Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Nová Škoda Polar: 4x4 (ne)bude, cena od 13 000 €!

Škoda Polar koncept Vision X - Základná motorová výbava ponúkne pod kapotou agregát 1.5 TSI s výkonom 110 kW (150 k) za mimoriadne dostupnú cenu 13 000 €! Pohon 4x4 nebude? Aké zaujímavé detaily automobilka zverejnila? Vieme, čím si kandidát na horúci bestseller roka získa zákazníkov!

rufus v Auto-moto zaujímavosti
14.06.2018
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Nová Škoda Polar...

Auto-moto zaujímavosti

Na autosalóne v Bratislave zažiaril žiarivo zelený model Škody, ktorý bol prekvapením vystavených automobilov. Obrovský záujem verejnosti si získal nielen vďaka farbe a pútavému dizajnu. Škoda zverejnila prvé pútavé informácie.

2019 Škoda Vision X Škoda PolarZdroj: carspeedinfo.com

Konkurenčná výhoda - cena

V Bratislave dbali technici pri manipulácii s vozidlom na mimoriadne ohľaduplné zaobchádzanie. Dôvodom bola aj cena vystaveného vozidla. Približne 2,5 až 3 milióny eur! Čím ďalším tento skvost prekvapí? Sériová podoba Škody Polar  prekvapí naopak mimoriadne dostupnou cenou!

Začalo to v Ženeve...

Tohtoročný autosalón v Ženeve. Predstavenie zaujímavého konceptu, ktorý prišli pozrieť masy ľudí. Očakávania sa naplnili. Koncept Škoda Vision X zaujal. Niet sa čomu čudovať, má premyslené "tromfy v rukáve." Pútavý dizajn a zaujímavé špecifikácie. Všetko nasvedčuje príchodu horúceho kandidáta na bestseller roka!

Nová Škoda Polar: 4x4 (ne)bude, cena od 13 000 €! Zdroj: autoenginenews.com" data-attachment-id="465" data-permalink="https://www.autoenginenews.com/2019-skoda-polar-review-release-date-price/2019-skoda-polar-review/#main" data-orig-file="https://i1.wp.com/www.autoenginenews.com/wp-content/uploads/2018/04/2019-Skoda-Polar-Review.png?fit=1022%2C622&ssl=1" data-orig-size="1022,622" data-comments-opened="0" data-image-meta="{" data-image-title="2019 Skoda Polar Review" data-image-description="

Nový model Škody - Segment B

Pozeráš sa na sériovú podobu segmentu SUV B. Konkurencia zo Španielska, Seat Arona, bude mať čo robiť, aby sa po novom prírastku segmentu SUV B, presadila na trhu.  Nový segment ponúkne viac ako prekvapenie v podobe mimoriadne dostupnej ceny.

Škoda Polar

Čo očakávať od novinky Škody triedy SUV s označením B? To, čo zákazník vyhľadáva na trhu moderných áut. Praktické športovo-úžitkové vlastnosti.  Všetko nasvedčuje tomu, že svieža novinka z Mladej Boleslavy zaboduje dizajnom aj vlastnosťami.

Škoda Vision X koncept Ženeve 2018Zdroj: carbodydesign.com

Názov

Aký bude názov novinky? Koncept Vision X dostane meno Škoda Polar. Možná je ešte dodatočná zmena s písmenami "K" a "Q" po vzore Karoqa a Kodiaqa. Finálny názov odhalí čas.

Žiarivá zelená farba

Automobil bude stáť na koncernovej platforme MQB A0. Novinka poteší aj oko zákazníka. Od španielskej Arony sa odlíši prednými reflektormi s diódami, ostrými tvarmi karosérie a žiarivými farebnými kombináciami.

Nová Škoda Polar: 4x4 (ne)bude, cena od 13 000 €! Zdroj: carbodydesign.com

Cena - už od 13 000 eur!

Modelová rada Škody sa rozrastie o SUV pre masy s dostupnou cenou. Základ dostane pod kapotu agregát 1.5 TSI s výkonom 96 kW (130 k). Základ - zážihový agregát 1,5 TSI Evo s prívlastkom G-Tec, dokáže pracovať v Atkinsonovom cykle. Výkon 96 kW, je upravený je aj na spaľovanie CNG. Sekunduje mu reverzibilný alternátor s výkonom 10 kW, využívajúci 48 V okruh. Výkon = 1.5TSI a 110kW (150 k). Hlavné špecifikácie modelu odhaľujú, čím si kandidát na horúci bestseller roka získa srdcia zákazníkov. Základná motorová výbava bude na predaj za mimoriadne dostupnú cenu 13 000 €! 

Príchod na trh + bude pohon 4x4?

Najbližšie sa novinka ukáže na jesennom autosalóne v Paríži. Kedy sa objaví medzi sériovými modelmi Škody? Showroomy sa na nový model môžu tešiť už onedlho, k predajcom sa dostane začiatkom roka 2019.  Výkon bude na kolesá prenášaný pomocou spoľahlivej samočinnej prevodovky DSG. Pohon 4x4 podľa neoficiálnych informácii v ponuke nebude! Ďalšie detaily už čoskoro!

Zdroj: pinterest.com, autoenginenews.com, newsuvreport.com, carbodydesign.com

Video: Nová Škoda Polar Vision X SUV 2019

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

0148-tonový žeriav za 200 000 €: Ukradnutý v Nemecku, nájdený v Egypte!Ako zlodeji previezli ukradnutý žeriev 4 200 km až do Severnej Afriky? Spoločnosti Hermann...24. Jún, 2018
02Najdrahšia Škoda Superb: Extrémna odolnosť, cena 140 000 €!Brutálna úprava ponúka extrémnu odolnosť. Vysoká cena zohľadňuje hodnotu vozidla. Výnimočný...8. Jún, 2018
03612-koní, 2 tony + 5 pasažierov: Combi delo Mercedesu trhá betón!Mercedes E 63 S - 612 koní a 850 Nm krútiaceho momentu šrotuje, čo mu príde do cesty!...2. Jún, 2018