Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Už žiadne fólie! Tekutá guma zmení imidž tvojho automobilu do 200 eur!

Plasti Dip je niečo ako tekutá guma, ktorá dokáže zmeniť vzhľad tvojho vozidla bez veľkej investície a za krátky čas! Už žiadna potreba prelakovania či zdĺhavého poťahovania vynilovou fóliou! Ak vlastníš staršie vozidlo a nie je ti ľahostajný jeho vzhľad, určite zbystri pozornosť! Nechaj sa inšpirovať vo videu!

rufus v Auto-moto zaujímavosti
04.08.2015
Diskusia:
Sledujte nás na:

Už žiadne fólie! Tekutá...

Auto-moto zaujímavosti

Ako zmeniť starý lak na nepoznanie?

Plasti Dip je niečo ako tekutá guma, ktorá dokáže zmeniť vzhľad tvojho vozidla bez veľkej investície a za krátky čas! Už žiadna potreba prelakovania či zdĺhavého poťahovania vynilovou fóliou! Ak vlastníš staršie vozidlo a nie je ti ľahostajný jeho vzhľad, určite zbystri pozornosť! Nechaj sa inšpirovať vo videu!

Plasti DipZdroj: spraypaint.artofamulet.com

Nechaj sa inšpirovať vo videu!

Video: Ako zmeniť starý lak na nepoznanie?

Jednoduchá aplikácia aj jednoduché odstránenie 

Okrem jednoduchej aplikácie vyniká Plasti Dip aj jednoduchým spôsobom odstránenia v prípade, že sa rozhodnete vrátiť automobilu pôvodný vzhľad. Tekutú gumu je možné z vozidla kedykoľvek odstrániť. Časovo ide o celkom nenáročný úkon. 

Plastidip ponúka možnosť výberu matného alebo lesklého efektuZdroj: spraypaint.artofamulet.com

Posúďte sami na základe videa.

Video: Jednoduché odstránenie tekutej gumy

Na akom princípe je metóda Plasti Dip založená?

Celý postup je založený na dôkladnom nanesení vrsty "tekutej" gumy. Na vozidlo sa nanáša pomocou špeciálnej pištole nastriekaním. Táto metóda ponúka množstvo možností využitia. Okrem bežných predmetov sa stal Plastic Dip veľmi populárny najmä v automobilovom priemysle ako pohodlný spôsob zmeny vzhľadu bez nutnosti prelakovania či použitia vynilovej fólie.

Plastidip ponúka rôzne možnosti využitiaZdroj: spraypaint.artofamulet.com

Video: Na akom princípe funguje tekutá guma?

Spôsob nanesenia

Zjednodušene sa dá povedať, že ide o gumenú odstrániteľnú farbu, ktorá vyniká viacerými žiadanými vlastnosťami. Okrem ochrannej funkcie dokáže odolávať poveternostným vplyvom a predstavuje účinný spôsob ochrany laku a karosérie.

Plasti DipZdroj: spraypaint.artofamulet.com

Video návod: Ako na to?

Možnosť dosiahnutia lesklého vzhľadu 

Vďaka vylepšenej receptúre sa podarilo zvýšiť odolnosť voči UV žiareniu, zlepšiť odstrániteľnosť a zabezpečiť vyššie krytie. Ak si myslíš, že touto metódou docieliš len matného vzhľadu, mýliš sa! Plastic Dip je rovnako vhodný aj ak sa snažíš o docielenie ultra lesklého či moderného viacfarebného vzhľadu! 

Je možné docieliť populárny viacfarebný efekt s vysokým leskomZdroj: spraypaint.artofamulet.com

Video: Vysoko lesklý Plasti Dip

 

Výber vzhľadu podľa požiadavky klienta

 

Pomocou Plasti Dipu je možné docieliť efekt metalízy, matného povrchu, perleťový vzhlaď alebo namiešať želaný odtieň podľa požiadavky klienta.

Nanášanie Plasti Dipu vyniká jednoduchosťou aplikácieZdroj: spraypaint.artofamulet.com

Nízke finančné náklady!

Ak si myslíš, že je Plastic Dip vhodný len na renováciu starého laku, opäť ťa táto metóda prekvapí! Plasti Dip je vhodnou voľbou aj čo sa týka finančných nákladov! Cena za pokrytie automobilu vrstvou "tekutej gumy" sa v závislosti od konkrétneho výberu povrchu, cena za použitie takejto fólie, napríklad na Škodu Fábia, sa pohybuje okolo 200 eur!

Plasti DipZdroj: spraypaint.artofamulet.com

Na trhu už dlhšiu dobu, prekoná úspech vynilovej fólie? 

Mimoriadne efektný výsledok zmeny vzhľadu je možné docieliť pri športových automobiloch, vďaka tomu oslovil aj náročných zákazníkov. Výsledný efekt stojí za zváženie, aký máš na túto metódu zmeny imidžu názor? Máš nejaké skúsenosti s Plastic Dipom? Plastic Dip sa používa už nejaký čas, prekoná úspech vynilových fólií? Ak ťa táto metóda zaujala, neváhaj ju vyskúšať! 

Plastic Dip sa používa už nejaký čas. Prekoná úspech vynilových fólií?Zdroj: spraypaint.artofamulet.com

Video: 2014 Porsche 991 Turbo S s úpravou Plasti Dip

zdroj: dontdrivenude.com, spraypaint.artofamulet.com

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Správy za volantom? Po tomto videu už nikdy viac!Minimálny čas, ktorý naše oči venujú displeju, aby zachytili informáciu je 5 sekúnd. Ak sa...23. Júl, 2015
02Podvod s pôžičkou na kúpu automobilu: Nenechajte sa nachytať! Na sociálnych sieťach sa v poslednom čase veľa hovorí o rôznych metódach podvodu. Slovenskí...27. Júl, 2015