Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Ostré rodinné combi Seatu: 521 koní, 100 km/h za 3,4 s.!

Výkon 521 koní a maximálka 305 km/h! Ostré rodinné combi chceš ustajniť vo svojej garáži! Smrtiace parametre rodinného combi položia na lopatky nejedného rivala vyššej triedy. Šialená úprava Seatu Leon Cupra ST 4x4 trhá konkurenciu na kusy. Neveríš? Presvedčia ťa ďalšie detaily! 

rufus v Auto-moto zaujímavosti
22.02.2019
Diskusia:
Sledujte nás na:

2019 Seat Leon ST Cupra od...

Auto-moto zaujímavosti

Výkon 521 koní a maximálka až 305 km/h! Ostré rodinné combi chceš ustajniť vo svojej garáži!

Seat Leon ST od Siemoneit Racing - dravé combi s turbo parametrami! Za koľko? Zdroj: youtube.com/carMAG

Brutálna úprava Seatu Leon Cupra ST 4x4

Smrtiace parametre rodinného combi položia na lopatky nejedného rivala vyššej triedy. Šialená úprava Seatu Leon Cupra ST 4x4 trhá konkurenciu na kusy. Neveríš? Presvedčia ťa ďalšie detaily nemeckého úpravcu!

Seat Leon ST od Siemoneit Racing - dravé combi s turbo parametrami! Za koľko? Zdroj: youtube.com/CarMAG

Praktické rodinné combi

Chceš všetko, čo sa dá natrieskať pod kapotu, praktický priestor pre pasažierov a pre rodinu s deťmi zaujímavý obsah kufra. Odpoveď? Chceš rodinné combi Seat Leon!

Seat Leon ST od Siemoneit Racing - dravé combi s turbo parametrami! Za koľko? Zdroj: youtube.com/digiscreen

Konkurencia, výber

Podobné parametre ponúkajú  divoké stroje s koňom alebo býkom v znaku. Pri hľadaní agilného rodinného combi s praktickými parametrami, nemusíš rozhodne zbankrotovať. Ako na to ? Výber upriam na "španielsku krv." Finančne nemusí byť nákup pohyblivej lahôdky s extra priestorom v kufri až tak bolestivým pôrodom. Na čo sa upriamiť pri výbere v takom prípade?

4x4 pohon ako bonus

Súčet najväčších prekvapení? Pár slovami možno opísať, čo ťa čaká. Rýchlosť, komfort, praktické rozmery, kufor a možnosť 4Drive pohonu všetkých kolies. Výkon na kolesá prenáša spoľahlivý automat značky DSG.

Seat Leon ST od Siemoneit Racing - dravé combi s turbo parametrami! Za koľko? Zdroj: youtube.com/carMAG

Siemoneit Racing šelma

Spoločnosť Siemoneit Racing prevtelila do Seatu pretekárske chúťky silných combi. Vďaka úpravcovi ťa spojenie značky Seat s obmedzenými možnosťami a limitmi ani nenapadne.

Detaily

Nutnosťou sú spoľahlivé karbón-keramické brzdy z Audi RS3. Vysoký level trakcie zabezpečujú veľké 8x19 palcové disky kolesá a obuté pneumatiky Michelin Sport Pilot Cup 2 s parametrami 235/35 ZR19.

Seat Leon ST od Siemoneit Racing - dravé combi s turbo parametrami! Za koľko? Zdroj: youtube.com/carMAG

Parametre pred úpravou

V základe sériový motor 2.0 TSI ponúka parametre výkonu 221 kW, 300 koní a krútiaci moment 380 Nm. Akcelerácia z 0 na 100 km/h za 4,9 sekundy ťa zo stoličky nezdvihne. Maximálna rýchlosť je limitovaná na 250 km/h.

Seat Leon ST od Siemoneit Racing - dravé combi s turbo parametrami! Za koľko? Zdroj: youtube.com/carMAG

Parametre po úprave berú dych

Trpezlivosť. Aké sú parametre výkonu Seatu so šialenou školou úpravcu Siemoneit Racing? Držme si klobúky! Vieš si predstaviť, že tento silný "tátoš" pristane so stádom koní v tvojej stajni? Pozeráš sa na výnimočné a mimoriadne zaujímavé rodinné combi!

Seat Leon ST od Siemoneit Racing - dravé combi s turbo parametrami! Za koľko? Zdroj: youtube.com/carMAG

Výnimočný skvost!

Výkon vyskočil a zimomriavky sú na mieste, až 383 kW, 521 koní pri 6 500 ot./min a 620 Nm krútiaceho momentu pri 3 600 ot./min. po úprave. Čo dodať? Extrémny nárast má na svedomí inštalácia väčšieho turbodúchadlá, prepracovaný sací systém v kombinácii s výkonnejším systémom medzipriestorov kompresného vzduchu.

Žiadne škrty

Ak ti nedá spať otázka uprednostnenia výkonu alebo rýchlosti pri výbere, určite ťa poteší možnosť, že nemusíš robiť žiadne veľké škrty. Kombinované vlastnosti tohto combi zabezpečia tvoju spokojnosť.

Seat Leon ST od Siemoneit Racing - dravé combi s turbo parametrami! Za koľko? Zdroj: youtube.com/carMAG

Cena

Seat Leon ST od Siemoneit Racing - dravé combi s turbo parametrami! Za koľko? Vo verzii so sériovým Leonom Cupra ST 4x4 zaplatíš ako nový majiteľ za zaujímavé combi sumu približne 54 500 eur. Hodnotíš túto cenu, vzhľadom ponúkané parametre, pozitívne alebo sa podelíš s nami o tip na iný lepší automobil z kategórie ostrých rodinných combi?

Rýchlostný extrémizmus

Seat Leon od Siemoneit Racing zrýchli z 0 na 100 km/h za 3,4 sekundy! Maximálna rýchlosť s obmedzovačom 280 km/h, bez obmedzovača až 305 km/h! Ešte pochybuješ o kvalitách tejto šialenej hračky? Ktorý iný "combi superpošport" ti schváli dokonca aj manželka?

Zdroj: motor1.comimgrum.pw

2019 Seat Leon ST Cupra od Siemoneit Racing

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Video: Čo dokážu najlepší vodiči kamiónov? Ako jazdia a manévrujú obrovské ťahače s návesmi profi vodiči kamiónov? Najlepší vodiči...16. Február, 2019
02Povinná výbava: Autolekárnička bez spotreby - Vodiči ušetria peniaze!Zmena zákona zruší povinnosť výmeny lekárničky po dátume expirácie za novú. Čo táto zmena...2. Február, 2019
03Nové detektory používania mobilov až do 300 km/h v testovaní!Na mobilné telefóny v rukách vodičov si posvieti nová moderná technika s umelou...12. Február, 2019