Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Osobný tank Marauder: Pancierové monštrum, 11 ton, 100 km/h!

Existuje vozidlo, ktoré na ceste rozhodne nečakáš? Pancierové monštrum s cestnou homologizáciou! Pancierové monštrum váži 11 ton, maximálka 100 km/h! Zbystri pozornosť, osobný tank Marauder je pripravený zničiť narušiteľa. Sleduj video.


rufus v Auto-moto zaujímavosti
24.01.2019
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Paramount-Group...

Auto-moto zaujímavosti

Existuje vozidlo, ktoré na ceste rozhodne nečakáš? Pancierové monštrum s bežnou cestnou homologizáciou!

Paramount Group Marauder Zdroj: youtube.com/Barcroft Cars

11-tonový osobný tank

Marauder má niekoľko výnimočných vlastností, ktoré by si mal poznať. Je to vozidlo 3 v 1. Slúži ako palubné vozidlo, veliteľské centrum a dokonca aj sanitka. Vďaka objemným palivovým nádržiam dokáže prekonať viac ako 500 km na 1 nádrž.

Paramount Group Marauder - prebúranie cez tehlovú stenu Zdroj: gfycat.com/youtube.com/BBC

Extrémne teploty

Vysoké či nízke teploty, extrémne teplotné výkyvy? Žiaden problém. Ak sedíš v odolnom stroji s mimoriadnou odolnosťou voči teplotám a nielen. Stroj Africkej spoločnosti Paramout Group vyniká odolnosťou voči extrémnym teplotám od -20 až do +50 stupňov Celzia. Za príplatok naštartuje aj pri - 45 stupňoch Celzia.

Parametre výkonu

Nie sú zanedbateľné. Výkon 300 koní a 1 100 Nm. S navijakom utiahne 8 ton. Ničivá sila armádnej pechoty s možnosťou pohybovania sa po bežných cestných komunikáciách, to sa len tak nevidí!

Paramount Group MarauderZdroj: paramountgroup.com

Balistická ochrana

Marauder dokáže prežiť výbuchy o sile 14 kg TNT pod kolesami a 7 kg pod trupom. Čo to znamená? Je to 1 z najodolnejších vozidiel na svete!

Klimatizácia

Horúčavy + 55 ° C alebo teploty pod bodom mrazu -32 ° C - v osobnom tanku sa pasažieri môžu spoľahnúť na príjemný chlad alebo teplo vďaka ultra modernej klimatizácii.

Paramount Group MarauderZdroj: youtube.com/Top Gear

Dokáže plávať

Schopnosť pohybu vo vode až do hĺbky polovice vozidla je nutnosť v prípade bojových podmienok. Tento kolos nevystraší takmer žiaden povrch. Blato, voda, vždy si poradí.

Odolnosť voči priestrelu pneumatík

Marauder je vybavený špeciálnymi vložkami pneumatík, ktoré sa postarajú o maximálnu bezpečnosť aj v prípade priestrelu pneumatík až 12,7 mm guľkami. Z nebezpečnej zóny sa v tomto prípade dostane vďaka dojazdu 50 km. Celkový náklad? Konštrukcia zvládne až neuveriteľných 18 ton. Koľko ton nákladu odvezú bežné armádne vozidlá?

Rušička IED

Vozidlo môže byť vybavené rušičkou IED, ktorá z neho urobí obávaného nepriateľa teroristov.

Paramount Group MarauderZdroj: youtube.com/ Barcroft Cars

"Anti-blast" sedadlá

Ochranou nedisponuje len vozidlo, ale aj sedadlá. Čo dokážu? Špeciálne sedadlá chránia priamo vojakov pred bombami na ceste a raketovým útokom. Ochránia posádku v bezpečí aj pred silnými výbuchmi  výbuchov.

Paramount Group MarauderZdroj: youtube.com/Top Gear

Spoločnosť Paramount Group

Skupina Paramount vznikla v roku 1994 a spolupracuje s vládami na celom svete v otázkach udržiavania mieru, obrany a riešenia vnútorných bezpečnostných problémov. Ako najväčšia súkromná skupina obranných spoločností v Afrike, Paramount slúži vládam na celom svete.

0dolnosť laku

Výnimočnou odolnosťou nedisponuje len konštrukcia vozidla a sedadlá. Lak dostal špeciálnu odolnosť voči poškodeniu a škrabancom. Nemusíš sa preto báť, že tvoj "osobný tank" poškriabu levy, či iné divé šelmy. Môžeš ich spokojne nechať sa hrať na kapote. Neveríš? V populárnom Top Gear si s Marauderom zapózovalo niekoľko levov. Veľkosťou sú to tie pravé ozdoby pre gigantické rozmery impozantnej mašiny.

Marauder vs. levyZdroj: Youtube.com/TopCompare

Cena 445 000 €

Odstrašujúce parametre Maraudera sa spájajú s odstrašujúcou hodnotou. Predajná cena 499 999 amerických dolárov, v prepočte približne 445 000 eur bude držať tento kolos ďaleko od formy osobného využitia vozidla. Vážny záujemca by mal mať na pamäti, že to je hodnota základného civilného vozidla.

11 ton dokonalých detailov

O tom, že je dokonalosť bojového vozidla prepracovaná do posledného detailu netreba pochybovať. Skvelé detaily ako znak nukleárneho nebezpečenstva na náhradnom kolese, perfektne dotvárajú dojem nepohodlného záškodníka pre nepriateľskú stranu. Červená farba robí z 11-tonového kolosu neprehliadnuteľnú valiacu sa guľu. Tento dojem podporuje fakt, že stroj sa dokáže pohybovať maximálnou rýchlosťou až 100 km/h! Zaujíma ťa, čo toto armádne monštrum dokáže? Nenechaj si ujsť Marauder v akcii. Sleduj video. 

Zdroj: paramountgroup.com, YouTube kanál Paramount Group Barcroft Cars

Paramount Group Marauder

Video: Paramount-Group Marauder monštrum

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Lupiči ukradli 2 300 000 €: Pancierovú dodávku rozsekli bagrom! Ako ukradnúť 2 300 000 eur z pancierovej dodávky na prevoz peňazí? Talianske mafiánske...18. Január, 2019
026x6 Jeep Wrangler s parným pohonom: Beštia pre náročných!Hauk Jeep Wrangler chrlí paru, odvezie nádrž s objemom 100 litrov! Čo dokáže šialený...20. Január, 2019
03Rarita na predaj v ČR: Tatra limuzína, top stav za 99 500€!Pozor - Zaujímavý automobil u našich susedov! Predáva ho žena z ČR. Tento stroj si pamätá...22. Január, 2019