Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Tesla pre náročných: 200 koní naviac pri zachovaní rovnakej spotreby!

Patríš medzi fanúšikov Tesly a milovníkov zvyšovania výkonu? Zbystri pozornosť! Nemeckí tunery z Larte Design sa postarali o jedinečnú úpravu! Ich Tesla Model S P85D s 900-koňmi je skutočne výnimočná! Výkon slávnej Tesly sa im podarilo zdvihnúť až o 200-koní! To však nie je všetko! Podarilo sa im to za zachovania rovnakej spotreby energie! Podrobnosti v článku!

rufus v Auto-moto zaujímavosti
27.05.2015
Diskusia:
Sledujte nás na:

Tesla pre náročných: 200...

Auto-moto zaujímavosti

Tesla s výkonom 900 koní od Larte Design

Patríš medzi fanúšikov Tesly a milovníkov zvyšovania výkonu? Zbystri pozornosť! Nemeckí tunery z Larte Design sa postarali o jedinečnú úpravu! Ich Tesla Model S P85D s 900-koňmi je skutočne výnimočná! Výkon slávnej Tesly sa im podarilo zdvihnúť až o 200-koní! To však nie je všetko! Podarilo sa im to za zachovania rovnakej spotreby energie!

Upravená Tesla Model S P85D od Larte DesignZdroj: tesla.com

Rovnaká spotreba energie a výkon zvýšený o 200 koní!

Tunery si pre milovníkov výkonu prichystali "zákusok" v podobe štvordverovej elektrickej Tesly Modelu S P85D s vylepšeným balíčkom! Výkon modelu bude zvýšený o 200 konských síl. Podarilo sa ho "vykopnúť" až na "900-vku." Ako však známe štúdio zaoberajúce sa tuningom najlepších mašín na svete sľúbilo, toto zvýšenie sa zaobišlo bez zvýšenia spotreby! 

Upravená Tesla Model S P85D od Larte DesignZdroj: tesla.com

Označenie Elizabeta  

Model nesie označenie Elizabeta a zmien sa dočkal aj exteriér. Dostal nové nárazníky, zadný spojler, difúzor a viacero ďalších drobných detailov ako prahové nástavce.

Upravená Tesla Model S P85D od Larte DesignZdroj: tesla.com

Najvyššia verzia Tesly

Okrem týchto zmien by mal model disponovaťl špeciálnym modulom, ktorý sa pomocou reproduktorov a zvukového systému postará o simuláciu zvuku skutočného benzínového motora! Aj napriek vyjadreniu Tesly, ktorá neodporúča zvyšovaníe výkonu, bude tento model po potvrdení ďalších detailov a dokončení návrhu, jednou z najviac výnimočných verzii Tesly Modelu S. 

Upravená Tesla Model S P85D od Larte DesignZdroj: electrek.co

Upravená Tesla Model S P85D od Larte DesignZdroj: electrek.co

Upravená Tesla Model S P85D od Larte DesignZdroj: electrek.co

Tesla Model S P85D

Ďalšie informácie o špeciálnej úprave Tesly Modelu S P85D z Larte dizajn zatiaľ nie sú známe. Možnosť objednania "nového balíka" s vyšším výkonom však určite poteší nejedného fanúšika rýchlosti. Vyhliadky pre túto verziu sú preto viac než dobré. Koniec koncov, Tesla Model S P85D predstavená vlani na jeseň, je stále najvyššou verziou Tesly. Záujem o jej vytuningovanú verziu je preto viac než istý. 

Upravená Tesla Model S P85D od Larte DesignZdroj: electrek.co

zdroj: tesla.com, electrek.co

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Video: SUV vs. rozbúrená riekaMasívne búrky v Amerike spôsobili rekordné množstvo zrážok. O prívalovej sile rozbúrenej...26. Máj, 2015
02Monštrum s výkonom 1001 koní: G6M V10 Hurricane CS!Tento stroj bol vytvorený na základe objednávky pre náročného klienta z Emirátov. Zákazník...27. Máj, 2015
03Nový Superb Combi: Najväčší interiérový priestor v triede!Po odhalení Škody Superb vo verzii litfback sme všetci netrpezlivo čakali na druhý...26. Máj, 2015