Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Vinylová skladačka pre nenáročných: Najškaredší príves všetkých čias?

Na prvý pohľad obyčajný obytný príves, ktorý svojím "obsahom" rozhodne prekvapí! Tak by sa dal opísať výtvor holandského dizajnéra Eduarda Bohtlingka. V čom spočíva jeho odlišnosť? Ide o najškaredší príves všetkých čias? Viac v článku!

rufus v Auto-moto zaujímavosti
24.09.2015
Diskusia:
Sledujte nás na:

Vinylová skladačka pre...

Auto-moto zaujímavosti

Netradičný obytný príves

Na prvý pohľad obyčajný obytný príves, ktorý svojím "obsahom" rozhodne prekvapí! Tak by sa dal opísať výtvor holandského dizajnéra Eduarda Bohtlingka. V čom spočíva jeho odlišnosť? Ide o najškaredší príves všetkých čias? 

Atypický príves Zdroj: claudiavannini.com

Najškaredší príves všetkých čias?

Tento model obytného prívesu bol navrhnutý už v roku 1985 a skutočne prekvapí každého. Okrem zvláštneho tvaru a "harmonikového strihu" nie je ničím výnimočný. Aj keď na prvý pohľad naozaj vyzerá obyčajne, to "najlepšie" prichádza po otvorení. Nie je jasné, či sa tvorca snažil o vytvorenie obytnej "bonboniéry," je však jasné, že podobný príves na trhu nenájdete.

Atypický príves Zdroj: claudiavannini.com

Rýchlo zložiť, príliš nepoužívať a uháňať preč

Presvedčíte sa o tom po "zmontovaní" nábytku. Rozloženie a následné zloženie celého prívesu vyžaduje prekvapivo krátky čas.

Atypický príves Zdroj: claudiavannini.com

Neostane bez povšimnutia

S týmto obytným prívesom sa vám určite nepodarí nepozorovane vytratiť z kempingu ešte pred svitaním. V rozloženom "stave" pripomína obrovský svietiaci lampión!

Atypický príves Zdroj: claudiavannini.com

Skromné podmienky 

Ak ste prívržencom minimalizmu, tak si vás tento model určite získa! Jeho vybavenie je skromné, ale treba uznať, že prehľadné. Sĺňa nároky praktického ubytovania, ak si však potrpíte na rôzne vylepšenia a ste tak trochu perfekcionista, budete sa zaručene tešiť domov! To je ďalšie pozitívum!

Atypický príves Zdroj: claudiavannini.com

Vinylové markýzy

Vinylové markýzy sú naozaj netradičným riešením. Plusom je oddelenie postelí pre väčší pocit súkromia. Aj tak zrejme budete mať pocit ako z pobytu v detskom tábore. 

Atypický príves Zdroj: claudiavannini.com

Atypický príves Zdroj: claudiavannini.com

Možnosť kúrenia 

Plastová fólia plní ochrannú funkciu. V prípade tepla je však rozumné fóliou odstrániť. Výhodou môže byť možnosť kúrenia v chladných podmienkach. Rolovanie harmonikovéhosa "pľášťa" zabezpečuje elektromotor. 

Atypický príves Zdroj: claudiavannini.com

Atypický príves Zdroj: claudiavannini.com

Vinylový "zázrak" z minulého storočia

To, či podobný príves osloví, je vecou vkusu. Niekomu môže pripomínať riešenie typu "šampón s kondicionérom dva v jednom." Býval by si v podobnom prívese? Pár dní by v ňom človek prežil, ale naozaj sa nájde niekto, kto by bol ochotný si tento vinylový "zázrak" kúpiť? Pri dnešnej širokej ponuke prívesov sa zdá táto možnosť viac ako nemožná. To už radšej dom na kolesách. Alebo sa predsa niekto nájde? 

To už radšej dom na kolesách!Zdroj: claudiavannini.com

Zdroj: claudiavannini.com

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Doplnok pre luxusné SUV? Za 170-tisíc radšej Maserati! Za 170-tisíc dolárov si môžeš kúpiť Maserati GranTurismo MC Stradale Centennial Edition....23. September, 2015
02Splnený sen automobilového fanúšika: Dom s vlastným okruhom! Ak si doteraz sníval o super luxusnom príbytku s bazénom, ľavým a pravým krídlom a vlastným...24. September, 2015
03Video: Muž rozbil svoj Mercedes golfovou palicou!Konečne sa staneš hrdým majiteľom svojho vysnívaného Mercedesu AMG. Netrvá dlho a tvoju...22. September, 2015