Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Video: Nehoda Lexusu pri 260 km/h

Mladý vodič sa chcel na internete pochváliť extrémnou akceleráciou. Ako to dopadlo? Vodič, autor videa, nechtiac natočil vlastnú haváriu. Nezvládol riadenie a vo vysokej rýchlosti automobil prevrátil na strechu. Pozri si autentické zábery z nehody Lexusu pri rýchlosti 260 km/h na vlastné oči. Sleduj video.

rufus v Video sekcia
24.09.2019
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Nehoda Lexusu pri...

Video sekcia

Mladý vodič sa chcel na internete pochváliť extrémnou akceleráciou. Ako to dopadlo? Samotný autor videa nechtiac natočil vlastnú haváriu.

Nehoda Lexusu pri rýchlosti 260 km/h Zdroj: youtube.com/ Any Media

Drsné následky nerozvážnej jazdy

Na internete sú stovky záberov, ktoré zachytávajú nezodpovednú jazdu a vodičov s mobilom za volantom. Niektoré sú zakončené kolíziou s protiidúcim vozidlom, stromom alebo dopravnou značkou. Iné končia zachytením cyklistu či chodca. Mnohé končia tragicky. Všetky tieto zábery sú smutnou dokumentáciou hrozivej bilancie nerozvážneho konania za volantom. Nikdy nepodceňuj riziko smrteľnej nehody!

Chcel sa pochváliť na internete

Čo viedlo mladého muža k natočeniu videa? Chcel sa pochváliť akceleráciou svojho Lexusu. Svoju jazdu jednou rukou to zvládne. No nezvládol. Dostal šmyk a len zázrakom sa nezabil. Auto prevrátil na strechu. Nahral si všetko.

Mobil za volantom

Chcel sa pochváliť, aké zrýchlenie má jeho nový Lexus. Rozhodol sa, že jazdu natočí na mobil. Venovať sa riadeniu iba s 1 rukou však nebol dobrý nápad. Len zázrakom nenatočil vlastnú smrť.

Sleduj video

Prejazd zákrutou nezvládol a dostal šmyk. Auto skončilo prevrátené na strechu. Lexus vyletel z cesty pri rýchlosti 260 km/h. Pozri si autentické zábery z nehody na vlastné oči. Sleduj video.

Nehoda v rýchlosti 260 km/h

Vodič riskoval nielen svoj život, ale ohrozil aj životy ostatných účastníkov premávky. Mladý muž mal šťastie, že sa celá udalosť neskončila tragicky. Aký trest by si navrhol za nezodpovednú jazdu pri vysokej rýchlosti? Podeľ sa s nami o svoj návrh adekvátneho trestu za jazdu s mobilom v ruke v komentároch.

Zdroj: https://myautotrends.com

Video: Nehoda Lexusu pri 260 km/h

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Pneumatiky z 21 000 zápaliek: Ohnivá Lada šou valcuje internet!Už sme videli pneumatiky vyrobené z papiera, kovu aj z plastu. Čo si však doteraz nevidel?...10. September, 2019
02Motor z tanku T54: 38,8 l V12 štartuje po 25 rokoch! Extrémny V12 motor s objemom 38,8 l prekvapil nečakaným technickým stavom. Pohonný agregát...12. Máj, 2019
0318-ročný Mercedes S ako nový: Nájazd 420 km ročne, cena len 13 900 Eur!Nájazd 7 561 km, to je len 420 km ročne! Mercedes S po 18 rokoch ako nový. Táto rarita má...18. September, 2019