Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Video: Keď ťa v 100 km/h predbehne terénny Mercedes idúci mimo cesty!

Ak si pri pohľade na tento Mercedes podľahol jeho výzoru a myslíš si, že ide o vozidlo s vlastnosťami značkového off-roadu triedy G, si na omyle! Samotná automobilka zdvihnutým ukazovákom naznačuje, že sa nejedná o vozidlo, ktoré má vo svojej triede konkurenciu. Ktoré ťažké terénne SUV idúce mimo cesty dokáže predbehnúť vozidlo idúce po vozovke rýchlosťou okolo 100 kilometrov za hodinu? Neuveriteľné? S Mercedesom G 500 4x4^2 žiaden problém! Sleduj video!

rufus v Video sekcia
10.04.2016
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Keď ťa v rýchlosti...

Video sekcia

Terénne vozidlo s vlastnosťami superšportu

Ak si pri pohľade na tento Mercedes podľahol jeho výzoru a myslíš si, že ide o vozidlo s vlastnosťami značkového off-roadu triedy G, si na omyle! Samotná automobilka zdvihnutým ukazovákom naznačuje, že sa nejedná o vozidlo, ktoré má vo svojej triede konkurenciu.

Prekvapenie v spätnom zrkadle!

Predstav si nasledujúcu situáciu, rútiš sa rýchlosťou okolo 100 kilometrov za hodinu a zrazu v spätnom zrkadle vidíš vozidlo, ktoré ťa dobieha! Nebolo by na tom možno nič zvláštne, nebyť toho, že sa Mercedes G 4x4 ^ 2 rúti mimo cestnej komunikácie a obieha po poli! Pre vodiča Fordu bol obiehajúci Mercedes v spätnom zrkadle poriadnym prekvapením!

S Mercedesom G 500 4x4^2 žiaden problém! 

Ktoré ťažké terénne SUV idúce mimo cesty dokáže predbehnúť vozidlo idúce po vozovke rýchlosťou okolo 100 kilometrov za hodinu? Neuveriteľné? S Mercedesom G 500 4x4^2 žiaden problém! Predpokladá sa, že vodič Mercedesu terén po ktorom sa rútil, veľmi dobre poznal alebo video nebolo natočené náhodne, to mu však vôbec neuberá na kráse!

Terénny superšport

Vozidlo po teréne „letí“ poriadnou rýchlosťou, vôbec mu nevadí, že je mimo cesty! Podarí sa mu obehnúť súpera idúceho po vozovke? Sleduj video!

Kolóny už nikdy viac!

Ak hľadáš „terénny superšport,“ vďaka ktorému sa vyhneš kolónam bez ohľadu na okolitý terén, Mercedes G 4x4 ^ 2 je pre teba správou voľbou! Video bolo natočené u našich západných susedov v Českej republike. Ako by si zareagoval na podobného "poľného" piráta?

Zdroj foto: Rovnaký ako na konci článku

Zdroj: mercedes-benz.com

Mercedes G500 4x4^2

Video: Keď ťa v rýchlosti 110 km/h predbehne terénny Mercedes!

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Video: Ostrý test Octavie 1. generácie!Jednou z najzaujímavejších častí príchodu nového automobilu je prvé testovania na trati....9. Apríl, 2016
02Video: Králi offroadu z Ruska!Keď je reč o impozantných vodičských výkonoch v teréne, väčšinou prídu na rad špeciálne a...7. Apríl, 2016
03Pre náročných: Upravená Škoda RS s výkonom 400-koní!Ponuka Škody je naozaj široká. Dá sa povedať, že si v nej svoje nájde väčšina záujemcov....8. Apríl, 2016