Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Video: Desivá zrážka skateboardistu s autom pri vysokej rýchlosti!

Skateboardoví nadšenci dokážu na skateboardoch neskutočné veci. Profesionálny skateboardista dokáže na skateborde zvládať jazdu v premávke a nestratiť stabilitu. Dosiahnuť vysokú rýchlosť a vyberať ostré zákruty v skutočnej premávke je výzvou aj pre skúseného „ridera.“ Problém nastáva vo chvíli, keď mu cestu skríži nečakaná prekážka! Sleduj desivú zrážku s autom pri vysokej rýchlosti! 

rufus v Video sekcia
17.03.2016
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Desivá zrážka...

Video sekcia

Skateboardoví nadšenci

Skateboardoví nadšenci dokážu na skateboardoch neskutočné veci. Profesionálny skateboardista dokáže na skateborde zvládať jazdu v premávke a nestratiť stabilitu.

Skateboardisti dokážu na skateboardoch neskutočné veci

Nečakaná prekážka

Dosiahnuť vysokú rýchlosť a vyberať ostré zákruty v skutočnej premávke je výzvou aj pre skúseného „ridera.“ Problém nastáva vo chvíli, keď mu cestu skríži nečakaná prekážka! Sleduj desivú zrážku s autom pri vysokej rýchlosti!

Adrenalínová jazda

Jazdiť na skateboarde v premávke je poriadny adrenalín, špeciálne ak si dostatočný blázon na to, aby si vysokou rýchlosťou rútil ulicou. To je prípad hlavnej postavy dnešného videa. Ten pokúšal osud až kým sa mu neminulo šťastie a v plnej rýchlosti nenarazil do auta idúceho oproti!

Desivá zrážka

Zrážka vyzerá poriadne desivo! Hlavný aktér videa môže ďakovať bohu, že prežil! Z celého incidentu údajne vyviazol z niekoľkými škrabancami a vraj odišiel po vlastných. Na základe reakcie tesne po zrážke to tak nevyzerá! Opis pod videom hovorí, že: "Našťastie jazdec odišiel z nehody len s niekoľkými modrinami a otrasom mozgu." Sleduj drsnú zrážku na vlastné oči!

Riskovať sa nevypláca

Video bol natočený v oblasti Stavropol v Rusko. Stále máš veľký záujem o skateboardové výzvy? Mladík si asi myslel, že je Tony Hawk!

Nikdy nepreceňuj vlastné schopnosti!

„Rider“ vôbec nečakal, že za zákrutou pôjde auto. V tejto zrážke si zrejme zažil kritické momenty a možno sa aj poučí. Cesta totiž nie je ihrisko! Nikdy nepreceňuj svoje schopnosti, najmä ak nevieš, aké nebezpečenstvo číha za rohom! 

Zdroj foto: Rovnaký ako na konci článku 

Zdroj: jalopnik.com

Jazda na skateboarde v premávke je nebezpečná

Video: Desivá zrážka skateboardistu s autom pri vysokej rýchlosti

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Video: Surfovanie na motocykli!Austrálčan Robbie Maddison mal sen. Skúsený freestyle jazdec však nesníva o bežných...15. Marec, 2016
02Video: Preteky traktorov v RuskuNetradičných disciplín v automobilovom športe pribúda. Čo keď si to v náročnom teréne na...14. Marec, 2016
03Volvo XC90: Najbezpečnejšie vozidlo v segmenteV testoch Euro NCAP získalo Volvo XC90 v roku 2015 ocenenie za najbezpečnejšie vozidlo...15. Marec, 2016