Domov Najnovšie Na dovoz Nové autá Predajcovia Vývoj cien Fórum Dokumenty Magazín Overenie vozidla
Novinka
Online overenie Kontrola nájazdu km, poškodení a pôvodu vozidla Novinka Komplexné preverenie vozidla Kontrola fyzického stavu, vykonanie diagnostiky, skúšobná jazda

Najvýkonnejší VW Arteon: 480 koní+stovka pod 4 s!

Toto je stroj s pekelným výkonom pod kapotou! Zrýchlenie na "stovku" pod 4 sekundy! 480 koní! Najdivokejší VW Arteon v ponuke je brutálny! Čo ponúka najvýkonnejší Arteon? Sleduj extrémne parametre tejto takmer 500-koňovej mašiny!

rufus v Auto-moto zaujímavosti
12.08.2017
Diskusia:
Sledujte nás na:

Video: Volkswagen Arteon...

Auto-moto zaujímavosti

Krásny Volkswagen Arteon. Automobil, ktorý prišiel na trh minulý rok a otočil hlavy automobilových nadšencov. Stroj, ktorý produkuje výkon 280 koní je príjemným spestrením ponuky vozidiel značky Volkswagen. Keď hovoríme o vozidle pre skutočných automobilových nadšencov, niečo tomu chýba. Predsa extrémny výkon!

480-koňový Volkswagen HGP Arteon 2.0 TSI R-LineZdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Prekvapenie pod kapotou - výkon takmer 500 koní

Ak chceš spod kapoty krásneho Arteonu dostať extra výkon, uchváti ťa výsledok práce známej tuningovej spoločnosť HGP. Zaujíma ťa priestor pod kapotou? Bez dlhých fráz poďme rovno k motoru. Pod kapotou tróni preplňovaný dvojlitrový štvorvalec vybavený turbom. Pohonný agregát disponuje neskutočným výkonom až 480 koní!

480-koňový Volkswagen HGP Arteon 2.0 TSI R-LineZdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

280 koní na 480 koní – Za koľko?

Arteon s dôstojným výkonom 280 koní dokáže zaujať. Čo na výzvu skúšky rýchlosti a výkonu povie vylepšená brutálna verzia? Pre náročných zákazníkov si VW nachystal stroj, ktorý rozhodne chytí za srdce každého milovníka rýchlosti a skvelého dizajnu! Nič nie je zadarmo. Táto „zábava“ v podobe brutálnej úpravy ťa bude stáť „len“ 10-tisíc eur! Nebudeš však veriť, čo dokáže!

480-koňový Volkswagen HGP Arteon 2.0 TSI R-LineZdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Stovka za 4 sekundy!

Naspäť k parametrom. Vedz, že pred tebou stojí Arteon s vylepšenou aerodynamikou, nižšou hmotnosťou a tiež lepšou akceleráciou! To sa samozrejme prejaví na konkrétnych údajoch! Za koľko sa vylepšený Arteon dostane z nuly na sto kilometrov za hodinu? Ručička doslova vyletí, stovku táto mašina „zmákne“ pod 4 sekundy! Pridaj k tomu „namakaný“ zvuk nového turbodúchla a zväčšeného sania, nový chladič a tiež znížený a spevnený podvozok. Je to delo! Niet čo dodať!

480-koňový Volkswagen HGP Arteon 2.0 TSI R-LineZdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Rival ostrých superšportov

Vďaka rekordným parametrom a stovke pod 4 sekundy, pred tebou stojí mašina, o ktorej budeš ešte veľa počuť! Záujem o tento luxusný automobil posilňuje aj fakt, že je dostupný aj v tejto extrémnej podobe. Ako hodnotíš takmer 500-koňovú beštiu, ktorá je pripravená na útok? Zatočí s konkurenciou superšportov, ktoré od Arteona tak vysoký výkon a zrýchlenie rozhodne nečakali? Čo je na brutálnej úpreve Arteonu najlepšie? Táto nádherná mašina je pripravená na príchod do tvojej garáže!

480-koňový Volkswagen HGP Arteon 2.0 TSI R-LineZdroj: Rovnaký ako zdroj údajov uvedený pod článkom

Zdroj: HGP Turbonachrüstung GmbH, aparat.com

480-koňový Volkswagen HGP Arteon 2.0 TSI R-Line - Detaily

Video: Volkswagen HGP Arteon 2.0 TSI R-Line

Video: Volkswagen Arteon R-Line

Späť na magazín

Diskusia k článku

Pridajte si nás do svojho informačného kanála Google News. SLEDUJ NÁS NA

Podobné zaujímavosti

01Mercedes-Benz X-Class: Luxusná Navara s technikou 3-cípej hviezdy! Pre koho je nový Mercedes X-Class určený? Osloví široké spektrum zákazníkov. Manažéra,...8. August, 2017
02Mercedes s 2-miliónmi najazdených km za 2 500 eur! Vieš si predstaviť starého „medveďa“ s 2 miliónmi nabehaných kilometrov? Hovoríš, že áno,...30. Júl, 2017
03Mercedes-Benz 4x4²: Hardcore monštrum s extrémnym podvozkom!Je pre teba nízky podvozok problém? Potrebuješ extrémnu výšku? Sleduj tento Mercedes-Benz E...28. Júl, 2017