Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Škoda Kodiaq RS: Najrýchlejšie 7-miestne SUV? Rekord Nürburgringu!

Autorom nového rekordu Nürburgringu je rodinné SUV - Škoda Kodiaq RS! Výkon 240 koní + akcelerácia z 0 na 100 km/h za menej ako 7 sekúnd! K tomu adaptívny podvozok, progresívne riadenie a pohon 4x4! Nenechaj si ujsť najrýchlejšie 7-miestne SUV okruhu! Čo dokáže? Sleduj video! 


rufus v Auto-moto zaujímavosti
16.06.2018
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Škoda Kodiaq RS -...

Auto-moto zaujímavosti

Získať rýchlostný titul je v automobilovom svete mimoriadne žiadaným parametrom úspechu. Platí to aj pre rodinné SUV? Škoda vie, že áno! Postavila Škodu Kodiaq RS na trať s cieľom rekordu.

2019 Škoda Kodiaq RS Zdroj: carscoops.com

Parametre + titul najrýchlejšie 7-miestne SUV

Ako si Škoda Kodiaq poradí s výzvou stať sa rekordérom na Nordschleife? Autorom nového rekordu a prekvapením Nürburgringu sa rodinné SUV skutočne stalo. Aké zaujímavé parametre ponúka toto šarmantné SUV? Výkon 240 koní + akcelerácia z 0 na 100 km/h za menej ako 7 sekúnd! Adaptívny podvozok, progresívne riadenie a pohon 4x4 k tomu ako bonus.

2019 Škoda Kodiaq RS Zdroj: topspeed.com

2019 Škoda Kodiaq RS Zdroj: motor1.com

Najrýchlejšie SUV vs. najrýchlejšie 7-miestne SUV

Škoda postupne odhaľuje nové zaujímavé vlastnosti modelu Kodiaq RS. Video zo známeho okruhu Nürburgring sa teší vlne zdieľania na internete. Stupienok víťaza rýchlosti v kategórii SUV je už obsadený. Automobilka z Mladej Boleslavy si však z toho ťažkú hlavu nerobí. Škoda vie, ako zaujať a opäť sa jej podarilo získať si pozornosť verejnosti.

2019 Škoda Kodiaq RSZdroj: caradvice.com.au

Škoda Kodiaq RS - rekordér na Nordschleife

Superšportová stíhačka Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio "dala" 20,832 kilometrovú trať za 7 minút a 51,7 sekundy. Rodinné SUV so skúsenou pretekárkou Sabine Schmitz dosiahlo na okruhu čas 9:29:84. Skvelý výkon pre "nesuperšport" z triedy rodinných SUV. Nový rekord na svete!  

2019 Škoda Kodiaq RS s profesionálnou pretekárkou Sabine Schmitz - Nový rekord Nordschleife! Zdroj: motor1.com

Pohon

Naftový Kodiaq RS potvrdil v svojej triede bezkonkurenčné vlastnosti a mimoriadne slušnú dynamiku. Spolu s novým rekordom sa dostali do pozornosti základné parametre motora. 4-valec 2,0 BiTDI disponuje výkonom 176 kW a krútiacim momentom až 500 Nm. Tieto parametre ponúkne výnimočne len Kodiag RS!

240 koní Škody Kodiaq RS na Nürburgringu - sleduj video

Pozeráš sa na najrýchlejšie rodinné SUV Nürburgringu. Čo predviedol 240-koňový 7-miestny šíp z Mladej Boleslavy na rýchlostnom úseku? Nenechaj si ujsť výkon "nesuperšportu" na populárnom okruhu! 

2019 Škoda Kodiaq RS Zdroj: motor1.com

Zdroj: topspeed.com, caradvice.com.au

Video: Škoda Kodiaq RS - rekord na Nürburgringu!

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Najdrahšia Škoda Superb: Extrémna odolnosť, cena 140 000 €!Brutálna úprava ponúka extrémnu odolnosť. Vysoká cena zohľadňuje hodnotu vozidla. Výnimočný...8. Jún, 2018
0248-tonový žeriav za 200 000 €: Ukradnutý v Nemecku, nájdený v Egypte!Ako zlodeji previezli ukradnutý žeriev 4 200 km až do Severnej Afriky? Spoločnosti Hermann...24. Jún, 2018
03Nová Škoda Polar: 4x4 (ne)bude, cena od 13 000 €! Škoda Polar koncept Vision X - Základná motorová výbava ponúkne pod kapotou agregát 1.5 TSI...14. Jún, 2018