Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Vianočné tipy: Darčeky na poslednú chvíľu!

Ako zabezpečiť, že aj tí z nás, čo sa ešte v decembri tvária, že o žiadnych Vianociach nevedia, majú nádej na vyhnutie sa predvianočnému zhonu? Vlastne stačí Vianoce odignorovať a ešte aj v decembri sa tváriť, že na nákup darčekov je ešte dosť času. Je to tvoj prípad? Potom tu máme niekoľko originálnych tipov na vianočné darčeky, ktoré ťa neprivedú do šialenstva a postačí ti na ich nákup kľudne aj 24. december! Nechaj sa inšpirovať!

rufus v Auto-moto zaujímavosti
24.12.2015
Diskusia:
Sledujte nás na:

Vianočné tipy: Darčeky na...

Auto-moto zaujímavosti

Blížiace sa Vianoce

Stáva sa to každý rok. Je september a tí najzodpovednejší začínajú zisťovať, čo by si jednotliví členovia rodiny priali nájsť pod vianočným darčekom. Október prinesie čas, kedy sa na blížiace Vianoce ešte dá zabudnúť. November. Je to tu! Vianočné reklamy a všade prítomné akcie sú jasným dôkazom blížiacej sa davovej psychózy, ktorá nás čaká všetkých, bez výnimky! Nočnou morou nejedného z nás je vlastne jedna z najkrajších chvíľ roka. Vianoce a nákup vianočných darčekov? 

Darčeky na poslednú chvíľu!Zdroj: dailymail.co.uk

Darčeky na poslednú chvíľu!Zdroj: dailymail.co.uk

Ako sa z toho nezblázniť?

Ako zabezpečiť, že aj tí z nás, čo sa ešte v decembri tvária, že o žiadnych Vianociach nevedia, majú nádej na vyhnutie sa predvianočnému zhonu? Riešenie nemusí byť také komplikované, ako by sa zdalo. Vlastne stačí Vianoce odignorovať a ešte aj v decembri sa tváriť, že na nákup darčekov je ešte dosť času. Je to tvoj prípad? Potom tu máme niekoľko originálnych tipov na vianočné darčeky, ktoré ťa neprivedú do šialenstva a postačí ti na ich nákup kľudne aj 24. december!

Darčeky na poslednú chvíľu!Zdroj: dailymail.co.uk

Darčeky na poslednú chvíľu!

Dnes vďaka internetu môžete zabezpečiť vianočné darčeky bez toho, že prídete o nervy. Čo k tomu treba? Dopravný prostriedok a malá finančná investícia. Dokonca sa dá povedať, že vás takéto nákupy nezrujnujú a je možné, že na nich ušetríte! Ako je to možné? Nakupovať budete netradičné veci! Pridanou hodnotou je ich aj ich originálna stránka. Takéto darčeky pod vianočným stromčekom sú skôr výnimkou. Prečo? Sú nakúpené na pumpe, objednané z internetu, vytlačené z počítača, jednoducho zo všetkých dostupných zdrojov! 

Darčeky na poslednú chvíľu!Zdroj: dailymail.co.uk

Darček pre milovníka áut a nielen

Existuje darček, ktorý by viacerí z nás privítali, ale sami si ho nikdy nekúpia. Treba šetriť, je to luxus a nie je na to čas. Koho by však neprivítal pravidelný obsah poštovej schránky v podobe obľúbeného časopisu či magazínu? Predplatné časopisu poteší otca, mamu, partnera a aj ratolesti. Okrem toho, je dostupný online! Objednať predplatné na internete je jednoduché. Okrem toho je to výhodné aj časovo.  Potom stačí už vyriešiť iba spôsob ako tento darček obdarovanému dáte. Ak nájdete v jeho stolíku nejaký obľúbený časopis, stačí mu dať posledné číslo alebo obálku posledného čísla s krátkym textom o tom, odkedy začnú chodiť nové čísla s venovaním. Originálny darček na poslednú chvíľu je na svete!

Predplatné časopisuZdroj: slevomat.cz

Zážitky a dovolenky

Chceš darovať niečo skutočne originálne? Určite neváhaj a obdaruj zážitkom! Skok s padákom? Žiaden problém, na internete nájdeš množstvo zľavových portálov ponúkajúcich zážitky od výmyslu sveta!  K dispozícii sú dovolenkové pobyty, kúpeľné procedúry či gastronomické darčeky! Na zľavové portály existuje množstvo názorov a treba si dávať pozor na podvodníkov. Vďaka zľavovým portálom máme však možnosť darovať takmer čokoľvek! 

