Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Pozvánka na Power Tuning party Zlaté Piesky!

Ukrývate vo svojej garáži niečo zaujímavé a zriedkavé? Tak je tu čas a príležitosť ho vytiahnuť a doviesť ho na miesto, kde sa každoročne schádza komunita milovníkov jedinečných áut. Podujatie Power Tuning party bude hostiť štvorkolesové delá, ktoré sa oplatí vidieť!

rufus v Akcie
21.07.2018
Diskusia:
Sledujte nás na:

Pozvánka na Power tuning...

Akcie

Ukrývate vo svojej garáži niečo zaujímavé a zriedkavé - niečo také, čo by si zaslúžilo pozornosť širšieho publika? Tak je tu čas a príležitosť ho vytiahnuť a doviesť ho na miesto, kde sa každoročne schádza komunita milovníkov jedinečných áut.

Pozvánka na Power Tuning party ´18

Ľudia, ktorých vášeň sa koncentruje na štyri kolesá a majitelia nových i starších, tiež športových, luxusných, či upravených automobilových skvostov sa stretnú 28.júla opäť na parkoviskách nákupného centra Shopping Palace v Bratislave, na Zlatých Pieskoch.

Podujatie  Power Tuning party bude hostiť štvorkolesové sny v hlavnom meste už po šiestykrát, s cieľom ukázať verejnosti poklady z celej republiky. Okrem totálne prekopaných show cars budú očakávané i zreštaurované youngtimery, superšporty, vzácne pouličné mašinky a samozrejme majestátne železá spoza veľkej mláky. Aby to nebolo len o exhibícii bez nádychu súťaženia, bude možnosť registrovania sa do boja o cenné trofeje v rámci seriálu New Car Fans Cup 2018.  Navyše ako je tomu už dlhšie roky zvykom, tie budú opäť doplnené o kategórie vypísané redakciou powermagazine.sk.

Uvidíte stovky fascinujúcich áut, moderované "show & shine", súťaž "car limbo", exhibíciu amerických muscle cars a hot rodov, fotenie "cars & girls", sexi car wash a budú sa merať aj decibely audio sústav a výfukov.

Dôležitou informáciou pre verejnosť je fakt, že tento festival krásnych áut je bezplatný a ani registrácia do boja o trofeje nebude spoplatnená. "Brány" areálu vonkajších parkovacích plôch nákupného centra Shopping Palace sa otvárajú o 11.00, kde sa budú kvôli obmedzenej kapacite púšťať výlučne vozidlá adekvátne zameraniu akcie.

Pozvánka na Power Tuning party Zlaté Piesky!Zdroj: powermagazine.sk/powerparty

Pozvánka na Power Tuning party Zlaté Piesky!info: www.powermagazine.sk/powerparty

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Škoda Octavia 1,9 TDI s nájazdom 700 000 km: Po prerábke ako nová! Stroj s neskutočným nájazdom, ktorý sa stal hitom internetu, exceluje opäť! Čo dokáže...6. Júl, 2018
02Rarita: Ako sa riadi kamión s 18-stupňovou prevodovkou?Ktorý vodič nezatúžil riadiť klasický ťahač známy z amerických filmov? Ako sa radí v...8. Júl, 2018
03Cena max 500€, vek auta 15 rokov: Unikátne preteky po Európe na SR!Chceš zažiť výnimočné preteky? Cena 500 eur a vek vozidla minimálne 15 rokov. To sú...12. Júl, 2018