Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Video: Luxusné Gallardo skončilo v jazere!

Skúšky maximálneho výkonu na pol míle sa zväčša konajú na pretekárskych okruhoch, asi nikoho by nenapadlo "pokúšať šťastie" s extrémne drahými strojmi umiestnením akcie v blízkosti nástrah pristávacej dráhy na jej nerovnom povrchu. Mýlite sa, pozrite si "kúpeľ" drahého superšportu z pred pár dní! 

rufus v Video sekcia
28.01.2015
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Luxusné Gallardo...

Video sekcia

Lamborghini Gallardo LP570-4 Super Trofeo Stradale

Jason Heffner z Floridy dostal nápad, že na trať postaví poriadnu "šelmu!" Hovoríme o Lamborghini Gallarde, ktoré bez problémov vytočí výkon 2 400 až 2 500 koní! Zvuk tohto nádherného stroja vás dostane, sledujte video!

Video: Zvuk Lamborghini Gallarda LP570-4 Super Trofeo Stradale 

Nie vždy ide všetko podľa plánu!

Aj keď červené Gallardo zvláda podobné výkony "s jednou rukou za chrbom" stále hovoríme o výkone desiatich rodinných sedanov! Stačilo skutočne málo a červenu šelmu stočilo medzi dve dráhy a následne do priekopy, kde dostalo možnosť poriadne sa "vykúpať!"

Gallardo skončilo v jazere...Zdroj: youtube.com

Vychutnajte si divadlo, aké je schopné zabezpečiť mašina s výkonom 2-tisíc konských síl, nechýbajú lietajúce kamene, piesok a prach!

Video: Gallardo skončilo v jazere!

Skúška rýchlosti na leteckej dráhe?

Tieto skúšky maximálneho výkonu na pol míle sa zväčša konajú na pretekárskych okruhoch, asi nikoho by nenapadlo "pokúšať šťastie" s extrémne drahými strojmi umiestnením akcie v blízkosti nástrah pristávacej dráhy. Omyl!

Video: Gallardo v jazere #2

Keď niekoľko sto tisíc dolárov skončí v jazere...

Heffner k tomu povedal: "takáto trať nevyhovuje náročným požiadavkám na dosiahnutie extrémnych rýchlostí, nemajú zariadenia na prípravu závodného povrchu a každému je jasné, že majú veľa nerovností." Pri tejto akcii zrejme išlo o zistenie toho, kto má dostatok odvahy na to, aby nasadol za volant výkonného stroja v daných podmienkach a snažil sa jednoducho udržať na trati! Twin- turbové Lambo jednoznačne nie je strojom vhodným na potápanie! Je otázne, čo sa stalo so superšportom po odvezení, aj keď vypadá relatívne bez úhony a jazero nebolo príliš hlboké. Voda nie je ideálna pre žiadne auto. Špeciálne v prípade niekoľko sto tisíc dolárového Lamborghini, snáď to jeho majiteľ prežil! 

Utopené Lamborghini GalardoZdroj: youtube.com

Zdroj: youtube.com

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Mali ste nehodu? Na toto určite nezabudnite!S narastajúcim počtom dopravných nehôd rastie aj množstvo nevinných vodičov obvinených zo...27. Január, 2015
02Video: Prvé zábery Bentley SUV v púšti!V čase hypervýkonných modelov vedú najlepšie značky priemyslu vojnu o popredné priečky v...25. Január, 2015
03Lamborghini Huracán GT3 bude trhať trať!Automobilka Lamborghini predstavila nový Huracán GT3! O tom, že konkurencii poriadne...26. Január, 2015