Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Nová Škoda Kamiq: Technika Octavie + cena 11 400€!

Nové SUV, Škoda Kamiq, vyzerá mimoriadne dobre a bude lacné! Oficálna cena bude len 11 400 eur! Má to však malú chybu krásy, ktorá nepoteší. Unikli prvé neoficiálne foto! Musíš vidieť! 

rufus v Auto-moto zaujímavosti
18.04.2018
Diskusia:
Sledujte nás na:

Nová Škoda Kamiq: Technika...

Auto-moto zaujímavosti

Škoda Kodiaq a Karoq roztočili ruletu SUV značky z Mladej Boleslavy. Aktuálne však na seba celú pozornosť strháva horúca novinka predstavená na neoficiálnych záberoch.

Nová Škoda Kamiq: Technika Octavie + cena 11 400€!Zdroj: autoreview.ru

Najlacnejšie SUV Škody

Nové SUV vyzerá tradične dobre a bude lacné! Vyrazí potenciálnym zákazníkom dych a získa konkurenčnú výhodu v triu Kodiaq, Karoq a Kamiq? Pozri si dizajnovú podobu na neoficiálnych fotografiách. Najlacnejšie SUV značky, Škodu Kamiq, chceš vidieť!

Nová Škoda Kamiq: Technika Octavie + cena 11 400€!Zdroj: twitter.com

Škoda KAMIQ

Rozmery Kamiqu sú 4390 x 1781 x 1593 milimetrov. Výkon motora niekoho až nepríjemne zamrazí. Pod kapotou nájdeš 110 koní.

Nová Škoda Kamiq: Technika Octavie + cena 11 400€!Zdroj: twitter.com

Nízka cena = najväčšie lákadlo

Aký tromf novinka ponúkne? Najväčším lákadlom by bola, v prípade Kamiqu, rozhodne cena. Pod kapotou ponúka nové SUV spoľahlivý 4-valec s objemom 1,5 litra a výkonom 80 kW za výnimočne dostupnú cenu. Najväčší automobilový trh sveta si staršiu pohonnú jednotku veľmi pravdepodobne obľúbi. Aj vďaka cene! Cena bude len 90 000 juanov, v prepočte len 11 400 eur!

Nová Škoda Kamiq: Technika Octavie + cena 11 400€!Zdroj: twitter.com

Príchod na trh

Okrem nízkej ceny zaútočí novinka aj ďalšími špecifikáciami. Kamiq v mnohom odkazuje na staršiu Škodu Rapid. S „rapidkou“ má rovnaký rázvor náprav, presne 2 610 mm. Očakáva sa tiež príchod ďalšieho oficiálne ohláseného kupé, SUV Kodiaq GT. Predaj Kamiqu bude v Číne spustený už v júni. Pre náš trh budú tieto 2 modely nedostupné.

Škoda Kodiaq GT CoupeZdroj: autocar.co.uk

„Chybička“ krásy

Nové dielo Škody má malú chybu krásy. Predzvesťou je fakt, že sa predstaví v Pekingu. Áno, medzi riadkami čítaš správne. Je určené výlučne pre ázijský trh. Ostatné detaily sú hudbou budúcnosti. My sa môžeme pokochať tvarovými líniami nového stroja. Ako sa ti páči? Myslíš, že by sa model so staršou technikou rovnako hodil pre európsky trh?

Nová Škoda Kamiq: Technika Octavie + cena 11 400€!Zdroj: fakti.bg

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt skoda kamiqZdroj: carnewschina.com

 Zdroj: twitter.com, forum.skodaforum.rs, carscoops.com, autonocion.com 

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Video: 4x4 Ford Bronco - na predaj za facku / len 380 €!Ford Bronco za menej ako 500€? Na internete môžeš kúpiť Ford Bronco za 470 amerických...12. Apríl, 2018
02Video: Prvá smrteľná nehoda autonómneho riadenia! Prvá tragická nehoda spôsobená samoriadiacim vozidlom je tu! Smrteľná nehoda autonómneho...2. Apríl, 2018
0316-ročné BMW ako nové: Top stav, cena 7 330 €! Ako môže vyzerať technický stav takmer 20-ročného vozidla? Na predaj 16-ročné BMW delo ako...14. Apríl, 2018