Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Song na rozlučku s Paulom Walkerom: Vryje sa ti do uší!

Paul Walker bol skvelý herec s veľkým srdcom. Množstvo filmov si zrejme pozeral práve vďaka nemu. Ak si bol aj ty jeho verným fanúšikom, určite si pozri tento skvelý zostrih z Rýchlo a zbesilo! Tento song sa ti doslova "vryje" do uší! 

rufus v Auto-moto zaujímavosti
04.05.2015
Diskusia:
Sledujte nás na:

Song na rozlučku s Paulom...

Auto-moto zaujímavosti

Video s takmer 177 miliónmi zhliadnutí!

Paul Walker bol skvelý herec s veľkým srdcom. Množstvo filmov si zrejme pozeral práve vďaka nemu.

Asi nikto z nás si nevie predstaviť Rýchlo a Zbesilo bez Paula Walkera...Zdroj: esquire.com

Ak si bol aj ty jeho verným fanúšikom, určite si pozri tento skvelý zostrih z Rýchlo a zbesilo!

Video: Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth

Video má na kanáli YouTube takmer 177 miliónov zhliadnutí! Fanúšikovia z celého sveta mu odkazujú: "Drahý Paul, nikdy na teba nezabudneme, ostaneš navždy v našich srdciach."

Video svojou viralitou láme rekordy na interneteZdroj: youtube.com

Verzia z Grand Theft Auto

V súčasnosti sa veľa hovorí aj o Rýchlo a zbesilo číslo 8. Sedmička vraj bola "pre Paula, "Fast and Furious" číslo 8 má byť od Paula. Na základe veľkého úspechu piesne "See You Again" sa na internete objavila aj verzia z populárnej hry GTA. 

Video: GTA 5 verzia See you again

Paul Walker sa stal legendou

Stal sa tvárou tých najlepších filmov s automobilovou tématikou. Stal sa legendou a získal si fanúšikov nielen medzi mladými. Rovnakú popularitu si zskal aj u staršieho publika a u hereckých kolegov. O tom, že sa navždy zapísal medzi najväčšie filmové hviezdy, niet pochýb.

Paul WalkerZdroj: esquire.com

Walker, ktorý sa stal kľučovou postavou Rýchlo a zbesilo, zomrel pri automobilovej nehode v roku 2013 v Santa Clarite v štáte Kalifornia.

Paul WalkerZdroj: esquire.com

Jeho herecký kolega a priateľ Vin Diesel tiež pomohol k úspechu tohto songu zaspievaním časti pesničky v rozhovore na MTV Movie Awards 13. apríla. 

Vin Diesel spieva See You AgainZdroj: esquire.com

Veľkú vďaku si vyslúžil aj jeho brat, vďaka ktorému bolo možné dokončiť natáčanie posledného filmu zo série Rýchlo a zbesilo. Do pamäte sa zapísal aj Paulov výrok: "Ak ma jeden deň zabíje rýchlosť, neplač, pretože som sa pri tom usmieval." - Paul Walker. Paul ostane, bezpochýb, navždy v našich srdciach. 

Paul Walker zahynul pri tragickej dopravnej nehodeZdroj: esquire.com

zdroj: esquire.com

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Apokalyptické vozidlá z filmu Mad Max, ktoré berú dych!Ak si ako dieťa sníval o vojne medzi svetmi a hrával si sa s autíčkami, ktorým si...30. Apríl, 2015
02Audi vyvinulo palivo z vody a vzduchu: Modrá ropa je tu!V automobilovom svete došlo k ďalšiemu pokroku. Automobilke Audi sa podarilo vyrobiť prvé...30. Apríl, 2015
03Video: Všetko je možné v Abu Dhabi!Občas sú v premávke k videniu skutočne čudné veci. Mladá rodinka si spestrila jazdu po...1. Máj, 2015