Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Prvý superšport z titánia: Výkon 1000 koní a cena takmer 3 milióny eur!

Tento taliansko-čínsky superšport je veľkým krokom vpred vo svete automobilových technológií. Keby o tomto materiáli ľudstvo vedelo skôr, určite by bol titán využitý pri stavbe trójskeho koňa. Čo ponúka titánový „trójsky“ kôň za skoro 3 milióny eur? Sleduj video!

rufus v Auto-moto zaujímavosti
17.08.2016
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: icona Vulcano Titanium

Auto-moto zaujímavosti

Tento taliansko-čínsky superšport je veľkým krokom vpred vo svete automobilových technológií. Aj keď sa na čínske výrobky viaže väčšinou slovné spojenie lacná kópia, na tieto slová v spojení s dnešným superšportom rýchlo zabudni! Keďže je vyrobený z jedného z najťažšie obrábateľných materiálov v spojení s uhlíkovým kompozitom a neodmysliteľnou súčasťou procesu výroby je ručná práca, jeho cena je viac ako impozantná! Keby o tomto materiáli ľudstvo vedelo skôr, určite by bol titán využitý pri stavbe trójskeho koňa. Čo ponúka titánový „trójsky“ kôň za skoro 3 milióny eur?

Icona Vulcano TitaniumZdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Prvý automobil z Titanu na svete

Ak patríš medzi ľudí, ktorí nevidia peniaze ako problém, máš jedinečnú šancu zainvestovať do nákupu nového automobilu, ktorý patrí medzi top investície aj vďaka svetovému prvenstvu! Zaujímavý vzhľad vozidla umocňujú aj veľké 20-palcové kolesá. Treba ešte niečo dodávať? Je vyrobený z titánovej zliatiny a karbónu!

Icona Vulcano Titanium

Výroba jediného vozidla trvá viac ako 10-tisíc hodín práce! Na jeho zrode sa podieľajú najvýznamnejšie mená automobilového priemyslu, konštruktér Samuel Chuffart, bývalý technik Scuderie Ferrari Claudio Lombardi, Mario Cavagnero a tiež Šéf Lancie Motorsports.

Icona Vulcano Titanium!Zdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Rýchlostné parametre

Prvý automobil vyrobený z titánovej zliatiny a karbónu ponúka aj zaujímavé parametre. Pod kapotou „tróni“ ostrý vidlicový osemvalec z Chevroletu Corvette ZR1, ktorý disponuje výkonom 679 koní a krútiacim momentom 843 Nm! Rýchlostné parametre sú taktiež zaujímavé. Z nuly na stovku zrýchli Vulcano za necelé 3 sekundy, konkrétne za 2,8 sekundy! Na 200 kilometrov za hodinu ručička vystrelí za 8,8 sekundy a stroj dosahuje maximálnu rýchlosť 354 km / h. Táto rýchlosť je samozrejme obmedzená elektrickým obmedzovačom. Spoločnosť stanovuje maximálny výkon na hodnotu 1000 koní! Výkon je na zadné kolesá prenášaný šesťstupňovou prevodovku.

Icona Vulcano TitaniumZdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Cena

Kto by mal o titánový automobil záujem, môže si ho obzrieť a rezervovať pri príležitosti britskej Salon Privé Concours d'Elegance, ktorá sa koná od 1. do 3. septembra. Predtým ako podpíše objednávku mal by si urobiť rozpočet na najbližších pár životov! Jeho cena je stanovená na 2,7 milióna amerických dolárov, Briti dokonca udávajú cenu až 2,5 milióna libier, v prepočte 2 871 582 eur! Čo dodať, cena jedinečného automobilu stanovená na takmer 3 milióny eur, je taktiež jedinečná! 

Zdroj: iconavulcano.com, ilfattoquotidiano.it

Icona Vulcano - jedinečný automobil

Video: icona Vulcano Titanium

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Plánuješ kúpu mašiny s výkonom nad 275 koní? Neplať zvýšenú autodaň!V súvislosti s novým strašiakom všetkých milovníkov silných strojov, novou autodaňou, je na...16. August, 2016
02Luxusný Ford F-750 World Cruiser: 6 lôžok za 6 miliónov dolárov!Luxusný Ford F750 World Cruiser je pojazdný domov na kolesách, ktorý prekvapí...13. August, 2016
03Najkrajšie pretekárske BMW predstaví prilbu s vstavaným displejom!Jednou z najväčších predností automobilov BMW je lákavý dizajn a zaujímavé inovácie,...14. August, 2016