Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Video: Nečakaná akcelerácia ťahača - 100 km / h za 5 s.!

Vieš si predstaviť akceleráciu stroja sľubujúceho 100 km/ h za 5 s.? Neskutočná akcelerácia ťahača s návesom! Nebudeš veriť vlastným očiam! Tesla Semi nemá konkurenciu. Sleduj ultra rýchle zaradenie sa do pruhu najrýchlejšieho ťahača na svete! 

rufus v Video sekcia
16.04.2018
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Akcelerácia ťahača...

Video sekcia

Klasický naftový pohon? V tom prípade by toto video bolo minimálne 2-krát dlhšie! Neveríš, že môže ťahač skutočne prekvapiť rýchlosťou pri zaradení do pruhu?

Akcelerácia Tesly Semi truck: Bleskové zaradenie ťahača!Zdroj: gizmodo.com.au

Tesla Semi Truck – zaujme dizajnom aj rýchlosťou zaradenia

Ak pri cestovaní natrafíš na novinku Tesly v premávke, budeš unesený nielen dizajnom ale aj rýchlosťou, ktorú tento ťahač dosiahne takmer ihneď po rozbehnutí. Tesla Semi Truck nemá konkurenciu. Sleduj ultra rýchle zaradenie sa do pruhu najrýchlejšieho ťahača na svete!

Maximálne tichý chod ako výhoda

Ak sa pozrieme na naftový ťahač, jeho spotreba je rovnako impozantná ako hladina hluku, ktorú sprostredkuje okoliu. Áno. V obytnej štvrti budeš radšej, keď bude pohyb ťahača v zóne zakázaný.

Akcelerácia Tesly Semi truck: Bleskové zaradenie ťahača!Zdroj: electrek.co

Elektrické ťahače ako budúcnosť dopravy

Inak je tomu v prípade elektrických ťahačov. Vývoj dopravy nasvedčuje to, že sa elektrické ťahače stanú prirodzenou súčasťou premávky. Svedčí o tom aj ich efektivita a schopnosť prekvapovať vlastnosťami, ktoré by si u ťahača nečakal. Napríklad rýchlosť zaradenia!

Akcelerácia Tesly Semi truck: Bleskové zaradenie ťahača!Zdroj: electrek.co

Elon Musk - sen o rýchlosti 

Elon Musk sa nechal počuť, že jeho Tesla Semi Truck bude disponovať zrýchlením z 0 na 100 km / h za 5 sekúnd. V prípade naloženého nákladu za, stále pôsobivých, 20 sekúnd. Sú tieto čísla stále reálne?

Rozbiehanie a zaradenie

Rozhodujúca situácia. Bežná premávka. Niekoľko vozidiel má prednosť. Vodič ťahača zastavuje a čaká, kým bude mať dostatočný čas na zaradenie. Nasleduje dlhé a hlučné rozbiehanie, ktoré nepoteší samotného vodiča ani ostatných vodičov za ťahačom.

Naftový vs. elektrický ťahač

Tesla Semi Truck takú situáciu nepozná. Po spustení všetkých elektromotorov nastáva moment pravdy. Ťahač Tesly bol natočený pri ostrej akcelerácii v reálnej premávke.

Akcelerácia Tesly Semi truck: Bleskové zaradenie ťahača!Zdroj: electrek.co

S nákladom alebo bez?

Najväčšou nezodpovedanou otázkou ostane to, či bolo vozidlo naložené nákladom alebo prázdne. V oboch prípadoch je výkon Tesly Semi Truck aj tak skutočne pôsobivý! Ako zhodnotíš výkon ťahača v reálnej premávke? Je to na tebe.

Ťahač so zrýchlením z 0 na 100 km / h za 5 sekúnd!

Vieš si predstaviť akceleráciu stroja sľubujúceho 100 km/ h za 5 s.? Je sa na čo pozerať. Tesla rozhodne opäť prekvapila! Neskutočná akcelerácia ťahača s návesom! Nebudeš veriť vlastným očiam! Sleduj video!

Zdroj: electrek.co, express.co.uk

Video: Akcelerácia ťahača Tesla Semi

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Novinka z Bratislavy: Pod kapotou technika 435-koňového Audi SQ7!Technika 435-koňového Audi SQ7 pod kapotou sa postará o šialené parametre! V8 motor s...8. Apríl, 2018
02Unikát na predaj: Obrnený Peugeot 205 za 37 500 €!Francúzsky osobný automobil vo verzii hot hatch je bežným mestským automobilom nemajetných....4. Apríl, 2018
03Nové zdvihnuté combi Porsche: Dojazd 400 km z 15 minút nabíjania!Bezkonkurenčné Porsche Mission E Cross Turismo 04! Nové zdvihnuté combi Porsche ponúka...30. Marec, 2018