Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Nová zbraň polície v Rusku: Vodiči dodržiavajú rýchlosť bez prítomnosti hliadky

Rusi po vzore zahraničných policajných zložiek stavili na moment prekvapenia. Nová metóda na problematických úsekoch funguje. Vodiči okamžite znižujú rýchlosť a jazdia podľa predpisov bez prítomnosti policajnej hliadky! Blikajúce majáky pôsobia presvedčivo, posúď sám. Sleduj video. 

 

rufus v Auto-moto zaujímavosti
14.07.2019
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Zbraň proti cestnýn...

Auto-moto zaujímavosti

Rusi po vzore zahraničných policajných zložiek stavili na moment prekvapenia. V regióne Stavropol rozmiestnil policajný útvar fiktívne modely áut s blikajúcimi majákmi.

Hyundai Sonata - Nová zbraň ruských policajtov proti cestným pirátomZdroj: youtube.com/Pobeda26

Vodiči jazdia podľa predpisov

Makety z určitej diaľky vytvárajú dojem, že sa jedná o merajúce policajné vozidlo. Väčšina vozidiel v premávke skutočne zareaguje znížením rýchlosti a prispôsobením jazdy predpisom na danom úseku. Moment prekvapenia na neprispôsobivých vodičov funguje.

Cestní piráti majú smolu

Hliadky na tak dlhých cestných úsekoch nemôžu byť všade. Cestní piráti napriek tomu majú smolu, makety prekvapivo dobre fungujú. Výsledky meraní v regióne sú dôkazom, že vodiči reagujú požadovanou zmenou štýlu jazdy.

Policajné makety áut s majákmi

Policajti nemôžu byť na každom rohu, makety policajných áut s majákmi, v prípade potreby, môžu. Ďalší účinný spôsob ako sa vysporiadať s nedodržiavaním bezpečných rýchlostných limitov na rizikových úsekoch. Fungovalo by niečo podobné u nás na Slovensku?

Narozidel od predchádzajúcich modelov - nové makety s majákmi a blikajúcimi svetlami pôsobia presvedčivoZdroj: topre.ru

Rizikové úseky

Predstav si, že jazdíš každý deň po rovnakom úseku, ktorý akoby vyzýval k prekročeniu rýchlosti. Premávka aj prítmie dovoľujú nepozorovaný presun, predbehnúť zopár vozidiel nikdy nebolo jednoduchšie. Ako by si sa správal v danej situácii?

Metóda na zníženie rýchlosti, ktorá funguje

Nová metóda na problematických úsekoch funguje. Vodiči okamžite znižujú rýchlosť a jazdia podľa predpisov bez prítomnosti policajnej hliadky. Blikajúce majáky pôsobia presvedčivo, posúď sám. Sleduj video.

Zdroj: Pobeda26@Youtube

Policajné makety s majákmi fungujú - vodiči znižujú rýchlosť, jazdia podľa predpisov

Video: Zbraň proti cestnýn pirátom - Maketa policajného auta s majákmi

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Najluxusnejšia Dacia Duster: Na predaj za 25 000 € Dacia Duster sa stala synonymom dostupnej ceny. To sa zmení. Budúci rok bude predstavený...10. Júl, 2019
02Video: Čo sa stane, keď auto zasiahne blesk? Jazdíš často? Určite si už na cestách zažil nepríjemné vrtochy počasia. Čo sa stane, keď...6. Júl, 2019
03Kuriózny prípad útoku na verejného činiteľa: Mužovi z Košíc hrozí 5 rokov väzenia Myslíš si, že si už videl všetko? Teraz máš dôvod na pochybnosti. Prípad z Košíc z pred pár...4. Júl, 2019