Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Video: Vodič Toyoty pri rýchlej jazde v bezvedomí preskočil 12 áut

Kuriózny kaskadérsky kúsok predviedol vodič, ktorý pri jazde pri vysokej rýchlosti stratil vedomie. Pri pohľade na autentické zábery z kamery miestneho predajcu áut tuhne krv v žilách. Nebudeš veriť vlastným očiam. Sleduj video. 

rufus v Auto-moto zaujímavosti
06.12.2019
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Vodič Toyoty v...

Auto-moto zaujímavosti

Videá zachytené na cestách často nielen prekvapia, ale aj poriadne vystrašia. Tak je tomu aj v prípade nasledujúcich záberov.

Vodič Toyoty pri rýchlej jazde v bezvedomí preskočil 12 áutZdroj: youtube.com/ chronicleonline

Kaskadérsky kúsok

Pri natáčaní týchto záberov nebolo nutné použiť hercov, kaskadérov, a dokonca ani špeciálnu kamerovú výbavu. Zábery vznikli náhodou, boli zachytené na bežnej kamere, ktorú využíva dnes väčšina objektov a firiem.

Bilancia nehody

Kuriozitou je aj bilancia nehody. Pri nehode sa nikto nezranil. Vodič bol po nehode hospitalizovaný kvôli svojmu zlému zdravotnému stavu. Nespôsobil si však počas havárie žiadne vážne zranenia.

Vodič Toyoty pri rýchlej jazde v bezvedomí preskočil 12 áutZdroj: youtube.com/chronicleonline

Riziko smrteľnej nehody

Vozidlo pri vysokej rýchlosti narazilo na zvýšenú hranicu krajnice. Tá auto v sekunde vymrštila do vzduchu. Vidieť Toyotu lietať nad hlavami, to sa často len tak nevidí. Podľa záberov vozidlo preskočilo až 12 áut. Niečo podobné vodič v bezvedomí určite dlhšiu dobu nezažije a urobí všetky kroky, aby sa nič podobné v jeho prípade neopakovalo.

Kuriózny kaskadérsky kúsok predviedol vodič, ktorý pri jazde pri vysokej rýchlosti stratil vedomie. Čo všetko sa môže stať pri jazde v bezvedomí?

Sleduj video

Nehoda sa stala v USA len pár metrov od predajne floridského predajcu áut Crystal Ford. Vodič počas riadenia motorového vozidla stratil vedomie a nedokázal jazdu prispôsobiť podmienkam. Pri pohľade na autentické zábery z kamery miestneho predajcu áut tuhne krv v žilách. Nebudeš veriť vlastným očiam. Sleduj video.

Zdroj: Youtube kanál ChronicleonlineSpectrum Bay News 9@Twitter

Video: Vodič Toyoty v bezvedomí preskočil 12 áut

Video: Vodič Toyoty v bezvedomí preskočil 12 áut

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01VW Golf s výkonom 1 013 koní: Beštia s parametrami Bugatti dá 305 km/h!VW Golf IV R32 Turbo 4motion Don Octane je beštia s výkonom 1 013 koní! Táto superšportová...22. November, 2019
0230-ročný Mercedes-Benz W201 2,3E: 190 km/h na diaľnici!Pri autách s ročníkom výroby 1989 je zázrakom to, že sú stále pojazdné. Tento unikát sa...30. November, 2019
03Adrenalínový prejazd mostnej konštrukcie v Bytči: Hazardér natočil video na fbFanúšik adrenalínu z okolia Bytče sa svojím videom postaral o popularitu na sociálnych...4. December, 2019