Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Video: Pomsta po rusky- horšia ako krádež!

Krádež automobilu nie je to najhoršie, čo sa ti môže stať! Najhorší je betón! Ver mi! Záznam z celej „akcie“ sa rýchlo stal hitom internetu. Má už 2 600 000 zhliadnutí! Sleduj pomstu po rusky!

rufus v Auto-moto zaujímavosti
22.05.2017
Diskusia:
Sledujte nás na:

VIdeo: Pomsta muža -...

Auto-moto zaujímavosti

Muži dokážu byť skutočne milujúci a množstvo mužov má pre správanie žien pochopenie. Zvyšná časť mužov môže reagovať prehnane a ich výbušné správanie môže poriadne prekvapiť!

Pomsta po Rusky - betón do auta!Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Najhoršia vec pre vodiča

Najhoršia vec, ktorá sa môže stať majiteľovi automobilu, nie je krádež. Krádež nebolí tak, ako pohľad na automobil zaliaty betónom! To sa stalo pred časom v Rusku! Ako k tomu došlo?

Šok po príchode k automobilu

Ruská žena po príchode k svojmu automobilu zažila poriadny šok! Jej osobný automobil bol do polovice zaliaty betónom! Nestuhol len betón, ale aj žena! Ešte väčší šok zažila, keď zistila, kto za „premenou“ jej automobilu na „kameň“ môže. Kto to urobil? Jej manžel! Podľa všetkého sa dozvedel nepríjemnú správu o manželkinej zmene priezviska a pod návalom zlosti jej zničil automobil! Niečo v duchu hesla: "priezvisko máš iné, ale auto je moje!"

Pomsta po Rusky - betón do auta!Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Pravdivý príbeh?

Na internete sa už minulý mesiac objavili pochybnosti o reálnosti celého príbehu. Má ísť o súčasť plánovej kampane ruského supermarketu. Supermarket ponúka ženám údajne až 800 eur mesačne za malú reklamu. Akú? Stačí keď si zmenia priezvisko na Vernyjj (verný) a týmto spôsobom ho spropagujú. Vzhľadom na žiarlivosť a výbušnosť ruských mužov je však podobná situácia možná a nebolo by na tom nič nezvyčajné, keby zistenie, že si jeho žena zmenila priezvisko z jeho na iné, vyvolalo prehnanú až dramatickú reakciu. Áno, naliať betón do auta, to je skutočne krajné riešenie!  

Pomsta po Rusky - betón do auta!Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Sleduj video

Pomsta ruského muža dokáže prekvapiť. Video z celej „akcie“ sa rýchlo stalo hitom internetu. Má viac ako 2 500 000 zhliadnutí! Ak je pravda, že ide o plánovanú formu zviditeľnenia pre supermarket, ide o mimoriadne úspešnú kampaň! 

Pomsta po Rusky - betón do auta!Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Zdroj: YouTube kanál AhtubaTV, tomsk.fm 

VIdeo: Pomsta muža - nalial žene betón do auta!

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Video: 1 439-koňové Lamborghini Huracán z Ruska! S bláznivými úpravami superšportov akoby sa roztrhlo vrece. Kde až môže zájsť naháňačka za...4. Máj, 2017
02Škoda Kodiaq Coupé: Agresívny vzhľad a dostupná cena!Mladoboleslavská Škoda plánuje v najbližších mesiacoch rozšíriť portfólio predstavených SUV...8. Máj, 2017
037-miestna konkurencia Kodiaqu: Maxi kufor a cena 21 790 eur! Netradičný výzor a veľký batožinový priestor. 7-miestne SUV plne naložené zaujímavými...10. Máj, 2017