Darovať na poslednú chvíľu možno aj zážitok, darčekovú kartu alebo dovolenkuZdroj: modelrumahminimalis.co

Čítanie na spríjemnenie čakania

Knihy sú klasika. Nie všetci z nás však majú možnosť nosiť ich pri sebe. Jednoducho kto neuvíta možnosť začítať sa do dobrej knihy napríklad v čakárni u lekára alebo pri čakaní v aute pred supermarketom. Knihy v elektronickej podobe sú vítanou formou spríjemnenia čakania. V elektronickej forme sú úplné novinky aj knižná klasika. Zaručene potešia! Elektronické knihy majú výhodu, že sa ich netýka vypredanosť a ani otváracia doba. Človek si ich prečíta v čítačke, alebo mobile. Vyskúšaj jeden z veľkého množsva postupov darovania elektronickej knihy z niektorého z obchodov. Väčšinou hneď po prihlásení zákazníka svieti kolónka možnosť darovať. Tam stačí vybrať email obdarovaného, kam mu bude kniha doručená. Vybrať si môžete aj termín, čiže prekvapiť ho môžete pri dobrom plánovaní aj počas Štedrej večere. To už je ale náročnejší plán.

Možnosťou nákupu na poslednú chvíľu je aj Darovanie ebooku Zdroj: twitter.com

Počítačová hra

Na poslednú chvíľu sa dajú kúpiť aj počítačové hry! Ako? Kto sa venuje hraniu videohier vie, že k inštalovaniu stačí sériový kľúč! Potom už nič nebráni v sťahovaniu kultových hier, ktoré často zabavia počas sviatkov celú rodinu! Hru možno legálne kúpiť a hrať pokojne už za pár minút bez rozdielu toho, či ide o absolútnu hernú novinku alebo hru za pár centov v štýle Tetris! Herný systém STEAM dovoľuje kupovať darčeky iným, no musíte poznať jeho email. Sériový kľúč býva viazaný na email, preto je jeho darovanie ľahké. Existujú aj internetové obchody, ktoré predávajú kľúče neviazané na email. Na Slovensku je niekoľko populárnych eshopov, kde možno získať sériový kľúč bez viazanosti na email. možno tak získať viacero hier a žiadny sériový kľúč nie je viazaný na konkrétne konto. Zaregistrovať si tak môžete akúkoľvek hru ihneď, pretože po online úhrade máte sériové číslo prístupné okamžite vo svojej administrácii. Samotný obchod upozorňuje, že získanie kľúča nie je ovplyvnené tým, či je sviatok, alebo iný bežne neprístupný čas. Ideálny darček na poslednú chvíľu!

Darovať možno aj počítačovú hru. Stačí sériový kľúč...Zdroj: gamblerush.blogspot.com

Zastávka na pumpe

Ale teraz už úplne pre beznádejné prípady. Poslednou možnosťou je zastavenie na pumpe! Nie z dôvodu tankovania pohonných hmôt! Idú sa nakupovať vianočné darčeky! Že je to nemožné? Omyl! Originálnejšie darčeky nezoženieš! Asi najoriginálnejším darčekom z pumpy je diaľničná známka. Nákupom na pumpe potešíš najmä mladého človeka alebo ešte lepšie, vodiča. Okrem priaznivej finančnej náročnosti takýchto darčekov možno často natrafiť na darčeky, ktoré zaručene potešia! Ak ťa nič nenapadá, darčekom zo zúfalstva môže byt aj kredit do telefónu. Prechádzaním jednotlivých regálov ti do oči určite udrú presne tie veci, ktoré má dotyčný rád! Fantázii sa medze nekladú! Takže máš nakúpené? Príjemné prežitie vianočných sviatkov a už ničím nerušené vychutnávania vianočnej atmosféry a pohody! 

Darčeky na poslednú chvíľu

Zdroj foto: Rovnaký ako na konci článku 

Zdroj: gamblerush.blogspot.com, youtube.com

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Video: Auto ako štiepačka dreva!Štiepačka dreva GTO? Áno, aj keď nejde o štiepačku ako takú. Princíp je však jednoduchý, aj...23. December, 2015
02Video: Volvo riadi 4-ročné dievčatko!Neveríš, že je Volvo extrémne odolné? Ako najlepšie dokázať, že je odolnejšie ako si vieš...23. December, 2015
03Video: Urob si sám elektrické otváranie okien!Ruských vychytávok je na internete viac než dosť. Dnešné video je netradičným riešením pre...21. December, 2015