Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Video: Čo dokážu najlepší vodiči kamiónov?

Ako jazdia a manévrujú obrovské ťahače s návesmi profi vodiči kamiónov? Najlepší vodiči kamiónov predviedli svoje umenie. Na milimetre presné otáčanie niekoľko ton vážiacich strojov je výsadou najlepších z nich. Ich vodičské umenie berie dych. Sleduj video!

rufus v Video sekcia
16.02.2019
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Vodičské umenie...

Video sekcia

Ako riadi obrovský ťahač s návesom profi vodič kamiónu? Najlepší vodiči kamiónov predviedli svoje umenie. Je sa na čo pozerať. Čo dokážu za volantom najlepší vodiči kamiónov?

Profi vodiči kamiónov predviedli svoje umenie

Vodičské umenie

O vodičoch kamiónov sa zvyčajne nehovorí pozitívne. Najčastejšie sa hovorí o nebezpečných manévroch a reakciách, ktorých výsledkom sú vážne dopravné nehody. Samostatnou skupinou sú vodiči porušujúci dopravné predpisy. Kolízie spôsobujú aj nezodpovední vodiči pod vplyvom alkoholu.

Profi vodiči kamiónov

Je na mieste vylepšiť ich reputáciu. Medzi profesionálnymi vodičmi sú takí, ktorí vodičským umením zatienia všetky nedostatky ich nezodpovedných kolegov. Za volantom ťahačov dokážu neskutočné veci.

Profi vodiči kamiónov predviedli svoje umenieZdroj: youtube.com/failcity

Dokonalé manévrovanie

Práca vodiča kamiónu je náročná po psychickej aj fyzickej stránke. Vytočiť sa s kamiónom na naozaj malom priestore dokážu skutoční profesionáli a majstri vodičského umenia. Ako jazdia a manévrujú svoje mašiny profi vodiči kamiónov?

Sleduj video

Ich vodičské umenie im môže závidieť nejeden z nás. Na milimetre presné otáčanie niekoľko ton vážiacich strojov je výsadou najlepších z nich. Bezchybný štýl jazdy v staršom videu berie dych. Pohľad na prácu najlepších profesionálnych vodičov za volantom kamiónov stojí za to. Sleduj video. Máš osobnú skúsenosť s majstrovským manévrovaním vodiča kamiónu? Podeľ sa o ňu s nami v komentároch.

Profi vodiči kamiónov predviedli svoje umenieZdroj: youtube.com/CC TUBE - Driving Fails & Road Rage

Zdroj: YouTube kanál CC TUBE - Driving Fails & Road Rage

Video: Vodičské umenie profi vodičov kamiónov

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Nové detektory používania mobilov až do 300 km/h v testovaní!Na mobilné telefóny v rukách vodičov si posvieti nová moderná technika s umelou...12. Február, 2019
02Povinná výbava: Autolekárnička bez spotreby - Vodiči ušetria peniaze!Zmena zákona zruší povinnosť výmeny lekárničky po dátume expirácie za novú. Čo táto zmena...2. Február, 2019
03Drsné video: Hrozba smrti za jazdu bez bezpečnostných pásov!Jazda bez bezpečnostných pásov je bežnou praxou mnohých vodičov. Vôbec si neuvedomujú...10. Február, 2019