mŕtvy uhol. Pri svojom šikovnom nápade...8. December, 2019
02560 koní, nájazd 9 800 km: Audi RS7 Francka Ribéryho na predaj v ČR! Audi RS7 beštia hráča Bayernu Mnichov je na predaj. Automobil v top stave disponuje výkonom...30. December, 2019
03Extrémna strata hodnoty: Ferrari 456 za polovicu ceny!Vzácne Ferrari 456 stratilo 50 % hodnoty! Finančná náročnosť tejto mašiny, spôsobená...22. December, 2019