Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Video: Idioti za volantom!

Mať drahý automobil, ktorý si väčšina z nás nebude môcť nikdy dovoliť, neznamená byť zároveň aj špičkovým vodičom! Presvedčí ťa o tom nasledujúce video! Pozri si najväčšie faily silných strojov!

rufus v Video sekcia
17.01.2016
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Idioti za volantom!

Video sekcia

Bohatý neznamená skúsený

Asi nikto z nás sa nepozastaví nad správou o ďalšej dopravnej havárii. Udeje sa ich na našich cestách každý deň toľko, že sa stávajú doslova súčasťou jazdy v premávke. Najviac sa vždy o hovorí o haváriách, ktoré sú niečím výnimočné. Niekedy môže majiteľ havarovaného vozidla hovoriť o zásahu z nebies. Inokedy sú vozidlá natoľko zdemolované, že sa s nimi majitelia lúčia priamo na mieste nehody. 

Drsná nehoda juhoafrického futbalistuZdroj: youtube.com

Keď sa darí, tak sa darí...

Najväčší záujem budia nehody výnimočných vozidiel. Špeciálnu kategóriu tvoria nehody luxusných superšportov. Mať drahý automobil, ktorý si väčšina z nás nikdy nebude môcť dovoliť, totiž neznamená byť zároveň aj špičkovým vodičom!

Nehoda Ferrari 599 GTB FioranaZdroj: youtube.com

Presvedčí ťa o tom nasledujúce video! Pozri si najväčšie faily silných mašín!

Video: Idioti za volantom!

Bohatý idiot

Prečo sú tieto nehody také obľúbené? Pozornosť si získavajú vďaka ľudskej vlastnosti, ktorá sprevádza ľudstvo už od nepamäti. Aká to je vlastnosť? Predsa škodoradosť! Či chceme, či nechceme, aj keď máloktorý človek to prizná, my ľudia sme až na výnimky, takmer všetci škodoradostní! V automobilovom svete platí toto pravidlo taktiež.

Riadenie nezvládol vodič Chevroletu Camaro Zdroj: youtube.com

Škodoradosť

Povedzme, že sa bohatému susedovi z tvojej ulice nepodarí úplne precízne zaparkovať na malom parkovisku, pričom si oškrie lak na svojom novučkom luxusnom aute. Za predpokladu, že sa nikomu nič nestane, sa každý z ulice minimálne pousmeje alebo z chuti poteší? Prečo? My ľudia, sme proste škodoradostní!

Gallardo v súboji s Mercedesom triedy AZdroj: youtube.com

Vodičské schopnosti neprídu s peniazmi!

Každý dobre vie, že vodičské zručnosti a schopnosti neprídu s kúpou luxusného automobilu. Vďaka tomu nás médiá každodenne informujú o tom, ako vodič luxusného vozidla nezvládol riadenie a zdemoloval svoje vozidlo, ešte skôr ako si ho stihol poriadne vyskúšať! Vodičské schopnosti jednoducho neprídu s peniazmi! Ak si bohatý, neznamená to, že si hneď skúseným vodičom. Nepreceňuj preto svoje schopnosti, pretože rýchle mašiny sú nebezpečné aj pri nízkej rýchlosti. Sú konštruované na zdolávanie rýchlostných rekordov a manévrovanie v úzkych uličkách alebo na nekvalitných cestách môže byť s nimi veľmi problematické! Nečuduj sa preto, ak sa ti manéver nepodarí na prvý pokus! Ak si skutočne bohatý zaobstaraj si superšportov hneď niekoľko! Nebudeš musieť čakať, kým vybavíš všetky náležitosti spojené s poistkou a opravou vozidla. Ktorý z týchto failov ťa „potešil“ najviac? Myslíš, že majitelia vozidiel z videa jednoducho nezvládli riadenie alebo sú skutočne bohatými idiotmi za volantom, ktorí nevedia jazdiť?

Koniec luxusného Ferrari 458 ItaliaZdroj: youtube.com

Dobrá rada

Nabudúce až budeš zvažovať kúpu stroja s výkonom 500 koní, ber v úvahu aj fakt, že s takým vozidlom sa treba naučiť jazdiť. Vziať ho pred prvou skutočnou jazdou, na veľa pomalých "prechádzok" pri ktorých sa naučíš ako vozidlo reaguje pri nízkych a vysokých rýchlostiach a kedy sa stáva neovládateľným. Prečo by si mal dbať na bezpečnosť za volantom? Uvedom si, že okrem hazardovania so svojím životom môžeš ohroziť život ostatných ľudí! Vezmi toto video ako lekciu, ako sa nesprávať za volantom drahého automobilu! Nikdy nepreceňuj svoje vodičské schopnosti!

Vodné Bugatti VeyronZdroj: youtube.com

Najväčšie faily silných strojov!Zdroj: youtube.com

Machrovanie sa nevypláca!Zdroj: youtube.com

Zdroj foto: Rovnaký ako na konci článku 

Zdroj: youtube.com

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Video: Zaparkuješ auto a vyzdvihneš ľadovú sochu!Keď 24-ročný Justin Yelen zaparkoval svoje vozidlo neďaleko Erijského jazera, netušil, že...16. Január, 2016
02Video: Test vodného Lamborghini v San Diegu! San Diego zasiahli povodne. S hlbokou vodou sa museli vysporiadať aj vodiči. Povodne...11. Január, 2016
03Ojazdená Škoda 100 ako nová!Ak patríš medzi fanúšikov starých škodoviek, určite otvoríš ústa pri nasledujúcom objave! V...16. Január, 2016