Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Video: Nakladací fail roka!

Určite to poznáš aj ty. Je ti pridelená úloha, ktorá spadá do bežných činností tvojich dní. V ten deň ale tušíš, že sa niečo stane. Ak si zvládol nakladací manéver 100-krát, neznamená to, že 101-krát to musí ísť hladko. Či už pri riadení alebo ostatných činnostiach vyžadujúcich značnú dávku sústredenosti, časom máme tendenciu podceniť niektoré detaily. Ako potom celý manéver dopadne ? Sleduj video!

rufus v Video sekcia
29.09.2015
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Nakladací fail roka!

Video sekcia

Keď zlyhá ľudský faktor

Podobné situácie sa stávajú, určite to poznáš aj ty. Je ti pridelená úloha, ktorá spadá do bežných činností tvojich dní. V ten deň ale tušíš, že sa niečo stane. Ak si zvládol nakladací manéver 100-krát, neznamená to, že 101-krát to musí ísť hladko. Či už pri riadení alebo ostatných činnostiach vyžadujúcich si značnú dávku sústredenosti, časom máme tendenciu podceniť niektoré detaily. Ako to potom dopadne?

Nakladanie: jednoduchý manéver alebo výzva?Zdroj: y

Nakladací fail #1

Odtiahnutie vozidla je pomerne jednoduchý manéver, ktorý pri troche praxe zvládne nejeden vodič. Aj tu však číha množstvo nástrah, vďaka ktorým sa môže situácia poriadne skomplikovať. Šok pri nakladaní zažil aj muž, ktorý rozbil "zachraňované" vozidlo. 

Nakladací fail Zdroj: youtube.com

Na bezpečnejšie miesto sa mu ho prepraviť nepodarilo. Sleduj jeho zlyhanie vo videu!

Video: Najväčší nakladací fail!

Nakladanie #2

Zachovaný 1958 Chevrolet Apache je unikát, ktorý si zaslúži slušné zaobchádzanie. Po naložení Chevroletu na príves, všetko nasvedčuje tomu, že výsledkom bude dobre odvedená práca. Zdanie však môže klamať. 57-ročné vozidlo v poslednej chvíli doplatilo na "nedostatok brzdnej sily" a zo zadnej časti prívesu padá na zem! 

Nevydarené nakladanie Zdroj: youtube.com

Dobrou správou je, že sa mu pri páde nič nestalo a vzácny Chevrolet neutrpel žiadnu vážnu škodu. Pozri si video.

Video: Nakladací fail #2

Bojová úloha: Naloženie tanku 

Toľko šťastia nemal tank z nasledujúceho videa. Keď hovoríme o zlyhaniach pri nakladaní, netreba zabúdať na podcenenie situácie. Zabudol som síce popruhy, ale to dáme aj bez nich. Väčšinou sú takéto "skúšky" dôkazom, že zničiť vozidlo, dokonca aj tank, je pomerne ľahká záležitosť. Poriadne ťažké chvíle zažili aj hlavní aktéri z nasledujúceho videa. Dostali za úlohu naložiť tank a precenili svoje schopnosti!

Nevydarené nakladanie tankuZdroj: youtube.com

Ich zlyhanie pri nakladaní ťažkého kolosu musíš vidieť! Sleduj video.

Video: Nakladací fail #3

Nevydarené nakladanie 

Je nakladanie jednoduchým manéverom alebo výzvou? Títo chlapci zistili, že nakladanie tanku je trochu ťažšie, než si mysleli. Tak to dopadne, keď zlyhá ľudský faktor. Kto niesol zodpovednosť za bezpečné naloženie? Dotyčný musel mať z celej akcie hlavu v smútku. Zrejme si chlapci pri budúcej nakládke dajú väčší pozor!

zdroj: aggressivecars.com

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Video: LADA VAZ-2101 vs. bahnoPre exportné trhy sa používal nazov Lada, v západných krajinách sa predával pod označením...25. September, 2015
02Vinylová skladačka pre nenáročných: Najškaredší príves všetkých čias? Na prvý pohľad obyčajný obytný príves, ktorý svojím "obsahom" rozhodne prekvapí! Tak by sa...24. September, 2015
03Video: Fatálna zrážka Defenderu s 2 autobusmi! Predbiehanie akéhokoľvek vozidla môže byť veľmi nebezpečným manévrom! Množstvo vodičov si...26. September, 2015