Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Video: Ako odťahujú profíci

Havarovali ste a nedokážete vozidlo svojpomocne dostať späť na vozovku a odísť s ním do servisu? Alebo sa vaše auto pokazilo už priamo na parkovisku vinou technickej poruchy a vy už jednoducho neviete, čo s ním robiť? V tom prípade ste nútený zavolať odťahovú službu. Dnes bude reč o naozajstnej kvalitke.

rufus v Video sekcia
19.02.2014
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Ako odťahujú...

Video sekcia

V prípade núdze ste nútený zavolať odťahovú službu. Poskytne vám promptné odtiahnutie vozidla na vrakovisko, či v lepšom prípade do servisu. Vyhľadáte ich veľmi jednoducho – ak vlastníte modernejší mobilný telefón, tak máte určite možnosť sa pripojiť na internet. Preto sa pripojte na internet, zadajte do vyhľadávania potrebný pojem v spojení s odťahovou službou a následne by ste mali na obrazovke uvidieť ponuku odťahových služieb pôsobiacich v danom regióne. Odťahové služby pochopili silu internetu a preto sa snažia čoraz lepšie prezentovať, aby tak získavali ďalších spokojných zákazníkov. Jedno čo ešte zrejme nepochopili je kvalita ich služieb. 

Pozrieme sa na skutočných profesionálov v obore.

Video: Ako odťahujú profíci

Asi každý z vás má s touto službou nejaké skúsenosti. Po ich využití sa vám však častokrát štvorkolesový miláčik vráti s nejakými tými škrabancami naviac. A to už je naozaj silná káva, keď váš tátoš utrpí väčšie škody po zásahu odťahovej služby ako po samotnej havárií, alebo dôvode ich zavolania.

Video: Ako odťahujú profíci

Škody bývajú spôsobené neodborným zaochádzaním, ale aj nedostatočným vybavením a amatérskym prístupom firiem. Tie však na druhej strane pri výbere vybavenia a techniky ani nemajú moc na výber. Trh je u nás možno ešte stále malý a po skutočne profesionálnej technike pokukujeme v zámorí alebo u kórejských špecialistov.

Video: Ako odťahujú profíci

Väčšina podnikateľov sa napokon spoľahne na nejakú kutilskú prerábku voza používaného na iný účel alebo na nákup zastaralej verzie napríklad z Nemecka. 

Video: Ako odťahujú profíci

Ak premýšľate nad novým podnikateľským plánom, nechajte sa inšpirovať týmito skutočne revolučnými mašinami.

Video: Ako odťahujú profíci

Borci z USA nám majú čo ukázať.

Video: Ako odťahujú profíci

Zaujímavé riešenie našli aj pre vytiahnutie vozidla z prakticky neprístupnej pozície. Sledujte video.

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Video: Parašutizmus v auteChceli by ste zažiť aké to je s autom v oblakoch? Nič nie je nemožné. 17. Február, 2014
02Infarktový test drive!Toto video valcuje internet! Uznávaný pretekár NASCARu Jeff Gordon si po krátkej úprave...12. Február, 2014
03Video: Ruskí šialenci Kto nezažil Rusko, nevie ako vypadá skutočne šialenstvo. Šoková terapia za volantom!...17. Február, 2014